TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
06:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
09:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
15:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:35 Joe
Muziekprogramma.
«
»
16:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
16:35 The Golden Girls
Als de meiden op een avond 'Psycho' hebben gekeken, hebben ze moeite in slaap te komen. Ze blijven op en denken terug aan hoe ze bij elkaar zijn gekomen.
«
»
17:05 SOS Piet
An en Jan zijn gek op de Franse keuken, maar hun bouillabaisse lijkt wel tomatensoep met stukjes vis en de rouille ziet eruit als wortelpuree. In de keuken van Erwin zorgt het exotisch fruit in bladerdeeg voor frustratie.
«
»
17:40 SOS Piet
Martines komkommersoep smaakt flauw en ziet er waterachtig uit. In de keuken van Josephine zorgt de couscous voor frustratie, omdat de korrels steeds aan elkaar kleven en een koek vormen.
«
»
18:10 SOS Piet
Griet probeert zelf chips te maken maar de aardappelschijfjes plakken aan elkaar. Bij de worstenbroodjes van Geert blijft het deeg niet rond het gehakt hangen en de smaak is slecht. De kiwisorbet van Dirk is niet meer dan een grote klomp ijs.
«
»
18:45 SOS Piet
De 22-jarige Bonita is vijf jaar geleden van Congo naar West-Vlaanderen verhuisd. Ze vind haar weg in de keuken, maar met eendenfilet wil het niet lukken. Het vlees is te rood en de saus te bleek. Piet schiet haar te hulp.
«
»
19:20 SOS Piet
Isabelle wil haar kinderen verwennen met een zelfgemaakte pickle. Ze heeft alle ingrediënten gekocht, maar heeft geen idee hoe ze eraan moet beginnen. Piet Huysentruyt legt Isabelle uit hoe pickles volgens de regels van de kookkunst worden gemaakt.
«
»
19:50 Ons Geluk
In het huis van Denise Lepla bereikt de godsdienstwaanzin een hoogtepunt. Denise zelf heeft het steeds moeilijker om haar sensualiteit te verdringen. Haar dubbelzinnig gedrag veroorzaakt spanningen in de relatie van Rottiers en zijn vrouw Irma.
«
»
21:05 Ons Geluk
Door de komst van een oude bekende krijgen de artistieke aspiraties van Rene Hox plots een flinke stimulans. Ook financieel opent dat nieuwe deuren. Die ontwikkeling maakt indruk op Leontine, die naar een verzoening streeft.
«
»
22:20 Baantjer
Een man wordt op klaarlichte dag vermoord in een buurt te zijn waar burenruzies en roddels aan de orde van de dag zijn. De nieuwsgierige buurman van het slachtoffer belemmert het onderzoek van de Cock.
«
»
23:15 Baantjer
Net wanneer het onderzoek naar een brute moord dreigt vast te lopen, wordt De Cock bedreigd.
«
»
00:15 The Golden Girls
Blanche schaamt zich dood als een zwangerschapstest uitwijst dat ze zwanger is. Na een bezoek aan haar arts hoort ze echter de waarheid: ze zit in de overgang. Intussen willen Dorothy, Rose en Sophia nertsen kweken voor bont.
«
»
00:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reünie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers