TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:25 All New Traffic Cops
Een tiener die de auto van zijn opa gestolen heeft, dwingt de politie tot een bizarre en gevaarlijke achtervolging op de A1, die voor de jonge bestuurder eindigt met een rit naar het ziekenhuis.
«
»
13:15 All New Traffic Cops
De verkeerspolitie probeert vrachtwagenchauffeurs en hun ladingen te beschermen.
«
»
14:15 Top Gear
Paddy, Freddie en Chris gaan in Peru in Amerikaanse tweedehandse auto's op bergexpeditie. Op de racebaan test Chris de nieuwste elektrische auto van Porsche.
«
»
15:15 Columbo
Een sluwe reclameconsultant die een dubbelleven als spion leidt, probeert de details van een moord te verdoezelen.
«
»
17:00 MacGyver
MacGyver moet vechten voor zijn leven wanneer hij geïnjecteerd wordt met een dodelijk serum, terwijl hij terugkeert uit Oost-Duitsland met een koffertje, waarin een microfilm is verstopt met daarop een lijst met namen van terroristen.
«
»
18:00 MacGyver
MacGyver speelt een dodelijk spel tegen de gevaarlijke dubbelagent Quayle, die de meest geavanceerde apparatuur ter wereld gebruikt om MacGyver voorgoed het zwijgen op te leggen.
«
»
18:55 MacGyver
MacGyver reist naar een kernreactor om daar drie bizarre sterfgevallen te onderzoeken. Daar realiseert hij zich dat hij moet voorkomen dat de kernreactor ontploft en de gemeenschap besmet.
«
»
19:55 MacGyver
MacGyver neemt het op tegen een briljante afperser die een bom op een schip heeft geplaatst.
«
»
20:50 MacGyver
MacGyver werkt samen met een prachtige Russische overloper wanneer hem wordt gevraagd om de dubbelagent te identificeren die verantwoordelijk is voor de dood van drie agenten.
«
»
21:50 Forrest Gump
Forrest Gump is een simpele jongen met een laag IQ. Dit weerhoudt hem er echter niet van om een grote rol te spelen bij belangrijke gebeurtenissen in de Amerikaanse geschiedenis. Zo vecht hij mee in Vietnam en ontmoet hij grootheden als Elvis en JFK.
«
»
00:20 Helicopter ER
Een oudere vrouw heeft dringend hulp nodig nadat ze is aangereden door een busje. Het team krijgt een verontrustend telefoontje over een motorrijder die is gecrasht op een landweggetje.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reünie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers