TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 Teletubbies
De Teletubbies eten heel veel Tubbietoast en maken daarbij heel veel kruimels. Gelukkig is Noo-noo in de buurt om alles weer op te ruimen.
«
»
06:04 Clangers
Animatieserie die zich afspeelt op een blauwe planeet, waar de Clangers een soort muizenfamilie vormen met een geheel eigen taal.
«
»
06:15 Pingu
Kleianimatieserie over de kleine pinguïn Pingu.
«
»
06:20 Woezel & Pip overal vriendjes
In de Tovertuin van hondenvriendjes Woezel en Pip zijn nu ook kinderen welkom. Ze worden voorgelezen door beroemde sporthelden, schrijvers en anderen.
«
»
06:36 Guess how much I love you
Hazeltje en Grote Haas ruilen voor één dag van plaats. Ze komen erachter dat het nog niet zo makkelijk is om de ander te zijn.
«
»
06:44 Liselotte
Animatieserie over de koe Liselotte. Ze leeft op een boerderij, samen met de boer, boerin en andere boerderijdieren. Ze is dikke maatjes met de postbode en helpt hem graag bij het bezorgen van de post.
«
»
06:54 Ella, Oscar & Hoo
Ella en Oscar beleven grote en kleinere avonturen. Ook altijd aanwezig is Hoo, een continu meereizend wolkje.
«
»
07:04 Peppa Pig
De familie Big maakt een spannend reisje naar Parijs om de familie Ezel te zien en de stad te verkennen.
«
»
07:09 Peppa Pig
Peppa en George helpen opa Big met het graven van een gloednieuwe vijver in zijn tuin.
«
»
07:14 Jojo & Ouma
Jojo en Ouma mogen een dag op hond Bobbie passen.
«
»
07:21 Pieter Konijn
Wanneer Pieter de burcht van Heer Vos plundert, komt hij opgesloten te zitten. Hij moet ontsnappen voordat Heer Vos erachter komt dat hij er is.
«
»
07:36 Apennoten reis om de wereld
Dit keer: China.
«
»
07:51 Kindertijd
In de serie Megalief verrast een kleuter iemand die een speciaal plekje heeft in zijn of haar leven.
«
»
08:00 Kiwi & Strit
Op een open plek in het bos wonen twee grappige, pluizige wezentjes: Kiwi en Strit. Ze zijn nieuwsgierig en willen alles uitproberen. Maar wat ze ook doen het loopt steevast verkeerd af.
«
»
08:05 Masha en de beer
Beer heeft een boom op zijn hoofd gekregen en zijn sneeuwscooter is kapot. Masha brengt hem naar huis. Langzaam wordt duidelijk wat er precies gebeurd is.
«
»
08:09 Stop!
Maja wil niet slapen. Papa zegt dat dat komt omdat Maja mieren in haar broek heeft. Maja neemt dat wel heel letterlijk.
«
»
08:21 Trex
We komen erachter hoe het wensenlijstje van Simon en Trex is ontstaan.
«
»
08:27 Studio Snugger
Onderwerpen: Spoken, Oorsmeer, Chips, Vliegtuig snelweg, Dalmatiërs en Kilo veren/kilo steen.
«
»
08:42 ZappSport Kantine
Terreinknecht Theo heeft een nieuwe roeping gevonden als scheidsrechter. Ron ontmoet olympisch zwemster Kira Touissant. Andras is groot fan van Kira en wil nog sneller leren zwemmen.
«
»
09:02 Brainstorm
Wat doet stress met je geheugen? Zijn je herinneringen te beïnvloeden? Is chocolade goed voor je hersenen? En wat doet presentator Frank Evenblij om de Braindrone zo lang mogelijk te laten vliegen?
«
»
09:22 Kop op!
Sef vindt het moeilijk om voor zichzelf op te komen. En dan wisselt hij per ongeluk van hoofd met een hond.
«
»
09:33 Taarten van Abel
Maycen (10) woont samen met zijn moeder, zusje, kleine broertje en nieuwe stiefvader. Hij wil graag een 'sorrytaart' maken voor zijn moeder.
«
»
09:58 In Freudesnaam
Leyla wil net als bekende YouTubers veel geld verdienen en gelukkig worden. Ze klopt aan bij de vertrouwenspersoon. Weet die waar je gelukkig van wordt?
«
»
10:12 De dikke data show
Quinty gaat langs bij een techbedrijf waar ze chips maken en ze spreekt mensen die zelf een chip in hun lichaam hebben.
«
»
10:33 Hands Up
De kandidaten moeten winkelen. Maar hoe gebaar je jurk, broek of tas in gebarentaal? Welke duo's gaan door naar de volgende aflevering en van wie nemen we afscheid?
«
»
10:59 Checkpoint Basecamp
Lukt het het testteam om in één dag een echte kermis te bouwen met attracties en een zelfgemaakte suikerspinmachine?
«
»
11:25 Zapp Awards 2023
Welke jeugdprogramma's, online sterren, artiesten en presentatoren vallen er dit jaar in de prijzen en gaan er met een felbegeerde award naar huis?
«
»
12:29 Topdoks
Rachel en Elbert willen weten hoe je beter kunt plassen. Elbert gaat een week op zijn hurken en Rachel houdt een drink- en plaslijstje bij. Als je je verslikt, wat doe je dan?
«
»
12:49 Topdoks
Rachel is op stap met Caithlin, die een groeistoornis heeft. In de Rapid Responder komt een melding binnen: een hysterische vrouw met krullen ligt gewond op de weg.
«
»
13:09 Topdoks
Hoezo: lachen is gezond? Rachel en Elbert zoeken tips om beter te lachen. In 'Topdoks van Toen' ontdekt een nieuwsgierige Poolse dame een mysterieuze straling. Haar naam is Marie Curie.
«
»
13:29 Topdoks
Rachel boort en schroeft zo goed als ze kan in een ruggengraat. Elbert helpt mee op een ziekenhuisschip in aanbouw. Hoe behandel je een gemene diepe snijwond?
«
»
13:50 De Faker
Britt Scholte vervangt Kaj van der Voort. Lukt het haar om tijdens een potje lasergamen met de familie Bongers de Faker aan te wijzen?
«
»
14:07 De Faker
Familie Grimbergen verwelkomt SERA bij hen thuis. Lukt het haar om uit te zoeken wie er niet thuishoort in Amsterdam?
«
»
14:23 De Faker
Numidia gaat langs bij de familie Van Elk en probeert een puntje te scoren voor Team Paars.
«
»
14:40 Brugklas weekoverzicht
Dit seizoen worden de ontroerende, grappige, aangrijpende en spannende schoolverhalen van Gijs, Tirza, Romy, Hailey, Nouri en Meike op een realistische en directe manier in beeld gebracht.
«
»
15:30 Superjuffie
Juf Josje is een heel gewone juf, maar als ze een mysterieus beeldje ontdekt, verandert ze plotseling in Superjuffie.
«
»
16:54 Tussen Kop en Staart
Van welk dier zijn die harde poepbonken die Rachel naar de studio heeft meegenomen? Wat doet de tandarts met een zwaar ontstoken kattengebit? Hoe wordt de neusaap ook wel genoemd?
«
»
17:20 Freeks wilde wereld
Freek staat in Zuid-Afrika oog in oog met drie jonge cheeta's, als hij wordt gebeld. Vlakbij is een moederloze babyneushoorn gevonden. Het avontuur op de savanne krijgt ineens een andere wending.
«
»
17:32 Natuur de Luxe
'Natuur de Luxe' zet je steeds weer met beide luxebenen op onze grond. Een heerlijk snackie voor je hoofd.
«
»
17:56 De proefkeuken
Pieter en Willem besluiten zelf een wekkerklok te gaan maken en dat vergt de nodige aandacht en precisie. Het wordt een gevecht tegen de klok, haalt de tijd ze in?
«
»
18:21 Wat maak je Menu?
Vanalles komt voorbij, van sprinkhanen tot kwallen, en de kinderen proeven - al dan niet geblinddoekt - hoe lekker ze het vinden.
«
»
18:44 Mollenstreken
Lavezzi Rutjes gaat op zoek naar de Mol. Hij bespreekt in zijn studio de aflevering van de avond ervoor. Samen met zijn mollenkijkers zoekt Lavezzi naar geheime hints en verdachte mollenstreken.
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Nieuws met gebarentolk.
«
»
19:20 Nog één week
Julie (10) werd gepest op school en voelde zich daardoor heel ongelukkig. Ze ging op kickboksen om sterker te worden. Eerst durfde ze helemaal niks. Maar ze heeft doorgezet en werd steeds beter.
«
»
19:43 3 op Reis
Freddy gaat verder met zijn culinaire roadtrip door Italië. Hij rijdt vanuit Napels naar Lagonegro. Nienke reist verder door India. Ze komt aan in de deelstaat Sikkim.
«
»
20:17 Reizen Waes: Wereldsteden
Nairobi, de hoofdstad van Kenia, is op dit moment de snelst groeiende stad van het Afrikaanse continent. Met een zeer jonge bevolking staat de stad bovendien symbool voor de toekomst van Afrika.
«
»
21:09 De Gevaarlijkste Wegen
De BN'ers laten zich verwonderen door ongerepte natuur, maken kennis met de lokale bevolking en verruilen hun luxeleventje voor spartaanse logeerplekken.
«
»
22:10 First dates hotel
Michael is gestopt met zijn studie en is naar Italië gereisd om de liefde te vinden. Maroulla heeft het gevoel dat ze onzichtbaar geworden is en zoekt een man die haar aan het lachen kan brengen.
«
»
23:05 3 op Reis
Freddy gaat verder met zijn culinaire roadtrip door Italië. Hij rijdt vanuit Napels naar Lagonegro. Nienke reist verder door India. Ze komt aan in de deelstaat Sikkim.
«
»
23:40 NOS Studio Sport Eredivisie
Speelronde 19: RKC - FC Emmen, PSV - Go Ahead, NEC - Sparta, sc Heerenveen - Vitesse en AZ - FC Utrecht.
«
»
00:39 NOS Studio Voetbal
Voetbalprogramma waarin Sjoerd van Ramshorst met vaste tafelgasten Pierre van Hooijdonk en Rafael van der Vaart de laatste gebeurtenissen in het voetbal doorneemt.
«
»
01:32 NOS Studio Sport
Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.
«
»
02:17 NOS Studio Sport Eredivisie
Speelronde 19: FC Twente - Feyenoord, Excelsior - Ajax, FC Volendam - FC Groningen en SC Cambuur - Fortuna Sittard.
«
»
03:15 NOS Jeugdjournaal met gebarentaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers met gebarentaal.
«
»
03:36 NOS Studio Sport Eredivisie
Speelronde 19: FC Twente - Feyenoord, Excelsior - Ajax, FC Volendam - FC Groningen en SC Cambuur - Fortuna Sittard.
«
»
04:30 TekstTV
Actualiteitenmagazine.
«
»
05:32 Timmy Time
Animatieserie over de avonturen van het eigenwijze lammetje Timmy.
«
»
05:37 Sarah and Duck
Eend is jarig en daarom gaat Sarah een speciale broodtaart voor hem bakken. Ze mengt de ingrediënten en laat het deeg dan rijzen. Als ze terugkomt, is het deeg heel ver gerezen.
«
»
05:44 Pipi, Pupu & Rosemarie
Animatieserie over een wasbeer, een vogel en een konijn die door de wereld trekken op zoek naar Mapa, een beetje mama en een beetje papa.
«
»
05:51 Teletubbies
Laa-Laa en Po rijden in de Tubbie-auto naar de Speelweide. Daar gaan ze om de beurt op de trampoline. Tinky Winky en Dipsy komen ook; zij willen ook springen!
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Dinsdag is er het rechtstreeks verslag van de oefeninterland van de Rode Duivels tegen Duitsland. Bondscoach Domenico Tedesco en zijn Duivels nemen het in het RheinEnergieStadion in Keulen op tegen thuisland Duitsland.

'Duitsland-België', om 20.25 uur op VTM.

Dossiers