TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:50 SOS Piet XL
Piet brengt deze keer een culinair bezoekje aan onder meer Pat Krimson en Loredana.
«
»
02:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:05 Kabouter Plop
Klus wil gaan bergbeklimmen, maar in het kabouterdorp zijn er helaas geen bergen. Klus zou Klus niet zijn als hij niet een oplossing heeft. In de melkherberg stapelt hij alle stoelen en tafels op elkaar, zodat de klimtocht kan beginnen.
«
»
06:10 Kabouter Plop
Lui en Plop maken voor Kwebbel een schilderij. Het is een modern kunstwerk geworden want de appelen zijn blauw en de wortelen paars. Klus vindt het lelijk. Gelukkig vindt Kwebbel het prachtig.
«
»
06:15 Kabouter Plop
Smul en Klus spelen poppenkast in de melkherberg. De twee maken hele flauwe grappen over Kwebbel, Plop en Lui. Die vinden dat niet leuk en besluiten het duo eens goed beet te nemen.
«
»
06:20 Kabouter Plop
Klus wil de staande klok herstellen die Plop van zijn zoldertje heeft gehaald. De klok uiteenhalen is geen enkel probleem, maar bij de montage ervan houdt de kabouter enkele stukken over. Dit brengt Smul op een idee.
«
»
06:25 Nils Holgersson
Nils en Martin vinden een boerderij waar ze Jessica, een gans die Martin snel inpalmt, aantreffen. Uiteindelijk blijkt dat ze gekortwiekt is en de boer haar wil slachten. Haar plan is om Martin haar plaats in te laten nemen.
«
»
06:40 Nils Holgersson
Nils verricht een heldendaad en wordt daarom geëerd door de groep. Martin is een beetje jaloers.
«
»
06:50 Maya de Bij
Maya krijgt vandaag de kleine bij Pamela onder haar hoede. Ze mogen niet uit de korf, maar Pamela zou heel graag meedoen aan de schattenjacht in de weide.
«
»
07:05 De Wereld Van K3
De meiden van K3 nemen kinderen mee op een fantastisch ritje door hun ontzettend leuke en verrassende wereld. De meiden laten zien dat ze niet alleen goed kunnen zingen en dansen, maar ook heel handig zijn.
«
»
07:20 Wakandy
Andy Peelman gaat elke uitdaging aan die op zijn pad komt. Met veel moed en soms net iets te veel zelfvertrouwen meet hij zich met tal van topsporters en bekende Vlamingen die uitblinken in hun vakgebied.
«
»
07:35 K3 Roller Disco
De meiden van K3 zijn verslaafd aan hun smartphone. Omdat ze het zelf beseffen, spreken ze af om hun smartphones één hele dag niet te gebruiken en ze gaan offline. Guus krijgt de opdracht om de kluis waarin de smartphones zitten te bewaken.
«
»
07:55 Move On
Sieg en Rayan nemen deel aan de dansles van Noah. Wat ze niet weten is dat Noah een leuke prank in petto heeft. Steffi is ondertussen op zoek naar een nieuwe danspartner om de wedstrijd mee te doen, maar de audities verlopen niet zoals gehoopt.
«
»
08:15 Lego Masters
Deze aflevering staat helemaal in het teken van mode. De zes overgebleven teams moeten een hoed bouwen die, eenmaal klaar, door een van de twee bouwers op een echte runway geshowd moet worden aan een zeer deskundige en kritische jury.
«
»
09:35 Nonkel Jef
De jonge pastoor Cyriel Gregorius geeft de koorleden de opdracht om gospels te zingen, maar die zien dat niet zitten. De priester roept de hulp in van Nonkel Jef. Die trommelt Izzi, Bruno en Eduard op om deel uit te maken van het gospelkoor.
«
»
09:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:00 Benidorm Bastards
De Bastards hebben FNAC als speelterrein gekozen. Marcel wordt danig ontroerd door een passage van Hugo Claus, terwijl Gaston een wedstrijd voor lezers organiseert. Hilda en Rosita draaien graag plaatjes in een hippe jongerenwinkel.
«
»
12:25 Altijd Prijs
Rudy laat stiekem zijn oude wagen opvoeren. Zo heeft hij toch een nieuwe sportwagen. Al bij een eerste testrit wordt hij echter geflitst. Wanneer blijkt dat hij door zijn overtreding zijn job zou kunnen verliezen, wil Sandra hem helpen.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:35 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:45 Design Secrets
Enkele designers nemen ons mee naar mooie projecten in binnen- en buitenland, evenementen en netwerkborrels. Ze vertellen over hun passie en inspireren de kijkers met de laatste trends.
«
»
14:20 Aspe
In de tuin van De Love, een gerestaureerde boerderij nabij Brugge, wordt een lijk ontdekt. Van In komt erachter dat die als lustoord diende voor prominente figuren en komt daarna op het spoor van een groep die de bescherming geniet van een minister.
«
»
16:05 Lifestyle & Wonen
Iedere week wordt er gekeken naar inspiratie voor het interieur. De presentatrices gaan op bezoek bij bedrijven door heel België om leuke, handige, mooie en interessante producten en diensten uit te lichten. Er is voor ieder wat wils.
«
»
16:35 America's Funniest Home Videos
Amerikaanse show rond grappige, waargebeurde videobeelden, ingestuurd door de kijkers. Elke week kan het studiopubliek aangeven welke clip zij het grappigst vinden.
«
»
17:00 Helden van hier: Door het vuur
De brandweer wordt opgeroepen om een elektrische auto te blussen die in brand staat. Een koeienstal stort in, de brandweer gaat met spoed naar de eigenaars en de koeien om de veiligheid te garanderen.
«
»
18:15 SOS Piet XL
Met de kerstdagen in zicht trekt Piet een laatste keer door Vlaanderen. Starten doet hij Geel bij Natalia. Zij is gek op kalfszwezeriken, maar krijgt ze niet goed gebakken.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
19:55 The Voice van Vlaanderen
De laatste muzikale talenten komen langs die hopen op een plaatsje in een team van een coach.
«
»
21:15 Sergio Over De Grens
Frank Lammers, Ferry uit de fictieseries 'Undercover' en 'Ferry', is een man met vele talenten.
«
»
22:35 Alloo in de buitenlandse gevangenis
Jan De Cock is een auteur die in meer dan 160 gevangenissen wereldwijd de nacht heeft doorgebracht. Hij schrijft nu een boek over de nieuwe APAC-gevangenis in Brazilië.
«
»
23:50 Wat zou jij doen?
Wilfried is 70 jaar en doet nog steeds aan wedstrijdlopen. Zijn vrouw is bezorgd dat het misloopt.
«
»
00:55 Telefacts
Twee jaar geleden viel Rusland Oekraïne binnen. De Amerikaanse acteur Sean Penn maakte die inval toevallig van dichtbij mee. Oorspronkelijk wilde hij een leuke documentaire maken over Volodymyr Zelensky; de comedian die veranderde in een president.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reünie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers