TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 The Bold Type
Jane is dolblij als haar broer, Evan, naar de stad komt. Adena wendt zich tot Kat voor hulp bij het omgaan met RJ, wat meer problemen veroorzaakt tussen Kat en het bestuur.
«
»
12:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:10 V.C. Andrews' Pearl in the Mist
Een jaar is verstreken sinds Ruby verhuisde naar haar vaders landgoed. Wanneer zij en haar tweelingzus naar een meisjesinternaat worden gestuurd, wordt Ruby gestraft en vernederd als haar directrice en stiefmoeder een complot tegen haar beramen.
«
»
17:00 The Big Bang Theory
Na de terugkomst van hun noordpoolexpeditie ontstaat er onenigheid tussen de vrienden, Sheldon vertrekt terug naar Texas. Tegelijkertijd zorgt het herzien met Penny voor gevoelens bij Leonard.
«
»
17:25 The Big Bang Theory
Leonard en Penny besluiten vrienden te blijven na hun romantische nacht samen. Ondertussen sluiten Sheldon en Howard een weddenschap af over de species van een krekel.
«
»
17:55 The Big Bang Theory
Sheldon probeert op een geniepige wijze Penny's gedrag te manipuleren, hij geeft haar een chocolaatje wanneer ze iets doet dat hem aanstaat. Ondertussen proberen Howard en Raj vrouwen te versieren in een alternatieve club.
«
»
18:20 The Big Bang Theory
Raj dreigt terug naar India gestuurd te worden als hij geen nieuwe baan vindt. Sheldons heeft een oplossing voor de situatie, deze zorgt er echter voor dat Penny en Leonard met Howard een vijfde wiel aan de wagen krijgen.
«
»
18:45 The Big Bang Theory
Sheldon wil wraak nemen wanneer hij het in een kaarttoernooi op moet nemen tegen een televisiester die hem vroeger heeft laten zitten. Intussen wordt Leonard gedwongen om Penny te vragen of ze Howard kan koppelen aan een van haar vriendinnen.
«
»
19:10 The Big Bang Theory
Sheldon leert Leonard over American Football zodat hij aansluiting kan vinden bij Penny's vrienden. Tegelijkertijd bedreigt een incident tijdens een vliegerwedstrijd de vriendschap tussen Raj en Howard.
«
»
19:35 The Big Bang Theory
Sheldon treedt op als bemiddelaar wanneer Penny en Leonard ruzie hebben, het wordt duidelijk dat Sheldon traumatische herinneringen bewaart aan ruziŽnde mensen.
«
»
20:00 The Big Bang Theory
Leonard, Raj en Howard gaan camperen, ze hebben een 'geestverruimende' ervaring. Tegelijkertijd loopt Penny een schouderblessure op en is Sheldon de enige die haar kan helpen.
«
»
20:30 The Debt Collector
Wanneer de eigenaar van een sportschool voor vechtsporten zijn rekeningen niet meer kan betalen, neemt hij een opdracht aan als schuldeiser voor een crimineel. Hij komt in de problemen als een van de schuldenaars zich tegen hem keert.
«
»
22:30 9-1-1
De 118-bemanning schiet te hulp om vastzittende arbeiders in een fabriek van een enorme brand te redden. Maddie onthult een pijnlijk familiegeheim waardoor Buck zijn eigen jeugd onder ogen moet zien.
«
»
23:25 Magnum P.I.
Een journalist huurt Magnum in om zijn anonieme bron op te sporen, nadat de communicatie opeens stil komt te liggen. Higgins krijgt een nieuwe opdracht van MI-6. TC vraagt zich af wat de echte reden is dat Ricks oude vriend naar het eiland komt.
«
»
00:20 Lincoln Rhyme: Hunt for the Bone Collector
De tienerdochter van een politicus wordt ontvoerd voor losgeld. Lincoln, Amelia en het team starten een race tegen de klok om haar te redden. Het team ontdekt de identiteit van de Bone Collector.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Peter is na zijn studies pers- en communicatiewetenschappen terechtgekomen in een middelgroot reclamebureau, waar hij als junior steevast wordt opgezadeld met publiciteitscampagnes voor hondenvoer. Zijn vriendin Tanya, met wie hij al zo'n 4 jaar samenwoont, is er net met een ander vandoor. Zijn buddy Tom heeft na de humaniora enkele jaren rechten gestudeerd en is via zijn vader terechtgekomen op het secretariaat van deurwaarder Koninckx, waar hij soms nogal bizarre opdrachten krijgt. Macho Tom, een sympathieke losbol die geniet van 'de jacht', is bijna blij dat zijn vriend Peter terug 'beschikbaar' is.

'Boys', film uit 1992 van Jan Verheyen met oa. MichaŽl Pas en Tom Van Bauwel, om 20.30 uur op VTM 4.

Dossiers