TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:16 Koolhoven presenteert
Pakistaanse transvrouw Nisha verdient haar geld met erotische performances op duistere plekken en heeft intussen veel aan haar hoofd. Onder meer een innerlijke demon die haar overal achtervolgt.
«
»
02:13 NOS Jeugdjournaal met gebarentaal
Nieuwsprogramma voor de Nederlandse jeugd. Geschikt voor kinderen van negen tot twaalf. Met gebarentolk.
«
»
02:33 Tekst-TV
Een samenvatting van de hoogtepunten van het dagelijks nieuws, van het nieuws tot voetbal tot het weerbericht.
«
»
05:34 Pingu
Pingu gaat op schoolreis.
«
»
05:39 Nijntje & Vriendjes
Alle appels verdwijnen uit de appelboom.
«
»
05:44 No-No
No-No gebruikt Bigtooth's nieuw uitgevonden wasmachine om zijn broek te wassen. Maar de wasmachine werkt niet goed en No-No ontdekt dat al zijn broeken rood zijn geworden. Vol walging keert hij terug naar zijn hol.
«
»
05:54 Angelina Ballerina
Angelina en haar vriendinnen moeten een natuurdans bedenken. Angelina baalt ervan dat Polly ze steeds stoort, maar uiteindelijk blijkt dat nog niet zo slecht.
«
»
06:07 Knofje
Knofje is een eigenzinnig meisje van vierenhalf jaar oud. Ze woont met haar moeder, vader en babyzusje Elisabeth in een flat waar ze van alles beleeft.
«
»
06:15 Babar en de belevenissen van Badou
Badou, Munroe en Jake zoeken de schat van Zwartslurf. Jake is teleurgesteld dat hij niks vindt, behalve een steen. Badou doet alsof het een magische blauwe steen is waarmee je drie wensen kan doen.
«
»
06:26 Noddy, de detective
Als er een paar stukjes van Flapoor's puzzel verdwijnen onderzoekt Noddy waar ze zijn gebleven.
«
»
06:37 Zappelin Mini's
Twee handen laten, met materialen waar je makkelijk aan komt, zien hoe je een bekend Zappelin-figuur namaakt: van Bobbie de aap tot Zappie. Met het stappenplan op zappelin.nl kunnen kinderen zelf aan de slag.
«
»
06:39 Peppa Pig
Het is een mooie herfstdag. Mevrouw Gazelle laat de kinderen kennismaken met poëzie en legt uit hoe klanken ook gedichten kunnen vormen. Samen maken ze een gedicht over regen.
«
»
06:43 Peppa Pig
Opa en oma hebben het met Peppa en George over goede manieren. Mevrouw Gazelle leert de kinderen hoe fijn het is om alsjeblieft en dank je wel te zeggen.
«
»
06:48 Ella, Oscar & Hoo
De picknick van Ella en Oscar dreigt mis te gaan wanneer de donkere wolken zich samenpakken.
«
»
06:58 Zappelin Mini's
Twee handen laten, met materialen waar je makkelijk aan komt, zien hoe je een bekend Zappelin-figuur namaakt: van Bobbie de aap tot Zappie. Met het stappenplan op zappelin.nl kunnen kinderen zelf aan de slag.
«
»
06:59 Prinses Spiegelbelle
Ellen heeft de waterpokken. Plotseling kruipt haar spiegelbeeld door de spiegel en noemt zichzelf Spiegelbelle. Zij is een prinses en maakt een tovermiddel om van de drakenpokken af te komen.
«
»
07:22 Familie Shock
Sigrid en haar vader gaan samen met Roos en Nico een langlauftochtje maken. Maar Sigrid merkt al snel dat dit een heel ander uitstapje wordt dan vroeger, toen ze nog samen met haar vader op pad ging.
«
»
07:34 Samson & Marie ijsjestijd
Wanneer Marie verneemt dat Samson met Florentine gaat ravotten, is Marie verbaasd. Als Marie aan Samson vertelt dat hij wel eens vuil zou kunnen worden en dan in bad moet, heeft Samson helemaal geen zin meer.
«
»
07:42 Saïd & Anna
Zonia heeft een op afstand bestuurbare raceauto gerepareerd. Saïd wil ermee spelen. Dan trekt Anna de controller uit Saïds handen. De raceauto springt de lucht in en komt met een smak op de grond.
«
»
07:49 Biff and Chip
De eerste zaak waar 'Detectivebureau Biff en Chip' mee te maken krijgt, is de mysterieuze verdwijning van het beertje van Kipper. Welk crimineel genie heeft Kleine Teddy meegenomen?
«
»
07:59 Het herriehofje
Jessie en Abel maken een toetje voor de Hofjeshap. Als het resultaat niet helemaal gelukt lijkt, wil Jessie het opgeven. Maar dan bedenkt ze dat er al een prima toetje in de koelkast staat.
«
»
08:11 Kindertijd
Programmablok met verschillende programma's voor kleuters. Met onderdelen als kleuterdocumentaires en zelfs buitenlandse series.
«
»
08:19 BabyBeestenBoel
Jonge zeeotters, capucijnaapjes en olifanten komen aan hun ontbijtje.
«
»
08:29 Studio Snugger
Onderwerpen: Maanwind, Koeienplasverf, Pechvogel, DVV: Poepmes, Felgekleurde beelden en Vanille.
«
»
08:46 Zappsport Kantine
Ron ontvangt op eigen wijze kinderen en bekende sporters met hun verhalen, wensen en dromen op sportgebied. We volgen de belevenissen van typetjes als Gerda de kantinejuffrouw en Theo de klusjesman, gespeeld door Ron zelf.
«
»
09:04 Abeltje
Abeltje werkt als liftjongen in een warenhuis. In paniek, drukt hij op een dag op een verboden knopje, waarna de magische lift hem en drie anderen, naar New York brengt.
«
»
10:44 Koken met konijnen
Daan is dol op Willem en bedankt hem met een relax en beautydag. Daan mag zelf ook blijven relaxen, omdat hij altijd klaar staat voor zijn gehandicapte broertje. Daarom relaxen zowel baas als beest, krijgen ze een make-over en een PBFF-pizza party.
«
»
11:00 Proefkonijnen
Jurre en Sahil onderzoeken of je met je eigen poep een pizza kan bakken én bezorgen. Ze testen of je een speld in een hooiberg kan vinden. En in 'Glijdt't?' is het tijd voor het patatje met mayonaise.
«
»
11:32 Back to the hype
Sommige hypes zijn kort, andere komen steeds terug. Elke generatie heeft zijn eigen favoriete speelgoed, idolen en mode. Denk aan flippo's of lavalamp. Een spel met twee teams van drie generaties.
«
»
12:03 Checkpoint
Rachel en het testteam doven een vlam-in-de-pan, verzinnen manieren om buiten te blijven spelen wanneer het donker wordt en kijken of een groot bot of een stalen pijp sterker is.
«
»
12:28 Rachel valt binnen
Rachel gaat voor één dag de gevangenis in. Wat staat je allemaal te wachten als de grote poort zich achter je sluit? Hoe rijd je een verdachte klem op de snelweg en hoe pak je terroristen op met behulp van nepwapens en verborgen camera's?
«
»
12:52 De Mensenbieb
Naomy van elf maakt zelf graag dansfilmpjes, maar hoe zet je eigenlijk een eigen YouTube-kanaal op? De negenjarige Eva vraagt Jip die ongeneeslijk ziek is of ze nog wel vrolijk kan zijn.
«
»
13:08 De Mensenbieb
Linde van twaalf is geboren als jongen, maar voelt zich een meisje en is daarom in transitie. Ze zit net op de middelbare school en wil graag weten hoe om te gaan met nare reacties. Ook wil ze weten hoe een transitie straks in de praktijk gaat.
«
»
13:24 De Mensenbieb
De negenjarige Panter vraagt zich al jaren af hoe het is om in te gevangenis te zitten. Hoe eet en slaap je? Willemijn van twaalf heeft veel vooroordelen over mensen die veel tatoeages hebben.
«
»
13:39 De Mensenbieb
Ilana van elf is continu aan het dagdromen over de liefde en haar toekomstige relatie. De overleden opa van de dertienjarige Lynn was vroeger dakloos, ze heeft hem er nooit naar kunnen vragen.
«
»
13:55 Alles flex
Ravi parkeert in één van de laatste fietsenplekken, waardoor Jens, de gevreesde bovenbouwer, zijn fiets niet meer kwijt kan. Als Ravi hem dan ook nog beledigt, daagt Jens hem uit voor een gevecht.
«
»
14:11 Venny & De Bims
Venny krijgt eventjes keihard de waarheid te horen van Evi, waardoor ze goed moet nadenken over wat ze wil. En hoe maak je beslissingen: met je hart of met je hoofd?
«
»
14:22 A Kind of Spark
Addie en Emily botsen met elkaar op school. Keedie en Nina moeten alle zeilen bijzetten om te voorkomen dat hun zusje van school gestuurd wordt.
«
»
14:46 Brugklas marathon
Eerste scripted-reality jeugdserie in Nederland, waarin een vaste groep leerlingen gevolgd wordt tijdens het eerste jaar van de middelbare school. Voor schoolgaande kinderen met herkenbare en aangrijpende verhalen.
«
»
15:37 Takeover, gewisseld
Danny en Lodewijk komen uit twee totaal verschillende werelden. Lodewijk leeft in rijkdom, terwijl de muzikale Danny elke cent moet omdraaien. Maar als zij elkaar in een pretpark ontmoeten, is het duidelijk dat ze iets gemeen hebben.
«
»
16:59 Tussen Kop en Staart
De drollen lijken op een dier als ze achter elkaar worden gelegd op het dienblad, Rachel en Elbert doen met Mozes mee in de #mozeschallenge, Elbert ontdekt iets bij de kameleon op de snijtafel en pindakaas kan een meeuw redden.
«
»
17:25 Wat maak je Menu?
In hun veldkeuken bereiden Jasper en Marius samen met een jonge gastkok verrassende maaltijden met vreemde ingrediënten voor hun vrienden en familie in het Testaurant. Ondertussen staat Freddy te koken voor een koelkastgast die iets niet lust.
«
»
17:47 Taarten van Babel
Jaylin heeft autisme, maar Nick merkt er niks van. Hoe dat zit, bespreken ze samen terwijl ze werken aan een taart voor de allerliefste oma van de wereld. Jaylin haalt heel veel tienen op school en bakken én koken zijn haar favoriete vakken.
«
»
18:13 Welkom bij de Oranjes
Prins Willem van Oranje, koningen Willem I, II en III en koninginnen Wilhelmina, Juliana en Beatrix komen nog eens langs. Op de bank kijken koning Willem Alexander en koningin Máxima terug op de hoogte- en dieptepunten van hun voorvaderen.
«
»
18:46 Mollenstreken
Speurneus Lavezzi Rutjes is terug om de Mol te ontmaskeren. In zijn studio bespreekt hij de nieuwste aflevering en samen met zijn mollenkijkers zoekt hij naar hints en verdachte mollenstreken om antwoord te geven op die ene vraag: Wie is de Mol?
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.
«
»
19:21 Je Zal Het Maar Hebben Junior
Signe heeft een spierziekte waardoor ze afhankelijk is van een rolstoel. Signe hockeyt erin en gaat er ook mee naar de bergen. Lars heeft een taaislijmziekte. Hierdoor krijgt hij veel minder lucht binnen.
«
»
19:45 3 Op Reis
Dzifa begint aan een lange reis door backpackerswalhalla Azië. Ze trapt af in de Thaise hoofdstad Bangkok. Dzifa laat zich leiden door de creatieve inwoners van de stad zelf, die haar plekken laten zien die toeristen over het hoofd zien.
«
»
20:20 Het beste van...
Verschillende gasten vertellen hun herinneringen aan Lionel Richie. In een sneltreinvaart gaan we door zijn carrière. Richie begon als muzikant en zanger bij The Commodores, waar hij veel nummers voor schreef. Richie besluit in 1982 solo te gaan.
«
»
21:08 Nachtdieren
Raven struint de straten van Groningen af. Die stuit op homokoor Zangzaad, Wim die mantelzorger is voor zijn vrouw, een stel studenten en Robbie die een bloemetje brengt voor zijn vermiste moeder.
«
»
21:53 Jawad Es Soufi - Waarom ben jij zo?
Jawad Es Soufi laat zien hoe opvoeding, omgeving en onderwijs een grote rol hebben gespeeld in zijn leven. Jawad neemt je mee in zijn opvoeding, omgeving en onderwijstijd.
«
»
23:06 Sluipschutters
Van autocircuit tot buurthuis, en van kerk tot slagerij. De Sluipschutters verplaatsen zich weer in een moordend tempo. Vlijmscherp, humoristisch sketchprogramma met de vier vrienden Ronald Goedemondt, Bas Hoeflaak, Leo Alkemade en Jochen Otten.
«
»
23:40 NOS Studio Sport Eredivisie
Samenvatting van de op die dag in de Eredivisie gespeelde wedstrijden, met alle doelpunten, belangrijke momenten en interviews na afloop van de wedstrijden.
«
»
00:43 NOS Studio Voetbal
Voetbalprogramma waarin Sjoerd van Ramshorst met tafelgasten de laatste gebeurtenissen in het voetbal doorneemt.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reünie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers