TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Er is een mozaïek van theezakjes en citroenen dansen in de tuin. Boekenjongen maakt een fiets.
«
»
06:05 Bumba
Babilu blijft huilen. Bumba geeft hem dingen, maar niks helpt totdat hij een dekentje krijgt.
«
»
06:10 Tee & Mo
Mo wil een nieuwe foto van Tee voor haar muur maken, maar Tee is te afgeleid om te poseren.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Viktor en Kaatje spelen treintje, maar hebben eigenlijk nog niet zo veel met de trein gereisd. Ze halen kameraadje Rik er bij, die vaak met zijn moeder in de trein naar de dierentuin gaat. Hij vertelt hoe het is om in de trein te reizen.
«
»
06:25 Ollie
Ollie vindt het erg leuk om uit te zoeken hoe je een muzikale eikenboom moet bespelen.
«
»
06:30 Meneer Papier
Meneer Papier en Poes puffen van de hitte. Het landschap is uitgedroogd en de tuin heeft water nodig. Het water uit de gieter is niet genoeg. Alleen regen kan de boom nog redden.
«
»
06:35 Hongerige berenverhalen
De beren moeten hun angsten overwinnen over het inschakelen van de hulp van een zwijn om de ingrediënten te vinden die nodig zijn om truffels te bereiden.
«
»
06:40 Vos en Haas
Lola wordt ziek wakker en zit vol rode vlekken. Haar vrienden zorgen voor haar, maar dat maakt Bernard een beetje jaloers. Hij besluit een plan te bedenken om net zoveel aandacht te krijgen als Lola.
«
»
06:50 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
06:55 Simon Superkonijn
Simon en Gaspard zijn aan het spelen als de bal in een gat terechtkomt waar een spin zit.
«
»
07:00 Edmond & Lucy
Edmond, Lucy en hun vrienden plannen een geheime schuilplaats om de herten te observeren. Het wordt ingewikkeld wanneer Lucy besluit de leiding te nemen.
«
»
07:10 Casper en Emma
Casper en Petra gaan naar het zwembad. Casper en Petra oefenen met zwemmen en spelen in het water.
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson in de wolken. Bobientje wil met hem trouwen, en wel morgen. Marie bereidt Samson voor op zijn huwelijk, maar wanneer Samson ontdekt wat er allemaal bij komt kijken, krijgt hij al snel spijt dat hij ja gezegd heeft...
«
»
07:30 Kleine dingen
Klei-animatiesserie over vijf kleine wezentjes die hun omgeving verkennen en spelenderwijs van alles leren over de wereld om hen heen.
«
»
07:35 Grizzy & the Lemmings
Grizzy voert een indrukwekkende salto uit op de trampoline en de berin wil meer zien. Grizzy besluit daarom vervolgens trampolinekampioen te worden.
«
»
07:40 Lou
Animatiereeks over het dagelijkse leven van het twaalfjarige meisje Lou en haar vrienden die op de drempel van de adolescentie staan.
«
»
07:55 Wannabe's
Mike heeft voor het eerst een date met Vicky en hij is erg onzeker. Daarom stuurt hij erop aan dat Video King een tutorial maakt over hoe je moet daten. Zo kan hij stiekem de kneepjes leren.
«
»
08:10 De Hoppers
Geert is in shock wanneer hij ontdekt dat zijn jeugdheld en fishstickicoon, Kapitein Frigo, vervangen is door een nieuwe, jongere kapitein. Hij hoopt samen met Daria en Jackie handtekeningen te verzamelen om de oude kapitein Frigo terug te krijgen.
«
»
08:30 Kingsize Live
Knetterende live ochtendshow met geschifte spelletjes, bekende gasten, leuke babbels, muziek en natuurlijk een bende enthousiaste Ketnetters.
«
»
08:50 GameKeepers
Mats en Sari komen terecht in een dinoreservaat, waar ze het ei van een T-Rex in de broedmachine moeten leggen. Ze moeten niet alleen nachtwakers omzeilen, maar worden ook belaagd door moordzuchtige skeletten van dinosaurussen.
«
»
09:15 Kingsize Live
Knetterende live ochtendshow met geschifte spelletjes, bekende gasten, leuke babbels, muziek en natuurlijk een bende enthousiaste Ketnetters.
«
»
09:35 Meisjes
Compilatie van videofragmenten van de webreeks 'Meisjes' die gedurende de week op de online platformen van Ketnet te zien waren. De reeks volgt hartsvriendinnen Luna, Amélie, Cleo en Fleur. Ze steunen elkaar door dik en dun, op school en daarbuiten.
«
»
10:00 12 is veel
Marie woont met een bonte bende in een nieuw samengesteld gezin in Lede. Ze is stapelzot van dieren, en dan vooral van haar eigen shetlandpony, Mokka. Nu ze twaalf jaar wordt, vindt Marie het best fijn om meer verantwoordelijkheid te krijgen.
«
»
10:15 Heldentoeren: compilatie
Deze week trekken de Helden naar Ieper om er samen met de kinderen te bouwen aan een cool fort.
«
»
10:50 Grizzy & the Lemmings
Grizzy en de Lemmings activeren per ongeluk een magische schijf die de aarde symboliseert, waardoor ze worden teruggestuurd naar het prehistorische tijdperk.
«
»
11:00 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
11:10 De Faker
Sarah moet dit keer zien te ontdekken wie er niet thuishoort bij de Familie De Vos.
«
»
11:25 Where's Chicky?
Chicky is een kuikentje dat houdt van leren en vele avonturen beleeft.
«
»
11:30 Galactic Agency
Animatiereeks over de avonturen van Dany Oven en zijn team van reparatiespecialisten die door de Melkweg reizen.
«
»
11:40 Galactic Agency
Tijdens een routinecontrole ontdekt Sharki dat Dany zijn Toaster-rijbewijs niet heeft. Hij heeft 24 uur om het terug te krijgen. Het is slechts een formaliteit voor hem, maar de baas van het Galactisch Agentschap is in paniek door examens.
«
»
11:50 Where's Chicky?
Chicky is een kuikentje dat houdt van leren en vele avonturen beleeft.
«
»
11:55 Helden
De Helden bouwen zelf instrumenten en maken hun eigen Heldenliederen, doen een parcours met stelten en maken een echte kickertafel.
«
»
12:05 Oma en Oma
Twee oma's duiken het Ketnet-archief in en bespreken zowel nieuwe als oude programma's. De twee oma's houden van elkaar, maar kunnen ook behoorlijk kibbelen.
«
»
12:15 Ket & Doc
Sana heeft twee grote passies: boksen en bakken. Vanaf dit schooljaar volgt ze een opleiding om patissier te worden. En binnenkort mag ze in Italië haar eerste grote wedstrijd boksen. Ze zal voor beide passies moeten knokken.
«
»
12:30 GameKeepers
De GameKeepers arriveren bij een hoge blokkentoren. Sari moet die beklimmen om de bel bovenaan de toren te luiden. Maar de toren is te laag. Mats moet op een identieke kleine toren de blokjes wegtrekken en stapelen zodat Sari hogerop kan.
«
»
12:55 Helden
De Helden bouwen een brug, doen een modderparcours en maken een echte film.
«
»
13:05 Onze natuur
Alvorens een scheut hout kan worden, is er tijd nodig. Met voldoende tijd en rust groeien bomen tot echte reuzen, zelfs tot een bos. De Belgische bossen zijn allemaal aangeplant en relatief jong.
«
»
13:30 Conni & Co - 2: Het geheim van T-Rex
Het speelterrein van Conni en haar vrienden wordt bedreigd door de bouw van een hotel. Door de vondst van een dinosaurusbot wordt de bouw gestopt, maar als het bot zoekraakt moet Conni in actie komen.
«
»
14:55 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings maken een wasbeer die van zoetigheid houdt vast aan hun slee. Door koekjes naar de wasbeer te gooien, krijgen ze een gratis lift.
«
»
15:00 Mega Mindy
Della Cruella komt naar het politiebureau als vrijwilliger, maar Mieke vertrouwt haar niet. Helaas denkt de commissaris dat ze jaloers is als ze hem vertelt over haar wantrouwen. Uiteindelijk blijkt Mieke op het goede spoor te zitten.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Tarik wil graag eens in de plaats van Marie in het ijssalon staan, want dan kan hij de nieuwe pet van Marie opzetten. Hij doet alsof hij zijn benen heeft gebroken en vraagt Marie om hem te vervangen als turnjuf.
«
»
15:30 Kleine dingen
Klei-animatiesserie over vijf kleine wezentjes die hun omgeving verkennen en spelenderwijs van alles leren over de wereld om hen heen.
«
»
15:35 Idefix en de onverzettelijken
Labienus wil een paleis bouwen voor Monalisa. Maar daarvoor moet hij half Lutetia afbreken. Als Weissnix dit hoort, brouwt hij een toverdrank die zogenaamd zorgt voor enorme krachten.
«
»
15:45 De Smurfen
Als de andere Smurfen niet meer willen poseren voor Schildersmurf, zoekt hij een nieuw onderwerp.
«
»
16:00 Lou
Animatiereeks over het dagelijkse leven van het twaalfjarige meisje Lou en haar vrienden die op de drempel van de adolescentie staan.
«
»
16:15 Dodo
Joe Connolly heeft nog nooit op school gepoept, maar daar komt vandaag verandering in.
«
»
16:25 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings vinden een vreemde kleine gadget: een `hand spinner'. Grizzy vindt het maar een bizar spel totdat hij het zelf probeert en eraan verslaafd raakt.
«
»
16:35 Rox
Het vaarverbod voor schepen die een giftige lading vervoeren wordt opgeheven. Ondanks een modern beveiligginssysteem, houdt Team Rox toch liever een oogje in het zeil in deze omstandigheden.
«
»
17:00 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings spelen met Canadeze dierenpoppen. Wanneer Grizzy ziet dat een van de poppen, een beer, in een kooi zit, besluit hij mee te doen.
«
»
17:10 Nachtwacht
Sacha maakt kennis met Jim, een leuke jongen. Maar Wilko vertrouwt hem helemaal niet. Hij verbergt iets in de oude schuur, nabij het bos.
«
»
17:35 Helden
De Helden houden een wedstrijdje om de grootste zeepbel te blazen, doen een waterparcours en bouwen een echte boomhut.
«
»
17:45 Grizzy & the Lemmings
Grizzy ontdekt een nieuw Tamagotchi-spel op de tablet van de boswachter. De camera scant de speler en geeft hem een avatar waar hij voor moet zorgen.
«
»
17:50 Kapot gaan
Maksim heeft een privé sauna afgehuurd om samen met zijn vrienden Gloria en Jean-Romy lekker in te gaan ontspannen, maar met de kleren aan. De eerste die de sauna moet verlaten, is het hardst kapot gegaan.
«
»
18:00 Ket & Doc
Wanneer Fien ontdekt dat haar zus Hannah wordt bedreigd door een gemene krokodil die haar heel mager en ziek maakt, staat de wereld op zijn kop. Samen met hun ouders proberen Fien en Hannah de krokodil te verslaan.
«
»
18:15 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
18:30 Wannabe's
Trix is het beu dat Mike de liftdeuren niet laat repareren. Om Mike te overtuigen van de ernst van de zaak, steekt Trix Olly met zijn hoofd vast tussen de liftdeuren. Maar daardoor komt Olly écht vast te zitten.
«
»
18:45 Kingsize Live
Knetterende live ochtendshow met geschifte spelletjes, bekende gasten, leuke babbels, muziek en natuurlijk een bende enthousiaste Ketnetters.
«
»
19:05 GameKeepers
Mats en Sari komen terecht in een dinoreservaat, waar ze het ei van een T-Rex in de broedmachine moeten leggen. Ze moeten niet alleen nachtwakers omzeilen, maar worden ook belaagd door moordzuchtige skeletten van dinosaurussen.
«
»
19:30 Kingsize Live
Knetterende live ochtendshow met geschifte spelletjes, bekende gasten, leuke babbels, muziek en natuurlijk een bende enthousiaste Ketnetters.
«
»
19:50 Grizzy & the Lemmings
Grizzy en de Lemmings strijden vele keren om de hut van de boswachter, die ze niet willen delen. Uiteindelijk blazen ze de hut op.
«
»
19:55 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
20:40 Sportweekend met VGT
Een uitgebreid overzicht van de sportactualiteit. Getolkt in Vlaamse Gebarentaal, oftewel VGT.
«
»
21:15 Chantal
Het team is aangeslagen. Dushku en Storms zullen het onderzoek overnemen. Chantal is niet van plan om van de zijlijn toe te kijken en start haar eigen onderzoek. Ondertussen neemt Emma het initiatief om haar moeder en Arne te koppelen.
«
»
22:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Peter is na zijn studies pers- en communicatiewetenschappen terechtgekomen in een middelgroot reclamebureau, waar hij als junior steevast wordt opgezadeld met publiciteitscampagnes voor hondenvoer. Zijn vriendin Tanya, met wie hij al zo'n 4 jaar samenwoont, is er net met een ander vandoor. Zijn buddy Tom heeft na de humaniora enkele jaren rechten gestudeerd en is via zijn vader terechtgekomen op het secretariaat van deurwaarder Koninckx, waar hij soms nogal bizarre opdrachten krijgt. Macho Tom, een sympathieke losbol die geniet van 'de jacht', is bijna blij dat zijn vriend Peter terug 'beschikbaar' is.

'Boys', film uit 1992 van Jan Verheyen met oa. Michaël Pas en Tom Van Bauwel, om 20.30 uur op VTM 4.

Dossiers