TVgids - STAR Channel

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:45 In the Dark
Nu de dreiging steeds dichterbij komt, maken Murphy en Trey een wanhopige beslissing.
«
»
02:30 In the Dark
Terwijl Murphy er achter probeert te komen wat er met Jess is gebeurd, en steeds dichterbij de waarheid komt, komen Clemens en Josh weer een stap dichter bij het vinden van Murphy.
«
»
03:10 The Equalizer
McCall wordt gevraagd om samen met Mel en Harry een helderziende te helpen die zijn zus spoorloos verdwenen is. Hij beweert zelf dat hij kan zien dat ze in groot gevaar is. Delilah vindt het moeilijk om McCalls geheimen te bewaren.
«
»
03:50 The Equalizer
Mason Quinn zit uiteindelijk achter de dood van Bishop en McCall is hem nooit vergeten. Ze zet dan ook alles op alles om hem te pakken te krijgen, ondanks dat dit haar meer kan kosten dan ze lief is.
«
»
04:35 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
05:20 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
06:00 Storage Wars
De kopers keren terug naar Montebello in CaliforniŽ, het slagveld van de beste vondsten en de ergste drama's. Ivy is bereidt om groot geld in te zetten om zijn geluk af te dwingen, maar krijgt daarbij flinke concurrentie van Jarrod en Brandi.
«
»
06:25 Storage Wars
De kopers beproeven hun geluk in San Diego. Mary probeert in contact te komen met haar innerlijke CaliforniŽr. Jarrod en Brandi kunnen een goede aankoop nodig gebruiken. Darrell gaat mogelijk de boeken in met de slechtste aankoop van de show.
«
»
06:50 Last Man Standing
Mike nodigt Ryan met tegenzin uit voor zijn wekelijkse pokerspel, maar heeft er onmiddellijk spijt van als Ryan de jongens zover krijgt om hun gevoelens uiten.
«
»
07:20 Last Man Standing
Ed en Bonnie brengen meer en meer tijd met elkaar door. Vanessa vraagt Mike om zich niet te bemoeien met hun relatie, maar daar denkt hij het zijne van. Mandy en Kyle luisteren een gesprek tussen Kristin en Ryan af.
«
»
07:50 Last Man Standing
Als dominee Paul Mike oproept om zondagsschool te geven, roept Mike Kyle op om zijn plaats in te nemen, en Eve is bang dat Mandy en Kristin thuis misbruik maken van Jen.
«
»
08:15 Last Man Standing
In een poging om haar kledinglijn van de grond te krijgen en de winkels binnen te gaan, nodigt Mike Mandy uit voor een zakelijke bijeenkomst met een agressieve verkoopvertegenwoordiger. Ed huurt Kyle in om zijn levensverhaal te schrijven.
«
»
08:45 Last Man Standing
Mike en Chuck worden strijdlustig wanneer Ed een flipperkast op kantoor heeft geÔnstalleerd. Ondertussen worden Kristen en Mandy jaloers op een gedicht dat Vanessa voor Jen schreef.
«
»
09:15 American Pickers
Frank en Mark stuiten op een enorme collectie auto's met veel verschillende auto's, waaronder Fords en Volkswagens.
«
»
10:10 American Pickers
Mike en Frank presenteren hun beste restauraties: roestige relikwieŽn zijn juwelen geworden.
«
»
11:00 American Pickers
Frank en Mike reizen door New England op zoek naar schatten van Maine tot Massachusetts. Ze kiezen een oud herenhuis om te onderzoeken in Newport, Rhode Island.
«
»
11:55 American Pickers
Mike en Frank gaan samen op zoek naar bijzondere objecten die iets te maken hadden met cruciale momenten uit de Amerikaanse geschiedenis.
«
»
12:50 American Pickers
Mike en Frank spelen een kansspelletje en kopen items die veel geld zouden kunnen opleveren, of hen juist behoorlijk wat zou kunnen kosten.
«
»
13:45 Station 19
Maya pakt enkele onopgeloste familiezaken aan. De bemanning neemt het heft in eigen handen wanneer ze geconfronteerd wordt met een moment van leven of dood op de plaats delict. Andy en Sullivan's huwelijk wordt op de proef gesteld.
«
»
14:40 Station 19
Na het gedrag van Sullivan op de bruiloft van Maya en Carina, hangt zijn huwelijk met Andy in de waagschaal. Dean erkent zijn gevoelens voor Vic, terwijl Travis een oude vlam aanwakkert.
«
»
15:35 Station 19
De relatie tussen Andy en Sullivan wordt verder op de proef gesteld. Emmett sluit zich aan bij Dean en Vic voor een gesprek over geestelijke gezondheid, terwijl Maya de tijd neemt voor zelfbezinning.
«
»
16:25 Station 19
Wanneer een hittegolf Seattle treft, verandert Station 19 in een koelcentrum. De extreme temperaturen zorgen voor chaos onder de lokale bevolking. Andy heeft spijt en krijgt steun van Theo. Joey komt oog in oog te staan met zijn verleden.
«
»
17:20 Station 19
Dr. Diane Lewis keert terug om te helpen bij een interventietraining voor brandweerlieden van Station 19 en Station 23. Andy en Sullivan staan nog steeds op gespannen voet, terwijl Jack een jonge autistische man in een stadsbus helpt.
«
»
18:10 NCIS: New Orleans
Pride luistert burgemeester Hamilton af. Het NCIS-team onderzoekt de diefstal van marinewapens bij een treinoverval.
«
»
19:05 NCIS: New Orleans
Door de moord op een vlootaalmoezenier vindt Pride een mogelijke verband tussen burgemeester Hamilton en de illegale activiteiten in Clearwater. Percy ondervindt de gevolgen van haar keuzes in een vorige zaak.
«
»
20:00 Law & Order: Organized Crime
Stabler, Bell en de task force proberen een moordenaar in te rekenen die uit wanhoop wel eens allerlei acties zou kunnen gaan ondernemen. Jamie is ontroostbaar na een fout. Jet doet een ontdekking die een kind kan redden.
«
»
20:55 Law & Order: Organized Crime
Nu er een verdachte in hechtenis zit voor de moord op Henry Cole, moet Reyes undercover gaan in Rikers om meer informatie te kunnen bemachtigen. Pearl en Teddy moeten een besluit nemen om de bouw van het casino op schema te houden.
«
»
21:55 Station 19
De bemanning probeert een groep werknemers te redden die vastzitten in een batterij recyclingfabriek. Carina plant een speciale verrassing in een poging opnieuw contact te maken met Maya. Travis raakt verstrikt in een vuil spelletje.
«
»
22:55 Station 19
Wanneer een helikopter door een bliksem neerstort, wordt het team teruggehaald van een bootcamp. Natasha roept Jack op om Vic te helpen het kamp te runnen, tussen Carina en Maya lopen de spanningen hoog op.
«
»
23:55 War of the Worlds
Met de hulp van Richard ontdekt Catherine dat ze naar een andere wereld kan reizen. Een nieuwe openbaring stelt Martha's loyaliteit danig op de proef. Zoe breekt Bill uit de gevangenis.
«
»
00:50 War of the Worlds
Tom worstelt met een verraad en komt een bekend gezicht tegen. Catherine zoekt een oplossing voor de gevaren van het zwarte gat.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Axel Gaat Binnen' (VTM)

CIG Nestel is een centrum voor integrale gezinszorg in Vlaanderen, waar de veiligheid van het kind centraal staat. Hier worden diverse gezinnen ondergebracht en 24/7 begeleid. Axel krijgt zoals elk gezin een appartement en leeft mee met de gezinnen en de begeleiding. Hij beseft nog maar eens hoe belangrijk een warm nest is om in op te groeien als kind en kijkt terug op zijn eigen jeugd.

'Axel Gaat Binnen', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers