TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:10 NOS Jeugdjournaal met gebarentaal
Nieuwsprogramma voor de Nederlandse jeugd. Geschikt voor kinderen van negen tot twaalf. Met gebarentolk.
«
»
02:28 Tekst-TV
Een samenvatting van de hoogtepunten van het dagelijks nieuws, van het nieuws tot voetbal tot het weerbericht.
«
»
05:30 Timmy tijd
Tijdens het spelen in de sneeuw maakt Timmy een kleine sneeuwbal, die meteen zijn beste vriend wordt. Hij zal er niet van worden gescheiden en wanneer Osbourne hem vertelt dat hij het niet naar binnen mag brengen, sluipt hij het toch naar binnen.
«
»
05:34 Rita & Krokodil
Het is lente en het paar speelt met modder. Rita komt echter vast te zitten in de plakkerige modder.
«
»
05:40 Nijntjes avonturen, groot en klein
Nijntje wil met haar vriendinnen gaan vliegeren, maar die is stuk. Ze proberen het te fixen.
«
»
05:45 Angelina Ballerina
Angelina en haar vrienden kijken uit naar de lente, maar zo ver lijkt het nog lang niet te zijn en dus verzinnen zij dingen om toch een lentegevoel te krijgen.
«
»
06:00 Jojo & Ouma
JoJo leert hoe leuk de kapper kan zijn als ze voor het eerst gaat met oma, die een trimbeurt houdt voor Ezra's feestje. Jared heeft een afspraak om zijn haar er fris uit te laten zien.
«
»
06:10 Noddy, de detective
Alle boerderijdieren zijn ontsnapt en veroorzaken chaos in Speelpark. Noddy begint een onderzoek en ontdekt dat de poort per ongeluk was blijven openstaan.
«
»
06:25 Pip en Posy
Pip en Posy hebben plezier als ze bij Pip thuis hoeden versieren en ze gek maken! Posy raakt overenthousiast terwijl ze Pips hoed versiert en hij voelt zich er ongemakkelijk bij. Posy stelt voor dat ze later in het park afspreken.
«
»
06:30 Bob de Bouwer
Terwijl Bob en het team een aquaduct bouwen tussen Spring City en Fixham, verwarren enkele eendjes Muck met hun echte moeder. Wanneer hun nest door het aquaduct in gevaar komt, probeert Muck een manier te vinden om het nest en de eendjes te redden.
«
»
06:45 Splat & Seymour
Papa vraagt Splat om te zingen tijdens de presentatie van zijn nieuwe muzikale eend. Splat weet dat zingen niet zijn sterkste kant is en hij haalt Cassandra over om het te doen. Hij heeft haar horen zingen.
«
»
06:55 Lucas de spin
Lucas heeft het moeilijk als hij commentaar krijgt op de dingen die hij maakt met zijn web.
«
»
07:05 Brandweerman Sam
Trevor leidt een groepswandeling naar de beverdam en de Pontypandy-berg, maar zonder kompas en binnenkort ook zonder kaart.
«
»
07:15 Coop Troop
Er zit een monster in de riolen. Terwijl Billy en Clive een plek zoeken om Cornelius onder te brengen, proberen Flo, Maggie en John op het monster te jagen.
«
»
07:25 Rubble & Crew
Rubble en zijn crew van bouwvakkerpups besluiten om de eerste brandweerkazerne van Bouwerdam te bouwen. Ze krijgen zelfs een inspectie van een Paw Patrols Marshall om te zien of alles veilig is.
«
»
07:45 Samson en Marie
Marie heeft een date, maar dan merkt ze dat ze een pukkel heeft op haar voorhoofd. Oh nee. Ze probeert vanalles om de pukkel te verbergen, maar niets dat werkt. Tot overmaat van ramp krijgt ze in haar gezicht uitslag van een zalfje.
«
»
07:50 Biff and Chip
De eerste zaak waar 'Detectivebureau Biff en Chip' mee te maken krijgt, is de mysterieuze verdwijning van het beertje van Kipper. Welk crimineel genie heeft Kleine Teddy meegenomen?
«
»
08:05 Het herriehofje
Jessie en Abel maken een toetje voor de Hofjeshap. Als het resultaat niet helemaal gelukt lijkt, wil Jessie het opgeven. Maar dan bedenkt ze dat er al een prima toetje in de koelkast staat.
«
»
08:15 Kindertijd
Kinderen laten hun favoriete sport zien. Lys neemt ons mee naar haar atletiektraining.
«
»
08:20 Trex
Jager Orleif Karabijnstra komt als kat naar het verkleedfeestje van Trex en Simon. Zo hoopt hij Trex te kunnen vangen, maar deze komt opdagen als hond en honden jagen graag op katten.
«
»
08:30 Studio Snugger
Onderwerpen: Gat in gitaar, Gouden medaille, Stelten, Slakkenslijm, Giraf en Wortel.
«
»
08:45 Zappsport Kantine
Nathan Rutjes en Julia (10 jaar) gaan freerunnen met wereldkampioen Noa Diorgina Man. Marije Zuurveld wil graag leren kickboksen en krijgt les van Suus (10 jaar).
«
»
09:05 Lover of Loser
Eva wordt verliefd op Ricardo, maar via hem belandt ze in een sexclub. Haar vriend Mees probeert haar te redden.
«
»
10:45 Dierendokter in het wild
De Nederlandse Maaike werkt als dierenarts in Namibië. Ze heeft een spannende klus voor de boeg: ze moet een wilde leeuw opsporen en die vervolgens verdoven, zodat het dier een elektronische halsband om kan krijgen.
«
»
11:00 Proefkonijnen
Jurre en Sahil onderzoeken of een helikopter of een duif de snelste postbezorger is. Samen met Wetensgappie Marlon testen ze of ze een brand kunnen blussen met muziek. In 'Glijdt 't?' hebben ze bubbletea op de glibberbaan.
«
»
11:25 Pokerface
Drie kinderen doen alles wat in het echte leven zwaar verboden is: bluffen, jokken en mensen om de tuin leiden. Twee BN'ers moeten achterhalen welk kind de waarheid spreekt en wie niet.
«
»
11:50 De eerste keer
Kaj is voor het eerst verliefd. Lena's vriendje laat haar vader huilen. Omar wordt gekoppeld aan een meisje. Benjamins moeder zet hem totaal voor schut. Lukt het Shirley's ex om haar terug te winnen?
«
»
12:05 Enkeltje Verweggistan
Neo en zijn broertje Njal verhuizen naar Slovenië, het geboorteland van hun moeder Nina. Zal het sportieve tweetal het hier net zo naar hun zin hebben als zij?
«
»
12:30 Checkpoint
Rachel en het testteam zoeken uit of iemand op het dak van een rijdende auto kan blijven liggen en hoe iemand verder onder water kan zwemmen. De jongens strijden tegen de meiden in het blussen van vliegtuigen.
«
»
13:00 Silverpoint
Emma voelt een dreigend gevaar en deelt haar nachtelijke ontdekking met Maeve. Dragonfly weet dat hun vriendschap op het spel staat als ze een verbond sluiten met Landslide en de eerste uitdaging aangaan.
«
»
13:25 Home Sweet Rome!
Kyla gaat naar Rome om daar met Lucy 'Coconut Dog Day' te vieren, een zelfbedachte feestdag die ze al sinds ze klein waren houden. Janet gooit echter roet in het eten en het bezoek gaat niet door.
«
»
13:50 Summer Break
De 16-jarige vriendinnen Tess en Yasmin hebben de zomer van hun leven als ze een vakantiebaantje krijgen op het resort van Yasmin's oom in Turkije. Samen met de andere jongeren van het animatieteam worden ze een hechte vriendengroep.
«
»
14:00 A Kind of Spark
Tijdens een schoolproject ontdekt het autistische meisje Addie dat in haar dorp vroeger heksen vervolgd werden. Ze gaat op onderzoek uit.
«
»
14:25 Brugklas marathon
Scripted-reality jeugdserie waarin een vaste groep leerlingen gevolgd wordt tijdens het eerste jaar van de middelbare school. Voor schoolgaande kinderen met herkenbare en aangrijpende verhalen.
«
»
15:15 Stormwind 3: op weg naar Ora
Mika vertrekt naar Andalusië waar ze een grote kudde wilde paarden ontdekt. Hun leefgebied wordt bedreigd, omdat de eigenaar het landgoed moet verkopen. Met behulp van een oude traditie wil Mika het gebied redden.
«
»
17:00 Taarten van Babel
Mohamed maakt een taart voor zijn broer Yahya die hem, toen ze klein waren, altijd veilig naar school bracht in Syrië. Ook kocht Yahya parfum voor hem. Kortom, een hele zorgzame grote broer, en Mohamed wil hem in het zonnetje zetten met een taart.
«
»
17:25 Liefjes
Er hangt spanning in de lucht: vindt de Franse Victor Malak ook leuk? Jae droomt digitaal weg tot er een echte jongen op haar wifiplek aanschuift enCelia houdt nog van haar onbereikbare vriendje.
«
»
17:50 Topdoks
Elbert wilde vroeger gipsmeester worden. Nu krijgt hij voor een middagje de kans. Rachel is zijn patiënt, maar lijkt daar gaandeweg spijt van te krijgen. Ike en Phileine gaan elke schooldag naar een behandelcentrum. Daar leren ze beter bewegen.
«
»
18:10 Vlogmania
Peuter Jason vlogt over zijn bezoek aan de tandarts en geeft zonder toestemming een rondleiding door de praktijk. Complotdenker Geert zet vraagtekens bij vliegende superhelden.
«
»
18:35 Welkom in de IJzeren Eeuw
Regentes Emma vertelt over plezierige uitvindingen, zoals het toiletpapier en de fiets, die het dagelijks leven zoveel makkelijker maakten. Ook vertelt ze over de geboorte van prinses Wilhelmina.
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.
«
»
19:20 De Mensenbieb
Jip ontdekt dat zijn lievelings-youtubers homoseksueel zijn en dat zorgt voor veel vragen. Nyla is ontzettend nieuwsgierig naar het leven van blinde mensen. Want hoe leef je als je niks kunt zien?
«
»
19:40 Toren C Kort
Jezus verschijnt, maar verlossing blijft uit. Els krijgt een Chippendale cadeau.
«
»
19:55 NOS Paralympische Spelen: Parijs Live
Verslag van de sluitingsceremonie van de Paralympische Spelen in Parijs, Frankrijk.
«
»
22:15 Laura H
Laura wordt vastgezet in de extra beveiligde inrichting in Vught en mag alleen nog met haar advocaat praten. Haar vader Eric worstelt met het vertrouwen in haar nu het erop lijkt dat ze heeft gelogen.
«
»
23:10 Van Roosmalen op Reportage
Marcel van Roosmalen brengt een bezoek aan de Vakantiebeurs en het Tata Steel-schaaktoernooi.
«
»
23:50 NOS Studio Sport
Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.
«
»
00:55 NOS Studio Voetbal
Voetbalprogramma waarin Sjoerd van Ramshorst met tafelgasten de laatste gebeurtenissen in het voetbal doorneemt.
«
»
01:50 NOS Studio Sport
Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers