TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:55 MasterChef UK
Het is de tweede week van de voorrondes en nog zeven hoopvolle mensen moeten alles uit de kast halen om indruk te maken op de finalisten van 2015, Tony Rodd en Emma Spitzer, en de winnaar van 2015, Simon Wood. John en Gregg bepalen wie er doorgaat.
«
»
07:55 MasterChef UK
De zeven koks moeten indruk maken op de winnaar van 2005, Thomasina Miers, de winnaar van 2007, Steven Wallis, en de finalist van 2006, Daksha Mistry. Nadat ze hun opdracht hebben voltooid, bepalen John en Gregg wie er door mag.
«
»
08:50 MasterChef UK
Het is de kwartfinale en de zes deelnemers staan voor de Critic's Test. Jay Rayner geeft hen de opdracht om een uitzonderlijke taart te maken, die zoet of hartig kan zijn.
«
»
09:20 MasterChef UK
De vier koks moeten indruk maken op de finalisten van 2016, Jack Layer and Billy Wright, en de winnaar van 2016, Jane Devonshire. Nadat ze hun opdracht hebben voltooid, bepalen John en Gregg wie er door mag.
«
»
10:20 MasterChef UK
De koks moeten indruk maken op de voormalige 'MasterChef'-deelnemers Shelina Permmalloo, Peter Bayless en Dean Edwards. Poussin, runderwangetjes, varkensgehakt, makreel en tijgergarnalen behoren tot de aanwezige ingrediënten.
«
»
11:25 The Block Australia
De teams hebben slechts zeven dagen de tijd gehad om de woonkamer en eetkamer te voltooien.
«
»
12:40 The Block Australia
Een van de deelnemers doet alsof ze de jury is. De teams bekijken elkaars ruimtes.
«
»
13:45 The Block Australia
Eliza en Liberty zetten de puntjes op de i. Leah en Kristy gaan winkelen en laten hun haar doen.
«
»
14:45 The Block Australia
De slaapkamers beginnen vorm te krijgen en er komen nepvriendschappen aan het licht.
«
»
15:40 The Block Australia
De teams zijn halverwege en richten zich nu op de bovenverdieping waar ze aan de slaapkamers werken.
«
»
16:55 The Sky is the Limit
Harry heeft enorm veel geluk, Remi is opnieuw bij zijn renners en Jan verovert opnieuw het hart van Kirsten. Daarnaast breidt Inge van Kemenade met 24 kledingstukken haar garderobe uit.
«
»
17:45 The Sky is the Limit
Harry houdt van Italiaanse mode en een exclusieve kleermaker komt langs om een pak op maat te maken. Harry draagt het met trots op een veiling voor het goede doel. En Willy doet weer mee, want hij is het niks doen beu en wil zich opnieuw bewijzen.
«
»
18:45 The Sky is the Limit
Feest in Saint-Tropez, want Harry en Olga trekken naar de Côte d'Azur en naar de jaarlijkse boatshow. Voor een jacht betaal je daar al snel twintig miljoen. Showbizz in Marbella, want Inge van Kemenade houdt van haar penthouse vol bladgoud.
«
»
19:35 The Sky is the Limit
Jan bouwt zijn vikingboot en verbrandt hem samen met Kirsten. Alberto Contador ontvangt Remi bij hem thuis in Lugano. Ondertussen heeft Willy de smaak weer te pakken. Zijn medewerkers hebben goede smaak wat vrouwen betreft en daar is hij trots op.
«
»
20:35 Embarrassing Bodies
Dokter Anand behandelt een jonge vrouw die bijna het leven verloor door een borstoperatie in Turkije. Dokter Tosin helpt een man die door zijn fobie voor de tandarts een slecht gebit heeft, waardoor hij niet meer durft te lachen.
«
»
21:30 Embarrassing Bodies
Dokter Jane behandelt een jonge vrouw met een levenslange borstaandoening. Dokter Tosin helpt een man met een huidaandoening en dokter Anand ontmoet een patiënt met pijnlijke winden.
«
»
22:25 Botched
Een transgendere vrouw liet in Mexico haar neus corrigeren, maar het resultaat is rampzalig. Een jonge vrouw komt helemaal uit Groot-Brittannië om nog onechter te lijken.
«
»
23:20 Botched
Dr Nassif helpt een moeder van drie kinderen met een loopneus die aan blijft houden. Dr Dubrow helpt een vrouw die ertoe werd overgehaald grote borstimplantaten te nemen.
«
»
00:05 First on Scene
Agenten in Arizona redden een baby van een maniak met een machinegeweer. Negen van hen worden neergeschoten tijdens hun onbaatzuchtige redding. En een gewaagde helikopterredding van een man, die samen met zijn hond, vastzit op een rotswand.
«
»
00:40 First on Scene
Autoliefhebbers blokkeren illegaal de straten en kruispunten van de stad. Een druk motel gaat in vlammen op. Verder dwingt een man de politie tot een achtervolging op lage snelheid. En een domme dief komt vast te zitten in een schoorsteen.
«
»
01:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers