TVgids - VRT 1

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:05 Journaallus
Herhalingen van het journaal.
«
»
09:00 Winterbeelden
Idyllische winterbeelden.
«
»
10:00 Erediensten
De eucharistieviering komt vanuit de Norbertijnenabdij Sint-Servaasparochie in Grimbergen. Het thema van de viering is: 'Dit is mijn Zoon, de welbeminde, luistert naar Hem'. Voorganger is abt Erik De Sutter.
«
»
11:00 De zevende dag
Programma waarin dieper wordt ingegaan op de politieke en maatschappelijke actualiteit en cultuur. Daarnaast is er aandacht voor sport en muziek.
«
»
13:00 VRT NWS journaal 13u
Met het laatste nieuws, sport, nationale en internationale gebeurtenissen en de weersverwachting.
«
»
13:25 Het weer (middag)
Dagelijks programma waarin de weersvoorspelling wordt gepresenteerd.
«
»
13:30 Inside Edinburgh Zoo
De zoo speelt een belangrijke rol in het voortbestaan van bedreigde diersoorten. Een van de populairste attracties is de kolonie koningspinquïns. Ze lopen er vrij rond tussen de bezoekers. Maar Fingall, een vijftienjarig mannetje, zondert zich af.
«
»
14:00 Sporza op zondag
Autosport: Rally van Haspengouw (BRC). Commentaar: Gert Gommé. Wielrennen: liveverslag van Kuurne-Brussel-Kuurne. Commentaar: Karl Vannieuwkerke en José De Cauwer; op de motor: Renaat Schotte. Baketbal: verslag van de wedstrijd van de Belgian Lions.
«
»
18:00 VRT NWS Update
Kort nieuwsoverzicht. Met het laatste nieuws, sport en de weersverwachting voor de komende dagen.
«
»
18:10 Dagelijkse kost
Chef Jeroen Meus zet dagelijks een smakelijk gerecht op tafel. Elke dag een nieuw recept, leuke weetjes en toffe video's. Jeroen laat zien dat koken plezierig is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak.
«
»
19:00 VRT NWS journaal 19u
Met het laatste nieuws, sport, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen.
«
»
19:22 Sportweekend
Een uitgebreid overzicht van de sportactualiteit.
«
»
19:55 Het weer (vooravond)
Dagelijks programma waarin de weersvoorspelling wordt gepresenteerd.
«
»
20:00 Kamp Waes
De missie die afgelopen nacht is begonnen, gaat gewoon verder. De kandidaten moeten hun doel, een terroristische groepering, onafgebroken observeren. Dat blijkt niet simpel te zijn als je dodelijk vermoeid bent.
«
»
21:00 Chantal
Het team is aangeslagen. Dushku en Storms zullen het onderzoek overnemen. Chantal is niet van plan om van de zijlijn toe te kijken en start haar eigen onderzoek. Ondertussen neemt Emma het initiatief om haar moeder en Arne te koppelen.
«
»
21:55 De ideale wereld
Ella Leyers surft op de deiningen van de actualiteit om een stapje dichter bij 'De Ideale Wereld' te komen. Ze loodst de kijker elke week van maandag tot en met donderdag kundig door het brandende en minder brandende nieuws.
«
»
22:35 VRT NWS laat
Compleet nieuwsoverzicht. Met het laatste nieuws, interviews, sport en de weersverwachting.
«
»
22:49 Keno
Spelprogramma dat wordt georganiseerd door de Nationale Loterij. Mensen maken vaak kans op enorme geldprijzen.
«
»
22:50 Het weer (laat)
Dagelijks programma waarin de weersvoorspelling wordt gepresenteerd.
«
»
22:55 First dates
Ivo heeft geen auto en misschien knapt zijn date daarop af. Mien is panseksueel en weet niet wat te verwachten, al zeker de kinderlijke Sanne niet. Robin is wellicht de meest nonchalante gast ooit in het First dates-restaurant zijn.
«
»
23:45 Thuis
Vince krijgt goed nieuws, dat Eddy meteen wat tempert. Dries staat op ontploffen wanneer hij de laatste zet van Karin ontdekt. Judith is eerlijk en laat in haar kaarten kijken. Christine en Adil lijken eindelijk op een goed gesprek af te stevenen.
«
»
00:10 De zevende dag
Programma waarin dieper wordt ingegaan op de politieke en maatschappelijke actualiteit en cultuur. Daarnaast is er aandacht voor sport en muziek.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reünie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers