TVgids - Play7

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
«
»
07:20 Runaway Millionaires
Wat als er plots tien miljoen dollar op je rekening staat? Kara Hurring en Leo Gao, een Nieuw- Zeelands koppel, slaan op de vlucht nadat deze som geld per ongeluk op hun rekening werd gestort.
«
»
08:50 Million Dollar Listing: Los Angeles
Shannon McLeod probeert in Hollywood het huis van haar ex-verloofde te verkopen zonder hun relatie te verpesten. Madison Hildebrand probeert een hoge prijs voor een vervallen droomlandgoed te krijgen.
«
»
09:45 Million Dollar Listing: Los Angeles
In Malibu moet Lydia Simon een bruiloft plannen en een appartement verkopen voor een hoge prijs. In Hollywood hebben Dia en Ray moeite om het huis van een gescheiden vrouw te verkopen.
«
»
10:35 Million Dollar Listing: Los Angeles
Josh Altman moet op zijn Hollywoods gaan 'smoezen' voor een spectaculair pand met zeven verdiepingen in de heuvels van Hollywood.
«
»
11:30 Million Dollar Listing: Los Angeles
In Hollywood werken Ray en Dia voor een huiseigenaar die het land om zijn politieke opvattingen verlaat, en in Hollywood wil Scotty Brown de hoofdprijs binnenhalen voor een verkopende socialite.
«
»
12:25 Million Dollar Listing: Los Angeles
Beginnend makelaar Chase Campen heeft in Hollywood problemen met de verkoop van een duur huis, en in Malibu wint Scotty een weddenschap en een vet pand.
«
»
13:15 A Birthmother's Secret
De zestienjarige Tara werd als kind geadopteerd. Wanneer ze haar biologische moeder op het spoor komt, is ze in de zevende hemel. Maar al snel wordt duidelijk dat de vrouw niet zuiver op de graat is.
«
»
14:50 Aussie Kids A&E
Reality-show.
«
»
15:45 Aussie Kids A&E
Reality-show.
«
»
16:40 RFDS
Een rampzalige explosie in een ondergrondse mijn zorgt voor een groot aantal slachtoffers. De RFDS wordt opgeroepen om het leven te redden van twee broers die bij de explosie betrokken zijn.
«
»
17:30 RFDS
Terwijl de inzamelingsactie van RFDS van start gaat, draait Peter een nachtdienst in een afgelegen kliniek. Daar gaat de gezondheid van een jongetje met een hersenschudding plots erg snel achteruit.
«
»
18:30 The aussie property flippers
Realityreeks.
«
»
19:25 The aussie property flippers
Realityreeks.
«
»
20:25 Paramedics
Een kampeertrip in het weekend eindigt in een blessure en een moeder heeft een rampzalige eerste poging tot skateboarden achter de rug.
«
»
21:15 Paramedics
Elke seconde telt wanneer de paramedici een bewusteloze patiënt proberen te bereiken. Er wordt gebeld over een man in een mogelijk levensbedreigende situatie.
«
»
22:15 Code 1: Minute by Minute
Documentaire.
«
»
23:10 Code 1: Minute by Minute
Documentaire.
«
»
00:05 In het spoor van de dader
Thierry Paulin is een seriemoordenaar die in de jaren 80 in Frankrijk actief was. Hij beroofde en vermoordde minstens achttien oudere vrouwen.
«
»
00:55 Geen uitzending
«
»
05:00 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

De knappe, avontuurlijke en briljante Robin heeft nog zijn hele leven voor zich, tot hij verlamd raakt door polio. Tegen alle adviezen in, brengt zijn knappe vrouw Diana hem naar huis om hem liefdevol te verzorgen.

'Breathe', film uit 2017 met oa. Claire Foy en Andrew Garfield, om 22.55 uur op Eén.

Dossiers