TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:55 Onderbreking
«
»
09:30 Onderbreking
«
»
12:00 Modern Family
Phil en Claire vieren hun huwelijksverjaardag. Wanneer de kinderen hen willen verrassen met ontbijt op bed, komen ze voor een grote verrassing te staan.
«
»
12:30 Onderbreking
«
»
15:00 Love in Design
Hannah is bekend van een tv-programma waarin ze huizen opnieuw inricht. Ze krijgt de opdracht een landhuis in haar geboortestadje te renoveren. Maar dan duikt Jeff op, een oude vlam van Hannah.
«
»
16:45 Siren
Ryn ontdekt de waarheid over haar ongeboren kind. Ben waagt zich op glad ijs om zijn moeder te helpen. Xander bijt zich vast in zijn nieuwe carrière. Helen wil contact opnemen met Sarge.
«
»
17:45 L.A.'s Finest
Wanneer een lichaam zomaar uit de lucht komt gevallen, moet het team op zoek naar aanwijzigingen om de zaak te kunnen onderzoeken. Syd en Nancy beseffen ondertussen dat ze elkaar moeten vertrouwen.
«
»
18:40 She's the One
De vrijgevochten New Yorkse taxichauffeur Mickey en zijn broer Francis zijn het voortdurend oneens met elkaar, maar ze hebben één gemeenschappelijke interesse: Mickeys ex-verloofde Heather.
«
»
20:30 G.I. Joe: The Rise of Cobra
De Amerikaanse soldaten Duke en Ripcord sluiten zich aan bij het elitekorps G.I. Joe. Dat moet de strijd aangaan met terreurorganisatie Cobra om de wereld te redden van totale chaos.
«
»
22:35 9-1-1
Het team wordt naar de luchthaven geroepen wanneer een stewardess haar limiet bereikt met enkele passagiers en uit een stilstaand vliegtuig springt.
«
»
23:30 9-1-1: Lone Star
De date van Owen verloopt anders dan gepland. De 126 rukt uit voor een woningbrand. De dochter van het koppel blijkt spoorloos te zijn. Judd ontmoet een tiener die een grote indruk op hem maakt.
«
»
00:25 9-1-1: Lone Star
In een poging om een band op te bouwen met Wyatt, gaan Owen en Judd samen met hem op jacht naar aliens. Hun zoektocht neemt echter een lugubere wending wanneer ze twee dode lichamen aantreffen.
«
»
01:10 Onderbreking
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

De knappe, avontuurlijke en briljante Robin heeft nog zijn hele leven voor zich, tot hij verlamd raakt door polio. Tegen alle adviezen in, brengt zijn knappe vrouw Diana hem naar huis om hem liefdevol te verzorgen.

'Breathe', film uit 2017 met oa. Claire Foy en Andrew Garfield, om 22.55 uur op Eén.

Dossiers