TVgids - Play Crime

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:40 New York Prison Break: The Seduction of Joyce Mitchell
Gevangenismedewerker Joyce Mitchell helpt in 2015 veroordeelde moordenaars Richard Matt en David Sweat ontsnappen uit de Clinton Correctional Facility in de staat New York.
«
»
08:05 Britain's Deadliest Kids
Toen een vijftienjarige jongen naar een park in Liverpool werd gelokt, gemarteld en voor dood achtergelaten, werd dit de 'Reservoir Dogs'-moord genoemd. Zijn drie moordenaars waren eveneens vijftien jaar oud.
«
»
08:50 Britain's Deadliest Kids
Sophie Lancaster wordt aangevallen en in elkaar geslagen door een bende tieners die het op haar en haar vriend hebben gemunt omdat ze anders zijn. Sophie's moeder en vrienden praten over deze tragische gebeurtenis.
«
»
09:45 Deadly Lust
In 1976 vermoordt Brad Bishop naar verluidt zijn vrouw, zijn drie jonge zoons en zijn eigen moeder. Hij brengt de lichamen naar het bos en verbrandt ze in open graven. Meer dan dertig jaar weet hij de autoriteiten te ontlopen.
«
»
10:50 Deadly Lust
Christopher Ponce verdwijnt in het bos nadat hij naar verluidt de twintigjarige William Angel heeft gedood in een dronken auto-ongeluk. David Burgert lokt naar verluidt een schietpartij uit met agenten en vlucht te voet het bos in.
«
»
11:50 The Real Murders of Orange County
Een rijke wijk in Fullerton wordt opgeschrokken door de gruwelijke moord op drie leden van een oude familie in Orange County. Tijdens het onderzoek komen de donkere geheimen van de familie boven water.
«
»
12:45 The Real Murders of Orange County
Een grote brand breekt uit in een landhuis. Nadat de politie de lichamen bekijkt van de familie die er woonde komen ze erachter dat twee van hen doodgeschoten zijn en niet dood door de brand.
«
»
13:40 The Real Murders of Orange County
Aan de kust van Huntington Beach wordt een financieel genie vermoord in zijn huis. Ook zijn vrouw wordt aangevallen maar ze overleeft het. Het kost jaren voor de moordenaar ontmaskert wordt.
«
»
14:35 The Real Murders of Orange County
In Irvine worden twee pianisten vermoord en de hele gemeenschap is erg overdondert. De rechercheurs gaan opzoek naar de moordenaar en komen bij een wel heel vreemde theorie en verdachte uit.
«
»
15:30 The Real Murders of Orange County
Een bestuurslid van een school lijdt aan een vreemde ziekte. Na haar dood onderzoeken de rechercheurs wat er gebeurd kan zijn met haar en komen achter een heel eigenaardige conclusie.
«
»
16:25 Fear Thy Neighbor
Wat begint als een idyllische relatie tussen beste vrienden en zakenpartners, neemt een verkeerde wending en eindigt in bedreigingen, gerechtelijke bevelen, juridische geschillen en uiteindelijk een drievoudige moord.
«
»
17:25 Fear Thy Neighbor
Een koppel betrekt hun droomhuis in dezelfde straat waar ze al jaren wonen en belandt plots in een gewelddadig conflict met hun buurman, die gelooft dat hij de rechtmatige eigenaar van hun eigendom is.
«
»
18:25 Fear Thy Neighbor
Een voormalige politiecommissaris raakt voortdurend verwikkeld in aanvaringen met een jonge huurder die zijn autoriteit niet respecteert. Hun confrontaties worden alleen maar heviger en lopen uit op een bloederig einde.
«
»
19:25 Fear Thy Neighbor
Twee vrouwen met een gedeelde muur tussen hun huizen raken steeds meer met elkaar in conflict. Voedselgevechten, fysieke confrontaties en vandalisme eindigen in een bloedige climax.
«
»
20:30 Outlaw Prophet: Warren Jeffs
Het ware verhaal van een fundamentalistische Mormoonse leider die ruim een jaar op de lijst van tien meest gezochte personen van de FBI stond, nadat hij was gevlucht voor beschuldigingen dat hij illegale huwelijken met minderjarige meisjes regelde.
«
»
22:15 12 Desperate Hours
Een vrouw en haar kinderen worden gegijzeld door een moordenaar. De vrouw biedt aan de man te helpen in een poging de levens van haar kinderen en echtgenoot te redden. Ze bouwt een band op met haar ontvoerder en probeert hem te beïnvloeden.
«
»
00:00 Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
Kees en zijn team onderzoeken een mogelijke handel in overleden menselijke embryo's tussen Suriname en Nederland. In Suriname doet Kees een reeks ontdekkingen die hem op het spoor zetten naar een erf net buiten Paramaribo.
«
»
00:55 Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
Kees en Richard Bruynzeel uit Zandvoort verloren anderhalf miljoen euro aan een bevriende investeerder in Zuid-Afrika. Hun verlies zou het gevolg zijn van nieuwe wetgeving in dat land.
«
»
01:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers