TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
12:30 Winterbeelden
Idyllische winterbeelden.
«
»
13:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
16:50 De markt
Duidingsprogramma over de economische actualiteit van de afgelopen week.
«
»
17:15 Pano
Duidingsmagazine met indringende reportages over de grote thema's van deze tijd. Een gedreven team van reporters diept de beste nieuwsverhalen uit en zoekt het antwoord op actuele vragen.
«
»
17:55 Sporza: EK Basketbal Mannen Kwalificatie 2025
Verslag van de wedstrijd België - Spanje, gespeeld om plaatsing voor het EK Basketbal 2025.
«
»
19:15 Zingen is goud
Martin Heylen zingt een nummer van Arno.
«
»
19:30 Vranckx
Reportagemagazine dat verslag uitbrengt over grote brandhaarden op het wereldtoneel maar evengoed kleine verhalen vertelt die meer verdienen dan de coulissen. Vranckx besteedt extra aandacht aan de mensen achter de verhalen.
«
»
20:00 Dokter Ruben
Tijuana is een van de gevaarlijkste steden ter wereld, met dagelijkse afrekeningen in de drugswereld. Ruben ontmoet daar mensen die zorgen voor de slachtoffers van het geweld.
«
»
20:50 Earth
Vandaag de dag is de aarde een planeet waarop 8 miljard mensen wonen, mensen die een grotere invloed hebben op de vormgeving van ons aardoppervlak dan de meeste natuurlijke processen.
«
»
21:45 Totally Completely Fine
Terwijl John en Vivian het tegen elkaar opnemen in een bemiddelingszaak over zijn voedseltruck, haalt Hendrix alles uit de kast om zijn huwelijk te redden.
«
»
22:35 Bupkis
Op weg naar Florida stelt Pete zijn crew voor en bidt voor een optreden zonder ongelukken. Maar een mysterieuze en excentrieke juwelier genaamd Crispy zorgt ervoor dat Pete een reeks gebeurtenissen hallucineert.
«
»
23:00 Bupkis
Pete is geobsedeerd door een foto van zichzelf die een internettrol online heeft gezet en belandt op een duister pad als hij jacht probeert te maken op de anonieme trol. Pete's moeder, Amy, probeert Pete tegen zichzelf te beschermen.
«
»
23:25 De popcast
Stijn Van de Voorde laat in deze podcast samen met Otto-Jan Ham, Kirsten Lemaire, Thibault Christiaensen en Lennert Coorevits zijn licht schijnen over het popnieuws van de afgelopen week.
«
»
00:25 Canvaslus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen van o.a. `Het weer', `De afspraak' en `Zinzen en Van Cauwelaert bij Ivan'.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reünie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers