TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
«
»
07:30 Criminal Minds
In New York worden verschillende mensen schijnbaar willekeurig neergeschoten. Het team moet uitzoeken of dit het werk is van een seriemoordenaar of meerdere daders.
«
»
08:15 Geen uitzending
«
»
09:15 Criminal Minds
In New York wordt een jeep tot ontploffing gebracht. Het team is ongerust want twee van hun leden zijn hierdoor gewond geraakt.
«
»
10:05 Geen uitzending
«
»
11:05 Criminal Minds
Een jaar na de executie van een seriemoordenaar gebeuren er verschillende moorden die aan hem worden gelinkt. Het team moet nu het juiste verband vinden en de dader zien te stoppen.
«
»
11:50 Geen uitzending
«
»
12:50 Criminal Minds
Prentiss en Reid trekken naar Colorado om er een zaak van kindermishandeling binnen een gesloten sekte te onderzoeken.
«
»
13:40 Bull
Bull vreest dat hij de jury niet zal kunnen overtuigen van de onschuld van zijn religieuze cliënt wanneer een geheim over hun huwelijk onthuld wordt en dit de geloofwaardigheid van de man schaadt.
«
»
14:25 CSI: Vegas
Grissom en Sara komen steeds dichter bij de persoon die Hodges erin heeft geluisd. Een cargovliegtuig landt op de luchthaven McCarran; iedereen aan boord is overleden.
«
»
15:10 CSI: NY
Een man die twintig jaar geleden de hoofdverdachte was in een ontvoeringszaak en toen nooit werd veroordeeld, wordt dood aangetroffen. Mac besluit het onderzoek opnieuw te openen.
«
»
16:00 CSI: Miami
Het leven van Ryan en Natalia is in gevaar wanneer ze een verborgen druglab onderzoeken en er zich een ontploffing voordoet.
«
»
16:45 Criminal Minds
Het team gaat op zoek naar een seriemoordenaar die het op koppels heeft gemunt. Hij probeert de moorden te verbergen door ze op auto-ongevallen te doen lijken.
«
»
17:40 Criminal Minds
Het team onderzoekt een reeks moorden in Modesto. Ze ontdekken dat de moorden kunnen worden gelinkt aan een moordenaar die zijn slachtoffers uitkiest op basis van hun woonplaats.
«
»
18:35 Criminal Minds
Een vijfjarige jongen wordt dood teruggevonden, acht dagen nadat hij werd ontvoerd. Wanneer een tweede kind wordt ontvoerd, beseft het team dat het maar zes dagen heeft om het kind terug te vinden.
«
»
19:30 Criminal Minds
Reid blijft nachtmerries hebben en gaat op zoek naar zijn vader om zo antwoorden te krijgen. JJ vraagt Reid of hij peter wil worden van de kleine Henry.
«
»
20:25 NCIS: Hawaii
Kai gaat in een plaatselijk restaurant undercover aan het werk als chef-kok om zo informatie te verzamelen over een beruchte gangsterbaas die een connectie zou hebben met de zaak.
«
»
21:15 NCIS: Hawaii
Na een aanval met ransomware is een dam defect geraakt. Ernie en een team van hackers moeten de dader zo snel mogelijk zien te vinden. Lucy en Whistler moeten samenwerken.
«
»
22:05 NCIS: Hawaii
Wanneer een kroongetuige uit een van hun oude zaken met cruciaal bewijsmateriaal opduikt op Hawaï, reizen NCIS-agenten Nick Torres en Jessica Knight naar het eiland.
«
»
22:55 Bull
Bull en Chunk vertegenwoordigen een spoedarts die wordt aangeklaagd wegens wanpraktijken nadat ze directe bevelen negeerde om een stervende patiënt te redden ten gunste van een andere zwaargewonde.
«
»
23:45 The Blacklist
Liz wordt gevangengenomen door Garrick. Red onderneemt een gewaagd plan om haar te redden: hij chanteert Ressler om het wachtwoord in handen te krijgen en geeft zich nadien over aan Garrick.
«
»
00:30 Geen uitzending
«
»
01:30 Geen uitzending
«
»
05:00 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

De knappe, avontuurlijke en briljante Robin heeft nog zijn hele leven voor zich, tot hij verlamd raakt door polio. Tegen alle adviezen in, brengt zijn knappe vrouw Diana hem naar huis om hem liefdevol te verzorgen.

'Breathe', film uit 2017 met oa. Claire Foy en Andrew Garfield, om 22.55 uur op Eén.

Dossiers