TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:35 999: What's Your Emergency?
De politiediensten worden geconfronteerd met een stijging in het aantal jonge overtreders. Enkel agenten die reageren op een inbraak voelen zich in het nauw gedreven door een groepje jongeren.
«
»
01:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:10 Project Runway
De ontwerpers moeten in paren innoverende avant-garde-looks creŽren en daarbij een van de meest trendy en ingewikkelde materialen, namaakbont, benadrukken. Billy Porter, het icoon van de moderne avant-garde mode, is de gastjury.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Champions League Magazine
Voetbalmagazine in het kader van de UEFA Champions League.
«
»
10:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:35 Hoarders: Buried Alive in My Bedroom
Niet alleen het appartement van de 63-jarige Bubbles staat vol spullen waar ze geen afscheid van kan nemen, daarnaast heeft ze ook nog vier opslagplaatsen die volgestouwd zitten met rommel.
«
»
13:30 Een huis vol
Voor de familie Nagelkerke is december een drukke maand. De kerstdagen zijn dan ook volledig gereserveerd voor het gezin. Elk kind mag een eigen gerecht kiezen.
«
»
14:25 Surrogate Diaries
Maddie, Alex en Richard geven zichzelf zes maanden de tijd. Faye krijgt het Davids embryo ingepland.
«
»
15:25 Your Home Made Perfect
Twee architecten nemen het tegen elkaar op met behulp van virtual reality. De winnaar krijgt de kans een huis met vier slaapkamers in de buurt van Stockport naar eigen inzicht te verbouwen.
«
»
16:40 Hoarders: Buried Alive in My Bedroom
In Mansfield zijn de echtgenoot en kleinkinderen van Sue haar verzamelgedrag meer dan beu. Haar slaapkamer heeft ondertussen meer weg van een poppenkerkhof dan van een rustplek.
«
»
17:35 Ik Vertrek
Mike en Maayke hebben het wel gezien in Nederland. Daarom vertrekt het stel met dochters Linne en Jolien naar een huis op een Spaanse berg. Het plan is om zelfvoorzienend te leven, twee appartementen te verhuren en om mangoboer te worden.
«
»
18:25 Het echte leven in de ZOO
Het is stilaan tijd voor Xambo, een jonge okapi, om op eigen benen te staan. Omdat dit voor hem extra moeilijk is, moet hij een risicovolle operatie ondergaan.
«
»
19:00 Waar is Mijn Erfenis
Sam en zijn broer spreken elkaar niet meer sinds hun ouders overleden zijn. Sams broer kreeg de taak om de erfenis te verdelen, maar daar is volgens Sam bitter weinig van in huis gekomen.
«
»
20:00 Jurassic Park III
Wanneer een rijke avonturier en zijn vrouw hem een flinke som geld bieden, laat paleontoloog Alan Grant zich overhalen om, na acht jaar, terug te keren naar de dinosaurussen. De luchttoer is van korte duur, want het vliegtuigje stort neer.
«
»
21:40 Beverly Hills Cop II
De vriend van agent Axel Foley, werd tijdens een onderzoek neergeschoten door een onbekende vrouw. Wanneer Axel het nieuws verneemt, vertrekt hij onmiddellijk naar CaliforniŽ, vastberaden de moordzaak op te lossen.
«
»
23:40 Hoarders
Het huis van Paul is tot de nok gevuld met spullen waardoor hij, zijn vriendin en hun honden eigenlijk buiten leven. De man van Linda onderging recent een harttransplantatie. Hij mag niet naar huis tot zijn vrouw gepoetst heeft.
«
»
00:30 Obese
De 22-jarige Manouk zou juist nu van haar jonge leven moeten genieten. Dit doet ze niet vanwege de ongemakken en onzekerheid door haar extreme overgewicht. Haar grote liefde, Sjoerd, maakt zich ernstig zorgen over hun gezamenlijke toekomst.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Jaak Van Assche als Fernand in 'F.C. De Kampioenen'

Tijdens een staking van de cipiers worden Marc en Maurice als gemeentepersoneel mee ingezet om de gevangenen te bewaken. DDT, die nog steeds vastzit, maakt van de gelegenheid gebruik om te ontsnappen. DDT wil koste wat het kost wraak nemen op de Kampioenen. Wanneer hij naar zijn oude 'garage' terugkeert, maakt hij kennis met Fernand. DDT ziet in hem de ideale bondgenoot voor zijn wraakactie. De Kampioenen speculeren ondertussen over het fortuin van Boma. Hoe kan iemand zo rijk worden met een slecht product als de Bomaworst? Of is Boma bezig met zaakjes die het daglicht niet mogen zien?

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op VRT 1.

Dossiers