TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:45 Midsomer Murders
Als een inspecteur van de sociale dienst dood in de rivier gevonden wordt, onderzoekt Barnaby de zaak. Hij heeft al snel een aantal verdachten, die allemaal een aanvaring met de man gehad hebben.
«
»
03:30 Agatha Raisin
Met de komst van een nieuwe, knappe kapelaan worden de zondagsdiensten opeens veel beter bezocht, tot ergernis van Sarah. Maar wanneer Carsely wordt opgeschrikt door een moord, is opeens niet alles meer zo hemels in het dorp.
«
»
04:20 Unforgotten
Sunny begeeft zich naar een stortplaats in Haringey, waar in een afgedankte vrieskist een lijk zonder hoofd is gevonden. Cassie is ondertussen met ziekteverlof en wil niet terugkomen voor de laatste drie maanden tot haar pensioen.
«
»
05:10 Unforgotten
Tijdens het onderzoek ontdekken Sunny en Cassie dat vier tegelijk afgestudeerde politieagenten iets met de zaak te maken zouden kunnen hebben, en enkele van hen zijn nog werkzaam bij de politie.
«
»
06:00 Agatha Raisin
Als Agatha hoort dat haar ex-verloofde James Lacey terugkeert naar Carsely, vertrekt ze naar het afgelegen dorp Fryfam om hem te ontlopen. Maar het dorp is niet het rustgevende toevluchtsoord waarop ze had gehoopt.
«
»
06:45 Death in Paradise
Een mysterieuze man wordt ervan verdacht een filantroop vermoord te hebben op een liefdadigheidsevenement. De man is weggevlucht van de plaats delict, direct na de dood van de man.
«
»
07:40 Death in Paradise
Een feest wordt stopgezet wanneer er in de groep iemand vermoord wordt met een ijspriem. Richard Poole is toevallig een van de gasten op het feest. Een nieuwe Britse detective komt aan op het eiland.
«
»
08:35 Death in Paradise
Detective Goodman en zijn team onderzoeken een moord op een filmset. Ze zijn zeer geschokt als ze erachter komen dat het verkeerde slachtoffer gedood is. Er start een race tegen de klok om de moordenaar te vatten voor hij weer toeslaat.
«
»
09:30 Call the Midwife
Terwijl de woningnood in Poplar toeneemt, wordt een trieste zaak onder de aandacht van het team gebracht. Ondertussen kampen de bewoners van Nonnatus House met de uitbraak van een verontrustende ziekte.
«
»
10:25 Call the Midwife
Dokter Turner staat voor de grootste uitdaging van zijn carrière en ondertussen zorgt de naderende bruiloft van Trixie voor veel stress. Zuster Julienne bedenkt een plan om Nonnatus House te redden.
«
»
11:20 Sister Boniface Mysteries
De dromerige frontman van de bruisende rockband The Queenmakers wordt dood aangetroffen in de kleedkamer, net als ze op het punt staan op te treden. Bij een nadere inspectie treft zuster Boniface een eigenaardige wond aan in zijn nek.
«
»
12:10 Midsomer Murders
Als een caféhoudster tijdens een magische show in Midsomer Oaks wordt doodgedrukt, ontdekken Barnaby en Nelson een conflict tussen de dorpskerk en oude heidense tradities.
«
»
12:55 Midsomer Murders
Als een caféhoudster tijdens een magische show in Midsomer Oaks wordt doodgedrukt, ontdekken Barnaby en Nelson een conflict tussen de dorpskerk en oude heidense tradities.
«
»
13:45 Midsomer Murders
Barnaby onderzoekt of een ballade de inspiratie geweest zou kunnen zijn voor een moord. Wanneer het lichaam van Toby Winning gevonden wordt, vermoedt Barnaby dat de reden van zijn dood met het Little Crosby Folk Festival te maken heeft.
«
»
14:30 Midsomer Murders
Barnaby onderzoekt of een ballade de inspiratie geweest zou kunnen zijn voor een moord. Wanneer het lichaam van Toby Winning gevonden wordt, vermoedt Barnaby dat de reden van zijn dood met het Little Crosby Folk Festival te maken heeft.
«
»
15:25 The Famous Five
Wanneer op het strand een lichaam aanspoelt van iemand die het slachtoffer lijkt te zijn geworden van een lokale vloek, gaan Julian, Dick, Anne, hun nicht George en hond Timmy op zoek naar de bron van het mysterie: Kirrin Island.
«
»
16:15 Ghosts
De geesten proberen een manier vinden om weer in een goed blaadje te komen bij Alison nadat zij hun de grootste uitbrander van hun leven heeft gegeven. Mary besluit dat ze deze keer niet de schuld op zich wil nemen.
«
»
16:50 Ghosts
Door een foutje met een reservering moeten Mike en Alison op het allerlaatste moment een kinderfeestje organiseren met behulp van totaal ongeschikte attributen. De geesten raken door onverwacht schokkend nieuws volledig van de kaart.
«
»
17:25 Queens of Mystery
Wanneer de pas bevorderde rechercheur Mattie Stone naar haar geboortestadje Wildemarsh wordt overgeplaatst, waarschuwt haar baas haar dat de politie geen advies nodig heeft van haar drie tantes die misdaadromans schrijven.
«
»
18:15 Queens of Mystery
Wanneer er nog een moord wordt gepleegd en Beth als een van de verdachten wordt aangemerkt, zet Mattie alles op alles om de zaak op te lossen en de naam van haar tante te zuiveren.
«
»
19:05 Shakespeare and Hathaway: Private Investigators
Frank en Lu moeten hun namen zuiveren wanneer ze in de val gelokt worden door mysterieuze dubbelgangers.
«
»
20:00 The Mallorca Files
Max en Miranda onderzoeken in het plaatsje Cazador in het binnenland van Mallorca de moord op een beroemde Britse schrijver die zich actief inzette tegen stierenvechten.
«
»
21:00 Rebus
Een ondoordachte actie in Fife van de aan lager wal geraakte Michael Rebus heeft bloedige consequenties voor zijn broer John, met een dodelijke confrontatie tot gevolg.
«
»
21:55 Hope Street
Concepta keert terug naar Port Devine. Ze negeert het feit dat ze niet Finns biologische moeder is en doet alsof er niets is veranderd. Het is echter de vraag of Finn daarmee kan leven.
«
»
22:50 Grantchester
Nu Gary is gearresteerd voor de moord op zijn vriendin en Sidney en Geordie daar verschillend tegenover staan, komt dit hun vriendschap niet ten goede.
«
»
23:45 Grantchester
Amanda helpt Sidney om te proberen te voorkomen dat Gary zal worden veroordeeld. Geordie heeft zijn handen vol met een nieuwe zaak wanneer hij de gewelddadige echtgenoot van een vriendin oppakt.
«
»
00:30 Grantchester
Collega-dominee Sam keert terug naar het graf van Abigail en vraagt Sidney om vergeving. De ouders willen de dood van hun dochter wreken. Amanda gaat op zoek naar Sidney.
«
»
01:20 Truelove
Nigel spreekt Ken aan tijdens de wake voor Marion. Ondertussen verzamelt Ayesha steeds meer bewijs.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers