TVgids - Play 6

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:00 MacGyver
MacGyver en Riley moeten een manier vinden om een met vloeibare zuurstof gevulde tankwagen door een door rebellen bezet gebied te rijden en deze bij een kinderziekenhuis af te leveren.
«
»
02:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:45 MacGyver
MacGyver en het team gaan undercover op een universiteitscampus om een agent te vinden die studenten rekruteert om dodelijke aanvallen uit te voeren. Jack sluit zich aan bij premiejager Billy Colton in de jacht op een borgtochtjumper.
«
»
07:25 Bar Rescue
In zijn geboorteplaats Las Vegas probeert Jon een geliefde feestbar van de ondergang te redden. De eigenaar in kwestie wijt de ondergang aan de pandemie, maar Jon ontdekt de werkelijke reden van de teloorgang.
«
»
08:05 Bar Rescue
Jon doet een verwoede poging het legendarische Speakeasy Capo's Restaurant in Las Vegas te redden van de ondergang door het etablissement terug te brengen naar het niveau van voor de coronapandemie.
«
»
08:45 Bar Rescue
Jon Taffer keert voor de tweede keer terug naar 'Champagne's Cafe'. Wederom probeert hij de legendarische bar uit het slop van de pandemie te trekken, en dit stukje Las Vegas-erfgoed te behouden.
«
»
09:25 Bar Rescue
Na twintig jaar een succesvolle bloemenzaak te hebben gerund, dacht Randi dit succes door te trekken naar een bar. Helaas ziet dit er allemaal niet zo rooskleurig uit. Jon Taffer komt haar te hulp.
«
»
10:05 Bar Rescue
Jons tweehonderdste redding betreft een familie die op het hoogtepunt van de pandemie een Mexicaans restaurant heeft gekocht. De familie zet daarmee de toekomst van hun dochter op het spel in ruil voor het lonkende succes in Vegas.
«
»
10:45 Highway Thru Hell
Al gaat naar een semi die vastzit in een sneeuwberg, maar een tweede truck raakt de semi voordat hij er is. Kyle worstelt met een gekantelde kiepwagen zonder de hulp van zijn oom Rob.
«
»
11:40 Highway Thru Hell
Merv neemt de leiding wanneer een houttransport uit een sloot moet worden gehaald. Reliable Towing reageert op een op hol geslagen oplegger, terwijl Don en Mike te maken krijgen met een huis.
«
»
12:35 Highway Thru Hell
Het is bijna kerst en Reliable is op weg om het grootste wrak van het seizoen op te halen. Een total loss trailer moet over Highway 1 worden vervoerd en Merv moet zijn rotator tot het uiterste drijven.
«
»
13:30 Highway Thru Hell
Een winterstorm treft Coquihalla terwijl Team Reliable afrekent met een verbogen oplegger. De politie en CVSE voeren een gezamenlijke operatie uit om veiligheidsovertredingen van vrachtwagenchauffeurs aan te pakken.
«
»
14:25 Highway Thru Hell
In de heuvels van de Rocky Mountains heeft een oplegger de controle verloren, waardoor AJ onder druk komt te staan. Jamie en het team moeten een plaatselijk bergingsbedrijf helpen een volgeladen tractor te bergen.
«
»
15:20 Storage Wars
De koopjesjagers komen Tustin, Californië binnen, waar mede-bieders het Jarrod en Brandi moeilijk maken. Jeff maakt recordwinst op een goedkope locker en Barry en Kenny proberen Dave te verslaan.
«
»
15:50 Storage Wars
De kopers reizen naar Murietta, Californië. Jeff Jarred duikt weer op, daar zijn de Dotsons niet zo blij mee. Jarrod en Brandi gokken op een apparaat en de resultaten zijn beter dan verwacht.
«
»
16:20 Storage Wars
De bieders keren terug naar de wijk Mission Hills in Los Angeles. Jarrod en Brandi vinden een extreem oud item.
«
»
16:55 Storage Wars
De bieders gaan voor het eerst naar Hollywood, waar Dave de rol van opslagschurk speelt. Barry tikt een koopje op de kop. Darrell maakt op een unieke manier winst.
«
»
17:25 Storage Wars
De kopers komen aan in Compton, Californië. Jarrod en Brandi vinden een uniek pak, Dave Hester heeft een lastige positie en Barry ontdekt een antiek GPS-systeem.
«
»
17:55 Storage Wars
Jarrod en Brandi hopen op een ander resultaat wanneer de bieders terugkeren naar Montebello, Californië. De vondst van Darrell zou de grootste in de geschiedenis van de groep kunnen zijn.
«
»
18:30 Storage Wars
Darrell hoopt nog een belangrijke vondst te scoren terwijl de bieders samenkomen in Stanton, Californië. De op maat gemaakte portemonnee voor mannen van Mark is gevuld met contant geld.
«
»
19:00 Storage Wars
De kopers zijn terug in Surf City, Californië. Barry heeft de King of Kitsch Charles Phoenix meegenomen om een veiling bij te wonen. Darrell komt erachter dat er niet zoiets als 'thuisvoordeel' bestaat.
«
»
19:30 Storage Wars
De kopers treffen elkaar in La Habra, Californië, en stuiten op de King of Palmdale. Ivy Calvin, een voormalige ultimate-vechter stapt in de ring en krijgt het aan de stok met Darrell.
«
»
20:05 Storage Wars
De kopers gaan helemaal naar Lake Elsinore, Californië, en krijgen te maken met de 'Kings of Swag'. Jarrod en Brandi kibbelen, Barry wil niet duiken en de Sheets doen een bijzondere ontdekking.
«
»
20:35 I Am Number Four
John Smith stamt af van de buitenaardse Loriens en werd als baby naar de aarde gestuurd. Nu hij zijn bovennatuurlijke krachten begint te ontdekken, willen de Mogadorians hem komen vermoorden.
«
»
22:35 Harry Potter and the Prisoner of Azkaban
Harry Potter ontdekt dat Sirius Black uit Zweinstein is ontsnapt. Om een of andere reden schijnt hij het op Harry te hebben gemunt.
«
»
01:15 Lethal Weapon 4
Rechercheurs Martin Riggs en Roger Murtaugh nemen het op tegen een Chinese maffiabende die Chinese families naar Amerika smokkelt.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers