Ontmoet de Nice Guys en FBoys van 'FBoy Island'

dinsdag 23 juli 2024
Foto: © Streamz 2024

De temperaturen stijgen eindelijk, maar deze zomer wordt het nog warmer bij Streamz. Het gloednieuwe realityprogramma 'FBoy Island' is binnen enkele weken te zien.

Onder de stralende zon zullen drie vrijgezelle vrouwen een hele hoop vrijgezelle mannen leren kennen en proberen de 'Nice Guys' te onderscheiden van de 'FBoys'. Twist in het verhaal? Op 'FBoy Island' weet niemand wie wie is, en ook de kijker wordt uitgedaagd om mee te zoeken naar de bedriegers. Begin nu al mee te speuren, want vandaag stelt Streamz de vrijgezelle mannen van 'FBoy Island' voor. Maak kennis met de mannen die het hart van de vrouwen proberen te veroveren, al dan niet met goede bedoelingen… ​ Spot jij nu al de red flags? Noteer en kijk vanaf 15 augustus mee op Streamz.



In dit unieke programma reizen drie vrouwen naar een tropische bestemming om daar de liefde van hun leven te vinden. Ze worden vergezeld door een groep mannen die strijden om het hart van de vrouwen. Of dat zeggen ze toch, want niet iedereen is wie die zegt dat die is. Een aantal mannen zijn op zoek naar de liefde, de 'Nice Guys', en de overige mannen… wel… ja… dat zijn zelfverklaarde 'FBoys'. Zij zijn er enkel en alleen om het spel te spelen en met de geldprijs naar huis te gaan.

De twist in dit nieuwe realityprogramma? Noch de deelnemers noch de kijkers hebben een idee wie de 'Nice Guys' en wie de 'FBoys' zijn. De kijker gaat elke aflevering samen met de deelnemers -de vrouwen én de mannen (want ook zij weten niet van elkaar wie wie is)- op zoek naar de 'FBoys'. Dus pak je notitieboekje erbij, maak je chatgroepje aan, en spot mee de red flags om de 'FBoys' te ontmaskeren.

Ontmoet de vrijgezelle mannen van 'FBoy Island'

Bobby (31)
Bobby is afkomstig uit Wehl. Hij is technisch bemiddelaar en in het weekend is hij wel te vinden voor een feestje. Maar hij houdt ook van reizen en sporten. Zo loopt hij jaarlijks wel een marathon of twee. Het is dan ook geen verrassing dat zijn ware liefde ook liefst sportief is. Bobby heeft meerdere relaties gehad waarvan één van 9 jaar en staat nu opnieuw open om de liefde van zijn leven tegen te komen.

Brendan (24)
Brendan is afkomstig uit Lokeren en is een keukenverkoper. In zijn vrije tijd staat hij graag op het voetbalveld of is hij in zijn hardloop schoenen te vinden, maar zijn grote passie is reizen. Hij droomt ervan om binnen enkele jaren een wereldreis te maken, en hopelijk kan dat dan met de vrouw van zijn leven. Hoewel zijn recente relatie van een jaar op de klippen is gelopen, staat Brendan positief in het leven. Tijd voor een nieuw hoofdstuk. Brendan staat open voor iets nieuws. Hij laat zich graag verrassen.

Diederik (25)
Diederik is afkomstig uit Amstelveen. Hij heeft een bachelor Medische Natuurwetenschappen behaald, maar is sindsdien druk bezig met het opbouwen van een carrière als DJ en producer. Hij is sinds anderhalf jaar single en zoekt sportiviteit en intelligentie in een partner. Qua type? Brunette of blond maakt voor hem niet uit, wat telt is het innerlijke.

Gianni (25)
Gianni is afkomstig uit Nijlen. Hij is leraar techniek en gepassioneerd door zijn vak. Naast het klaslokaal is hij dan ook vaak bezig met meubelbewerking. Hij omschrijft zichzelf als een vriendelijke, zorgzame en respectvolle jongen. Hij is een echte familiemens, zo gaat hij elke maandag bij zijn oma eten en elke dinsdag bij zijn mama. Na vijf serieuze relaties is Gianni nu op zoek naar de ware liefde. Zijn type? Blond, mooie glimlach, natural beauty, niet teveel make-up, sportief, tussen 1m65 en 1m80, zorgzaam en met veel humor. Belangrijk, want hij was zelf Mister International Belgium in 2019.

Karim (27)
Karim is afkomstig uit Gent, en heeft Spaanse en Marokkaanse roots. Hij is een kapper en barbier, maar in zijn vrije tijd staat hij het liefst in de fitness of reist hij graag naar zonnige vakantiebestemmingen. Hij heeft een relatie van vijf jaar achter de rug. Hoewel hij denkt dat hij vaak overkomt als een red flag voor vrouwen, gaat hij dit avontuur aan. Hij weet hij hij wil en dat is niet makkelijk, maar staat open voor nieuwe mogelijkheden in de liefde.

Kwabena (26)
Kwabena is afkomstig uit Maastricht en is half Ghanees. Hij gaat door het leven als Teacher Kwabena Johannes. Door zijn werk als pedagogisch begeleider kreeg hij deze titel vanuit de Ghanese cultuur die hij met trots draagt. Hij omschrijft zichzelf als een open, sociale en empatische jongen. Iemand die altijd respectvol en eerlijk is, óók naar vrouwen toe. Kwabena staat open voor een relatie, maar settelt niet voor de eerste de beste vrouw. Hij zoekt een speciale kenmerken in een vrouw: een hoop humor, intelligentie, klasse en andere kleine details die iemand een opvallend uiterlijk geven.

Landry (31)
Landry is half Congolees en half Kameroens. Hij komt oorspronkelijk van Utrecht, maar woont al tien jaar in Antwerpen. Overdag werkt hij als technisch support voor elektrische laadstations en ’s avonds schittert hij als danser. Daarnaast is hij ook een grote computernerd en is hij into gadgets en gamen. Opgevoed door zijn moeder, omschrijft hij zichzelf als heel zorgzaam en respectvol naar vrouwen toe. Na één jaar single zijn, is hij klaar voor gezelschap. Zijn ideale match is iemand die pittig is, maar wel niet too much.

Liam (24)
Liam is afkomstig uit Limburg. Hij is postbode, maar werkt na zijn uren in de horeca. In zijn vrije tijd gaat hij graag fitnessen en padellen. Hij heeft twee lange relaties achter de rug. Uit deze relaties heeft hij geleerd zichzelf op de eerste plaats te zetten. Wat zoekt Liam in de liefde? Een trouwe en mooie relatie zoals zijn grootouders. Hij verkiest meisjes die sociaal en empathisch zijn, maar geen jaloerse types.

Luciano (26)
Luciano is afkomstig uit Gent. Hij is opgegroeid in Nederland en heeft roots in Guinee. Momenteel werkt hij als model, maar kende een sportcarrière als ex-basketter. Door een knieblessure rolde hij van het basketbalveld naar de catwalk. In zijn vrije tijd schrijft Luciano gedichten en kortverhalen die vaak over de liefde gaan waarmee hij zijn romantische en diepe kant toont. Luciano gaat op zoek naar de liefde en zegt zo snel mogelijk een gezin te willen beginnen.

Mats (26)
Mats is afkomstig uit Arnhem. Hij werkt in de bouw en vult zijn avonden met voetbal, en in het weekend gaat hij graag iets drinken met vrienden. Zijn vrienden noemen hem liefkozend een boefje, maar hij zegt zelf te genieten van het leven. Mats heeft een aantal serieuze relaties gehad, maar dat bleek telkens niet de vrouw van zijn leven. Hij gaat dan ook ten volle het avontuur aan en hoopt misschien de ware tegen te komen en iemand te vinden die mee van het leven kan genieten.

Matthew (29)
Matthew is afkomstig uit Haarlem en is half-Surinaams half-Anitiliaans. Zes dagen in de week staat hij in de gym, want hij werkt als personal trainer. Maar in zijn vrije tijd is hij regelmatig te vinden bij familie en vrienden, en hij houdt ook wel van een feestje. Matthew heeft één serieuze relatie gehad van vier jaar. In zijn zoektocht naar de ware zegt hij zelf vastberaden te zijn. Wanneer hij iemand tegenkomt die misschien wel eens de vrouw van zijn leven kan zijn, dan gaat hij er volledig voor en laat hij haar niet meer los.

Nico (24)
Nico komt uit Schilde. Hij is het liefst te vinden op het water of in de bergen als surf- of skileraar. Hij is avontuurlijk en droomt ervan om een charterbedrijf in Spanje op te richten zodat hij iedereen de mooiste plekjes van Spanje op het water kan laten zien. Nico heeft één serieuze relatie gehad. Op het eiland wil hij zich volledig geven in dit avontuur. Hij is zelf een spring-in-'t-veld en hoopt dat iemand matcht met deze energie.

René (26)
René is afkomstig uit Wolvega, een geboren en getogen Fries. Hij runt zijn eigen bouwbedrijf dat mee bouwt aan tal van fitness ruimtes, maar in zijn vrije tijd heft hij ook zelf graag een paar kiloo'tjes in de lucht. Op z'n 16 overleed de moeder van René waardoor hij een zeer sterke band heeft met zijn twee zussen. Van hen heeft hij dan ook geleerd hoe je een vrouw moet behandelen en voor minder dan een échte connectie zal hij niet settelen. Wat moet een vrouw hebben? Een sprekend gezicht, maar volgens René: 'het uiterlijk straalt, maar het innerlijk bepaalt.'

Ryan (24)
Ryan is afkomstig uit Gent. Hij werkt in de horeca, maar droomt van een carrière als muzikant. Hij heeft twee lange serieuze relaties gehad waarvan het einde moeilijk te verwerken was. Hij heeft in die periode hard aan zichzelf gewerkt en staat sindsdien zeer positief in het leven. Zijn type? Uiterlijk is belangrijk, maar een vrouw met inhoud, emotionele intelligentie en een zachte persoonlijkheid is belangrijk voor hem.

Sven (30)
Sven is afkomstig uit Amsterdam. Hij is een professionele baseballer, maar in zijn vrije tijd gaat hij liefst zo veel mogelijk op reis. Hij heeft een hechte band met zijn familie. Samen met zijn broer, of een aantal vrienden, vertrekt hij geregeld naar het buitenland onder het motto: Get out of your comfort zone. Een levensles die hij van zijn opa heeft meegekregen en iets waar hij naar leeft. Deze levensles past hij ook toe op het eiland om connecties te maken.

Tekke (25)
Tekke is opgegroeid in Spanje en spendeert het liefst zijn tijd buiten de Nederlandse grenzen. Hij heeft al jaren geen vaste verblijfplaats meer en verdient momenteel zijn geld in Nicaragua als surfleraar. Tekke heeft twee lange relaties gehad. Ondertussen is hij opnieuw op zoek naar een connectie met een lieve vrouw, maar wel eentje met pit die even avontuurlijk is als hij. Naar de woorden van Tekke: 'Ik zoek een relatie die niet saai is.'

Tjorven (23)
Tjorven is afkosmtig uit Antwerpen. Hij is een ski-en surfleraar. Je vindt hem dus vooral op plaatsen met goede golven of in de bergen. Tjorven had vier serieuze relaties en is sinds anderhalf jaar single. Hij geeft toe dat hij een aantal losse flodders had in die periode, maar hij stapt met volle overtuiging in dit avontuur. Hij heeft een open en grappige persoonlijkheid en zoekt dan ook iemand die meegaat in zijn losgeslagen avonturen.

Virgil (28)
Virgil is geboren en getogen in Hoensbroek. Hij heeft een eigen e-commerce bedrijf en heeft net een huis gekocht. Maar dat huis voelt soms nog wat eenzaam, hij zoekt nog iemand om zijn leven mee te delen. Zelf is Virgil zelfverzekerd en loyaal en valt hij op sportieve en spontane vrouwen. Een prinses om het leven mee te delen.

'FBoy Island' is een uniek programma over dating met een gezonde dosis humor waar reality fans van gaan smullen. Sinds 2021 boekte het realityprogramma al gigantische internationale successen in Amerika dat Nikki Glaser als host heeft, Australië en andere Scandinavische landen. Dit jaar kunnen de reality fans uitkijken naar de Vlaamse versie, gepresenteerd door Jani Kazaltzis ('Over De Oceaan') en Gwen van Poorten ('De Verraders').

De Streamz Original 'FBoy Island' is een productie van Warner Bros. International Television Production Nederland voor Streamz en Prime Video. Alle 8 afleveringen van het nieuwe realityprogramma zullen vanaf 15 augustus in België exclusief te zien zijn bij Streamz.


TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
  • 23:45
    Journaallus
    06:00
    Wordt aangekondigd
  • 00:05
    Nachtlus
    06:00
    Wordt aangekondigd
  • 23:15
    Geen uitzending
    06:00
    Wordt aangekondigd
  • 01:15
    Geen uitzending
    13:40
    Familie
  • 01:35
    Geen uitzending
    10:00
    Renovate Don't Relocate
  • 02:15
    Geen uitzending
    14:00
    Wordt aangekondigd
  • 01:05
    Geen uitzending
    10:00
    Wordt aangekondigd
  • 01:50
    Baywatch Hawaii
    07:15
    Stargate SG-1
  • 01:35
    All Saints
    06:00
    Joe
  • 23:20
    Celebrity Klopjacht
    06:00
    Wordt aangekondigd
  • 01:40
    Geen uitzending
    08:20
    CSI: Crime Scene Investigation
  • 02:00
    MacGyver
    08:40
    Bar Rescue
  • 02:15
    Geen uitzending
    07:15
    MasterChef UK
  • 01:10
    Geen uitzending
    13:15
    The Real Murders of Orange County
  • 23:00
    Herhalingslus
    20:00
    Z-Nieuws
  • 02:20
    Tooldokter
    06:00
    Wordt aangekondigd
  • 01:50
    Het Weekmenu
    08:00
    Snel, Makkelijk & Lekker
  • 22:00
    Wordt aangekondigd
  • 01:55
    Midsomer Murders
    07:15
    Murdoch Mysteries
  • 02:15
    Nancy Drew
    14:00
    American Pickers
  • 01:45
    Groeten vanaf de camping
    08:00
    NOS Journaal
  • 02:10
    Nieuwsuur
    08:00
    BinnensteBuiten
  • 02:28
    Tekst-TV
    07:50
    PatsBoemKledder!