TVgids - Play Crime

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:50 A Birthmother's Secret
De zestienjarige Tara heeft haar biologische moeder Grace op een DNA-website gevonden. Haar toegewijde adoptiemoeder Amy vindt dit moeilijk en wil haar dochter zo goed mogelijk beschermen.
«
»
10:15 Killer on the Island
Wanneer het lichaam van een jonge vrouw wordt gevonden, is de droomvakantie van Ashley en haar man Mike op een tropisch eiland plotseling voorbij. Ashley vermoedt dat hotelmedewerker Johnny iets met de moord te maken heeft.
«
»
11:45 My Dad the Paedophile
Aangrijpende verhalen van dochters die jarenlang seksueel misbruikt zijn geweest door hun vader. Ze praten dapper over hun traumatische ervaringen en vertellen hoe ze hun duistere verleden achter zich proberen laten.
«
»
12:35 The Man Who Used HIV as a Weapon
Deze documentaire vertelt de intieme en schokkende verhalen van vijf mannen die het doelwit waren van Daryll Rowe, de eerste persoon in het Verenigd Koninkrijk die werd veroordeeld nadat hij verschillende mannen opzettelijk met hiv had besmet.
«
»
13:30 The Real Murders of Orange County
Een jong koppeltje wordt aangevallen in een chique wijk in Placentia en het loopt slecht af. De rechercheurs komen in een gevaarlijke situatie terecht met de dader van de brute aanval.
«
»
14:15 The Real Murders of Orange County
In Santa Ana is de plaatselijke juwelier plotseling vermist en er wordt al snel vanuit gegaan dat hij waarschijnlijk is vermoord. De rechercheurs stuiten op een bizar motief voor de moord.
«
»
14:55 Buried in the Backyard
De gruwelijke ontdekking van een in stukken gehakt geraamte begraven in de achtertuin van een huis in Seattle, resulteert in een onderzoek dat een 30 jaar oud complot ontrafelt, uitgebroed door een wraakzuchtige familie.
«
»
15:40 Buried in the Backyard
Nadat het lichaam van een vermiste jonge moeder wordt ontdekt in een graf achter haar huis, moeten agenten de gecompliceerde relaties van haar verleden en heden onderzoeken om een motief te vinden en haar moordenaar op te sporen.
«
»
16:25 Criminal Confessions
Een middelbare scholier wordt plotseling vermist. Een jaar later komt een getuige naar voren die beweert te weten wie verantwoordelijk is voor haar verdwijning. Rechercheurs moeten een web van leugens ontrafelen om achter de waarheid te komen.
«
»
17:10 Criminal Confessions
Een hardwerkend koppel uit Virginia wordt vermoord aan de vooravond van hun jubileum. Het onderzoek naar hun moord wordt koud totdat rechercheurs de meest onwaarschijnlijke verdachten vinden.
«
»
17:55 Criminal Confessions
Wanneer een vrouw dood in haar huis wordt gevonden, weet de politie niet zeker of het een ongeluk of een moord is, totdat ze een onverwacht telefoontje krijgen van een onverwacht persoon.
«
»
18:40 Criminal Confessions
Nadat het naakte lichaam van een senior uit Ohio is gevonden, brengen onderzoekers een verdachte binnen voor verhoor. Ze spelen een gevaarlijk spel van geven en nemen in de hoop de waarheid te achterhalen en gerechtigheid te brengen.
«
»
19:25 Criminal Confessions
Onderzoekers spreken voor het eerst over een van de meest verbijsterende zaken die ze zijn tegengekomen en onthullen de waarheid over wat er is gebeurd met Shanann Watts en haar twee dochters door toedoen van echtgenoot en vader, Chris Watts.
«
»
20:35 Aurora Teagarden Mysteries: The Disappearing Game
Nadat Aurora naar haar nieuwe huis is verhuisd, verdwijnen op een avond vier studenten van een nabijgelegen universiteit. Een van de studenten blijkt overleden en Aurora en haar nieuwe buurman Nick starten hun eigen onderzoek.
«
»
22:00 Aurora Teagarden Mysteries: A Game of Cat and Mouse
Een treiterende aanwijzing die Aurora tijdens een bijeenkomst achterlaat, leidt tot een kat-en-muisspel tussen haar en een mysterieuze crimineel die steeds ernstiger misdaden pleegt die de stad in een ijzeren greep houdt.
«
»
23:35 I Survived
Een vrouw wordt opgesloten op een afgelegen landgoed door een man die haar seksueel misbruikt en haar vriend vermoordt, en een jonge moeder wordt onder schot ontvoerd en onderworpen aan urenlange mishandeling, afranselingen en mentale marteling.
«
»
00:20 Gestalkt
Gestalkt opent met een heftige case waarin de tweeëndertigjarige Linsey ten einde raad is. In een jaar tijd ontvangt ze zo'n tienduizend beledigende en dreigende berichten van haar stalker die steeds grimmiger worden.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Liefde voor Muziek' - Susan & Freek (VTM)

Vandaag staat het charmantste koppel uit Nederland centraal: Suzan & Freek. Bij hun vorige deelname in 2022 wisten ze menig Vlaams hart te veroveren en ook deze keer leggen ze hun ziel bloot. In ruil voor zoveel openheid krijgen ze wondermooie versies van hun nummers te horen die hen meermaals tot tranen toe weten te ontroeren.

'Liefde voor Muziek', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers