TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:05 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:00 SAS: Who Dares Wins
Tijdens de vijfde en zesde dag van het trainingskamp moeten de rekruten onder meer een trektocht maken door de sneeuw en kamperen tijdens een sneeuwstorm.
«
»
14:55 SAS: Who Dares Wins
De rekruten worden in paren van twee aan elkaar gekoppeld en moeten op elkaar vertrouwen. Ze maken een vrije val van 60 meter in een rotskloof en nemen een duik in ijskoud water.
«
»
16:00 America's Got Talent: Extreme
De deelnemers strijden om een geldprijs van 500.000 dollar. Juryleden: Simon Cowell, Nikki Bella en Travis Pastrana.
«
»
17:40 De familie Backeljau
Franky's eerste single flopt. De heren zijn depressief, maar Maria wil haar weekend met Cois en Lionel in een subtropisch zwemparadijs niet laten verpesten.
«
»
18:15 De familie Backeljau
Jean Van Craenbroeck, Cois' ploegbaas, wordt ontslagen. Dit is jammer voor de man, maar prima voor Cois die nu zelf ploegbaas wordt. En dat scheelt flink wat op de bankrekening.
«
»
18:50 De familie Backeljau
Na recente verbouwingen reageert de waterleiding ten huize Backeljau uiterst vreemd. Er blijkt iets niet in orde met de beerput. Cois en Franky beginnen te graven en stoten op een gigantische steen.
«
»
19:25 De familie Backeljau
Volgens de krant voelt de burger zich onveilig op straat. Marcels moeder weet er alles van: ze werd aan de geldautomaat bedreigd met een pistool.
«
»
19:55 De familie Backeljau
De strijd tussen de Backeljau's en de familie van Janine bereikt een hoogtepunt en wordt uitgevochten met bakstenen. De Bomma wordt verkozen tot bendeleider van 'M.C. 't Half Kieken'.
«
»
20:35 Geen uitzending
Veeboer Dan Evans zit in geldnood en neemt daarom de klus aan om de beruchte misdadiger Ben Wade op de trein naar de Yuma-gevangenis te zetten. Wades bende laat dit echter niet zomaar gebeuren.
«
»
22:50 Kafka
Een klant is een kwartier te vroeg en moet toch wachten tot het uur van de afspraak. Een andere klant gaat over de rooie wanneer hij een zoveelste verkoopspraatje voorgeschoteld krijgt.
«
»
23:20 Lincoln Rhyme: Hunt for the Bone Collector
Lincoln en Amelia moeten een anonieme bommenlegger opsporen die een reeks gebouwen in Manhattan in het vizier heeft. De Bone Collector en zijn vrouw hebben huwelijksproblemen.
«
»
00:15 Lincoln Rhyme: Hunt for the Bone Collector
De tienerdochter van een politicus wordt ontvoerd voor losgeld. Het team start een race tegen de klok om haar te redden. Ze ontdekken bovendien de identiteit van de Bone Collector.
«
»
01:05 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Dinsdag is er het rechtstreeks verslag van de oefeninterland van de Rode Duivels tegen Duitsland. Bondscoach Domenico Tedesco en zijn Duivels nemen het in het RheinEnergieStadion in Keulen op tegen thuisland Duitsland.

'Duitsland-België', om 20.25 uur op VTM.

Dossiers