TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:20 New Tricks
Steve, een gepensioneerde detective uit Glasgow, komt het team versterken. Ze onderzoeken opnieuw de verdwijning van een tiener. Dit was een van Steves zaken toen hij nog werkte. Zijn methodes vallen niet bij iedereen in de smaak.
«
»
02:10 Mad Dogs
De gegijzelde jongens moeten op een schijnbaar onmogelijk onderzoek uit in ruil voor hun vrijheid.
«
»
02:55 The Coroner
De patriarch van een plaatselijke aristocratische familie wordt dood aangetroffen. Jane en Davey gaan op onderzoek uit.
«
»
03:40 Scott & Bailey
Rachel krijgt het niet verwerkt dat ze de tweede keuze was bij de selectie voor de post van brigadier. Elise trekt in bij Ade en daardoor voelt Janet zich een waardeloze moeder. Een baby wordt bewusteloos binnengebracht in het ziekenhuis.
«
»
04:25 Call the Midwife
Violet en Matthew maken zich zorgen over Fred's vermogen om als burgemeestersknecht te dienen. Fred wordt ziek na een kleine verwonding. Het Nonnatus-team wordt in beroering gebracht wanneer bij een baby bilaterale heupdysplasie wordt vastgesteld.
«
»
05:30 Ghosts
Mike en Alison komen erachter dat hun chique buren, Bunny en Barclay Beg-Chetwynde, een oude claim op hun land hebben. Ze besluiten een formeel diner te geven in de hoop de netelige kwestie op te lossen.
«
»
06:00 Ghosts
Mike en Alison overwegen om Button House aan een hotelketen te verkopen na een bod wat ze eigenlijk niet kunnen weigeren. Vervolgens gaan de geesten op zoek naar lucratieve manieren om het berooide stel snel aan geld te helpen.
«
»
06:30 Death in Paradise
Bij het onderzoek naar een zelfmoord blijkt dat er meer aan de hand is dan het team in eerste instantie dacht. Het onderzoek wordt echter bemoeilijkt door de plaats waar het slachtoffer is gevonden: een badkamer die van binnenuit op slot is gedaan.
«
»
07:20 Death in Paradise
Het team moet een lastige zaak oplossen. Een wetenschapper die aan de voet van een vulkaan woonde wordt dood teruggevonden, maar alles lijkt erop te wijzen dat de man een natuurlijke dood is gestorven.
«
»
08:15 Death in Paradise
Florence heeft het moeilijk als ze onderzoek doet naar de dood van een oude klasgenoot, die aan de voet van een klif dood teruggevonden is.
«
»
09:05 Call the Midwife
Violet en Matthew maken zich zorgen over Fred's vermogen om als burgemeestersknecht te dienen. Fred wordt ziek na een kleine verwonding. Het Nonnatus-team wordt in beroering gebracht wanneer bij een baby bilaterale heupdysplasie wordt vastgesteld.
«
»
10:10 The Chelsea Detective
Een alom geliefde beveiliger overlijdt na steekwonden en wordt dood gevonden. Hij laat een ongeneeslijk zieke vrouw achter. Max en het team onderzoeken wie de moord heeft gepleegd.
«
»
11:00 Midsomer Murders
Twee oudere dames komen in een verzorgingstehuis onder verdachte omstandigheden om het leven. Barnaby en Jones worden opgeroepen om de zaak te onderzoeken.
«
»
11:50 Midsomer Murders
Twee oudere dames komen in een verzorgingstehuis onder verdachte omstandigheden om het leven. Barnaby en Jones worden opgeroepen om de zaak te onderzoeken.
«
»
12:45 Midsomer Murders
Het winnen van een wedstrijd voor het `perfecte dorp' wordt bemoeilijkt door de moord op een dief die in het dorp actief was. De man is met een hooivork doodgestoken en de inwoners van het dorp zijn bang.
«
»
13:35 Midsomer Murders
Het winnen van een wedstrijd voor het `perfecte dorp' wordt bemoeilijkt door de moord op een dief die in het dorp actief was. De man is met een hooivork doodgestoken en de inwoners van het dorp zijn bang.
«
»
14:30 Miss Scarlet and the Duke
Eliza neemt een ogenschijnlijk onmogelijke zaak aan. Ze moet de onschuld bewijzen van een man die met een bebloed mes in zijn hand op de plaats delict is aangetroffen en bovendien al schuld heeft bekend.
«
»
15:40 Death in Paradise
De lokale gemeenschap wordt opgeschrikt door een moord als een spelletje bingo uit de hand loopt.
«
»
16:50 All Creatures Great and Small
Met de vrees voor een onheilspellende toekomst wil James zo snel mogelijk weer bij Helen zijn.
«
»
17:50 Sister Boniface Mysteries
Peggy is opgetogen omdat haar favoriete piratenzender genaamd Radio Catherine wordt uitgezonden in Great Slaughter, maar de presentator wordt op mysterieuze wijze vermoord tijdens de uitzending.
«
»
18:45 Ghosts
Een mysterieuze bezoeker op Button House doet een onthulling waardoor Alison van streek raakt. Thomas is eveneens uit zijn doen door zijn gevoelens voor de vreemde bezoeker.
«
»
19:20 Ghosts
Terwijl Button House wordt behandeld tegen houtworm, besluiten Alison en Mike om geld te besparen tijdelijk in de tuin te kamperen, wat de dagelijkse routine van de geesten verstoort.
«
»
20:00 The Chelsea Detective
Een charmante jonge eigenaar van een bezorgdienst voor groente en fruit wordt neergestoken in zijn woning. Tijdens het onderzoek komt naar voren dat zijn bedrijf niet zo onschuldig was als het leek.
«
»
21:00 Time
Drie vrouwen kruisen elkaars pad als ze op dezelfde dag in de Carlingford Prison aankomen. Alleenstaande moeder Orla vecht voor haar kinderen en heroïnegebruiker Kelsey staat voor een levensveranderende beslissing.
«
»
22:00 The Diplomat
Laura's persoonlijke en professionele relaties komen onder druk te staan en ze weet niet wie ze nog kan vertrouwen. En bij een zaak in verband met politiegeweld krijgt het team van het consulaat te maken met onbetrouwbare getuigen.
«
»
22:55 Smother
Val en haar drie dochters zijn ontdaan nadat iemand met lippenstift het woord 'leugenaar' op een spiegel in huis heeft geschreven. Voor Val zijn de implicaties overduidelijk: iemand heeft het op haar voorzien.
«
»
00:00 Scott & Bailey
Enkele online-advertenties zouden kunnen helpen bij het oplossen van een ingewikkelde moordzaak. Rachel en Will gaan door met hun geheime romance. Janet en Rachels vriendschap wordt op de proef gesteld.
«
»
00:50 Agatha Raisin
De politie denkt dat een recentelijk sterfgeval een ongeluk was, maar Agatha ontdekt een link met een eerdere tragedie die misschien aanwijzingen biedt over het motief in deze zaak.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Koala Buster Moon en zijn talentvolle groep van artiesten bereiden hun meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad vol entertainment, glitter en glamour. Er is echter één probleem: de show kan alleen doorgaan als Clay Calloway, 's werelds grootste rockster die al jaren een teruggetrokken leven leidt, bereid is om mee te doen aan het spektakel.

'Sing 2', film uit 2021 ùet oa. Reese Witherspoon, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers