TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:10 Spice Girls: how girl power changed the world
In 1997 ontslaan de meiden hun manager en tonen ze nog meer 'girl power'. Wanneer in 1998 ook Geri de groep verlaat vlak voor de Amerikaanse tour, gaan de Spice Girls verder met z'n vieren.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Champions League Magazine
Voetbalmagazine in het kader van de UEFA Champions League.
«
»
10:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:30 America's Got Talent: Fantasy Team
Gastheer Terry Crews onthult wie Amerika heeft gekozen tot winnaar van AGT: Fantasy League en welk jurylid opschepperrechten krijgt als hun mentor in de twee uur durende finale met speciale gastartiesten.
«
»
13:00 Darts
Deze namiddag worden de wedstrijden uit de derde ronde afgewerkt.
«
»
17:10 Steenrijk, Straatarm
Succesvolle ondernemers Christie en Ferrah willen weten hoe het is om back to basic te gaan en gunnen een ander gezin een week in hun Turkse villa. Ze ruilen een week van leven met de familie Elisabeth uit Lelystad, die van 110 euro in de week leven.
«
»
18:00 Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
Carla moest haar woning verlaten en zocht een nieuw huis. Ze kreeg hulp van een steenrijke Nederlander, van wie ze dacht dat het een goede vriend was. Nu is ze bijna 150.000 euro kwijt. Samen met Kees gaat ze op jacht naar deze man.
«
»
19:00 Darts
Deze namiddag worden de wedstrijden uit de kwartfinales, halve finales & finale afgewerkt.
«
»
22:50 Zillion, the Lost Tapes
16 oktober 1997. Frank Verstraeten opent discotheek Zillion en trekt elk weekend duizenden bezoekers. Maar achter de schermen houdt de eigenaar iedereen in de gaten dankzij een heel netwerk van bewakingscamera's. Zijn wil is wet.
«
»
23:30 Trapped
Joe Hickey denkt de perfecte manier gevonden te hebben om snel rijk te worden. Samen met twee handlangers kidnapt hij een kind met rijke ouders, die amper 24 uur de tijd krijgen om 250.000 dollar losgeld te betalen.
«
»
01:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers