TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen Uitzending
«
»
06:20 Kabouter Plop
Klus heeft een drumstel gemaakt en geeft een concert. Zijn vrienden houden niet van het lawaai van de trommels. Maar ze willen Klus niet ontgoochelen en wonen toch het optreden bij.
«
»
06:25 Kabouter Plop
Klus wil Plop laten schrikken. De kabouter doorziet het plannetje en besluit Klus een koekje van eigen deeg te bakken.
«
»
06:30 Kabouter Plop
Klus wil een grap uithalen met zijn vrienden. Hij hangt een draadje aan een Plopkoek, zodat de lekkernij kan vliegen. Maar Plop is Klus te slim af.
«
»
06:35 Kabouter Plop
Plop schildert zijn vloertje met de verf van Klus. Als Kwebbel binnenkomt, blijft ze vastkleven aan de vloer. Dat overkomt ook Lui en Plop. Wat nu?
«
»
06:40 Heidi
Peter wil graag dat Heidi meegaat naar de weide, maar Heidi wil Clara niet alleen laten. Dan vraagt hij of ze de volgende dag naar de boomhut komt.
«
»
07:05 Maya!
Willy vindt een groepje luizen die honingdauw maken. Algauw is hij hun koning en laat hij zich lekker bedienen. Maya zoekt Willy en intussen zijn Bees en Boos op zoek naar wat lekkers om op te eten.
«
»
07:15 De wereld van K3
Vandaag knappen de dames van K3 klusjes op in het huishouden, want ze hebben een een briefje ontvangen van een kijker die wil weten hoe ze haar mama wat meer kan helpen in het huishouden.
«
»
07:35 De wereld van K3
Snoepen kan zo lekker zijn en daar weten de meisjes van K3 alles van. Maar ze hebben een briefje gekregen van iemand die gezond wil leren snoepen!
«
»
07:50 Hallo K3
Marcel is verliefd op Wendy van de zwemclub. Josje is heel triest omdat ze per ongeluk een lief bijtje gedood heeft.
«
»
08:15 Echte verhalen: De buurtpolitie
De 26-jarige Anne is vermist. Koen en Femke houden een reconstructie en ontdekken zo iets wat hen verder kan helpen. Een hond zit in de problemen.
«
»
08:45 De Code van Coppens
Staf en Mathias kijken achter de schermen van 'Code van Coppens' en blikken terug op de grappigste en spannendste momenten van de eerste jaargang.
«
»
09:35 Nonkel Jef
Het gerucht gaat dat er een toeristische fietstroute wordt aangelegd langs de boerderij van Nonkel Jef. Magda wil hier uiteraard munt uit slaan en besluit een café te openen.
«
»
10:00 Geen Uitzending
«
»
12:05 Chicago Med
Halstead en Asher komen lijnrecht tegenover elkaar te staan bij de behandeling van een nierpatiënt. Marcel staat voor een moeilijke belissing.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:35 Het weer (middag)
Weerbericht.
«
»
13:45 Loïc tussen 2 vuren
Deze week maken twee jonge chefs het lievelingsgerecht van de Nederlandse acteur-zanger Giovanni Kemper klaar.
«
»
14:25 Kastaars!
Tijdens een grootse show in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs worden de populairste televisie-, radio- én onlinetalenten en -formats bekroond.
«
»
16:35 Lifestyle & Wonen
De nieuwste en leukste trends op gebied van wonen en leven.
«
»
17:10 Mr. Bean
Mr. Bean overslaapt zich, maar met wat puik stuurwerk raakt hij nog op tijd bij de tandarts. De tandarts wenst echter dat hij helemaal niet was komen opdagen.
«
»
17:45 Groeten uit
Het nieuw samengesteld gezin van Ann Van Elsen brengt een weekend door in de tijdsgeest van het jaar 1991, het jaar dat Ann 12 was.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:45 Het weer
Weerbericht.
«
»
19:55 De kotmadam
Het snoeiseizoen begint bijna en Jef is supergoed gehumeurd. Mimi vertelt Jeanne dat er op de planning van de plantsoendienst een nieuwe kracht werkt waar veel over geroddeld wordt.
«
»
20:35 De Code van Coppens
Dimitri Vegas & Anouk Matton en Christoff & Lindsay komen terecht in de loopgraven van de Tweede Wereldoorlog waarin ze de vijandige bunker zo snel mogelijk tot ontploffing moeten brengen.
«
»
21:40 Een echte job
Na hun spoedcursus verpleegkunde draaien An Lemmens, Dominique Persoone, Julie Vermeire, Andy Peelman en Sarah Mouhamou drie weken mee op een afdeling in het OLV-ziekenhuis in Aalst.
«
»
23:05 Tiny House Battle
Twee nieuwe teams krijgen negen dagen de tijd om een instapklaar tiny house te ontwerpen en te bouwen naar de smaak van een koper. Vandaag zijn dat Greet en Efraim.
«
»
00:15 Timeless
Flynn reist terug naar 1865, naar het moment waarop de Amerikaanse president Lincoln wordt vermoord. Samen met John Wilkes Booth wil hij nog meer slachtoffers maken.
«
»
01:10 Geen Uitzending
«
»
05:10 Geen Uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

De knappe, avontuurlijke en briljante Robin heeft nog zijn hele leven voor zich, tot hij verlamd raakt door polio. Tegen alle adviezen in, brengt zijn knappe vrouw Diana hem naar huis om hem liefdevol te verzorgen.

'Breathe', film uit 2017 met oa. Claire Foy en Andrew Garfield, om 22.55 uur op Eén.

Dossiers