TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:10 Piet Patron
Dit keer wordt Anthony gevold. Hij is de jonge keukenchef van Likoké, de sterrenzaak van Piet Huysentruyt in de Ardèche. Het restaurant is zijn leven en hij leidt de keuken dan ook met veel passie en toewijding.
«
»
08:30 Vlaanderen Kookt
Chef Jan Buytaert gaat op zoek naar gerechten die speciaal zijn voor gezinnen en gaat langs bij gewone Vlamingen. Samen met hen bereidt hij hun favoriete recept vogelnestjes in madeiresaus en ontfutselt het verhaal dat erachter schuilgaat.
«
»
08:45 De Sterrenkaart
Restaurant Slagmolen is gevestigd in een authentieke watermolen. Het unieke interieur vormt de gedroomde plek om culinair te genieten van de kookkunsten van chef Bert Meewis en de gastvrijheid van zijn echtgenote Karlijn Libbrecht.
«
»
09:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:20 Het zelfbouwhuis
De laatste hand wordt aan de buitengevel gelegd, want de oude gevel wordt gekaleid. Met deze kaleicementmortel worden de verschillende soorten gevelstenen bedekt waardoor het oude gedeelte een nette en uniforme uitstraling krijgt.
«
»
10:40 Roger
Roger en Fatou krijgen ruzie tijdens een spelletje klikklak. Roger is ervan overtuigd dat Fatou hem nooit zal vergeven en besluit een nieuwe, veel volgzamere Fatou te creëren met behulp van zijn super laser duplicator.
«
»
10:50 Hallo Roger
Roger beantwoordt alle vragen van de kijkers. Hij geeft allemaal handige doe-het-zelf tips en tricks voor binnens- en buitenshuis.
«
»
10:55 Het appartement
Een appartement wordt onder handen genomen, en van casco tot volledig afgewerkt getoond.
«
»
11:15 Viva la Feta
Jani en Otto-Jan trekken naar hun vakantiehuis op het Griekse eiland Sifnos waar ze acht bekende gasten uitnodigen om bij hen tot rust komen en weer energie op te doen.
«
»
12:05 De Gezonde Goesting
Steffi wil aan ouders laten zien dat snoepen voor kinderen ook gezond kan zijn. Ze maakt lekkere haverkoekjes, een verrassende ontbijtsmoothie met kefir en een stevige pompoenlasagne.
«
»
12:30 Peppe's Toscane
Panzano is de thuisbasis van slager Dario Cecchini. Dario legt samen met Peppe de Florentijnse biefstuk op de grill. Met een glas wijn in hand en een poëzie brengen de heren hulde aan het symbool van de Toscaanse gastronomie: de bistecca fiorentina.
«
»
12:50 A la carte
Johan Segers maakt een uitgebreide kalfsblanket, hier is wat geduld bij nodig maar het is het waard.
«
»
13:15 Café Congé
Elke week neemt een bekende host de kijker samen met bekende en minder bekende gasten mee door de zomerse actualiteit. Op het menu: een vleugje nostalgie, authentieke (zomer)verhalen en een portie humor.
«
»
14:30 Café Congé
Elke week neemt een bekende host de kijker samen met bekende en minder bekende gasten mee door de zomerse actualiteit. Op het menu: een vleugje nostalgie, authentieke (zomer)verhalen en een portie humor.
«
»
15:40 Topdokters
Dr. Yilmaz ziet een Turkse dame op consultatie met een vernauwing aan de kransslagader. Dr. Lapeire volgt een 40-jarige patiënte op met een uitgezaaide tumor in de buik. Ze is ongeneeslijk ziek. Dr. Tom Claes behandelt een 76-jarige man.
«
»
16:50 Bake Off Vlaanderen
Bakken is kunst en dat weten ook Wim Opbrouck, Regula Ysewijn en Herman Van Dender. Ze slaan de zeilen van de Bake Off tent voor dit achtste seizoen op aan Rubenskasteel in Zemst.
«
»
18:00 Het Parket
Parketmagistraat Nadine krijgt een zedendossier op haar bureau waarbij het woord tegen woord is. Zedenmagistraat Julie krijgt dan weer een aartsmoeilijk verkrachtingsdossier voorgeschoteld. Een meisje heeft aangifte gedaan van verkrachting.
«
»
18:55 Ooit Vrij
In de nieuwe gevangenis van Dendermonde verwelkomt directeur Marieken een man met een zwaar detentieverleden. Een Canadese vrouw hoopt op een vervroegde vrijlating en werkt aan haar aanvraag met maatschappelijk werkster Fien.
«
»
19:55 Celebrity Klopjacht
De speurders zetten alles op alles om Jeff en Pieterjan in te rekenen en gaan op huiszoeking bij Jeff. Daar staat hun echter een verrassing te wachten.
«
»
21:00 Axel in Amerika
Axel start zijn roadtrip in Austin. De hoofdstad van Texas staat symbool voor cowboys, olie en wapens. Elke Amerikaan heeft het recht om een wapen te kopen en te bezitten, maar dat recht heeft ook een gitzwarte keerzijde.
«
»
22:10 Topdokters
Prof. Boudewyns behandelt een jongetje van zeventien maanden oud, die te vaak stopt met ademen tijdens het slapen. En een zesjarig meisje komt voor eerst naar het UZA omdat er ernstig gehoorverlies is vastgesteld in haar linkeroor.
«
»
23:15 De Zussen Coorevits
De zussen Coorevits blikken terug op hun kindertijd. De zussen hebben het over gedragscodes op het vliegtuig, mossels, lange autoritten samen op de achterbank. Maar ook: de link tussen de zussen en de pechstrook.
«
»
23:55 Niveau 4 Brussel-Zuid
Er komt een verontrustende oproep binnen van twee jonge meisjes die belaagd worden door een groepje jongeren. Inspecteurs Daan en Virginie zijn opgeroepen voor een diefstal aan het Zuidstation en de daders blijken geen onbekenden te zijn.
«
»
00:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers