TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:15 Geen uitzending
«
»
08:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:40 The Good Doctor
Shaun gaat op zoek naar juridische hulp voor een rechtszaak. Hij kiest voor een jonge, veelbelovende advocaat die lijdt aan een dwangstoornis.
«
»
11:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:05 Clueless
Cher is een hippe tiener uit Beverly Hills. Haar voornaamste zorg in het leven is het uitkiezen van een leuke outfit. Op school behoort ze tot de populairste meisjes. Als ze haar leraren aan elkaar koppelt, wordt ze zich bewust van haar potentieel.
«
»
15:55 The Goldbergs
Een uitgeverij heeft interesse in Beverly's kookboek, maar haar schrijfstijl bevalt niet. Barry en Erica maken als huisgenoten onophoudelijk ruzie. Geoff komt met een oplossing die alles verandert.
«
»
16:20 The Goldbergs
Beverly wil met het gezin een kerstkaart maken die de kaart van de familie Kremp overtreft. Tot Geoffs verbazing wordt hij niet voor de foto uitgenodigd. Ondertussen lopen de onderlinge grappen van Barry en JTP nogal uit de hand.
«
»
16:50 The Goldbergs
Beverly komt erachter dat Murray een jaar jonger is dan ze dachten en wil zijn vijftigste verjaardag opnieuw doen. Coach Mellor probeert de onsportieve Adam klaar te stomen voor pickleball.
«
»
17:15 The Goldbergs
Geoff doet zijn best om de woonsituatie van Erica en Barry tijdens een spelletjesavond geheim te houden voor Beverly. Ondertussen vraagt Adam aan zijn mentor vraagt hoe hij indruk kan maken op een nieuw meisje bij scheikunde.
«
»
17:40 The Goldbergs
Adam twijfelt over zijn toekomst in de filmwereld wanneer 'de andere Adam' terugkomt uit Los Angeles en hem waarschuwt dat het nog niet zo eenvoudig is om in Hollywood carrière te maken. Geoff wordt de manager in huis.
«
»
18:10 The Karate Kid
Daniel wordt gepest door de Cobra's, een stel karatestudenten. Om de confrontatie met hen aan te gaan roept Daniel de hulp in van Miyagi, een meester in die gevechtskunst.
«
»
20:30 Atomic Blonde
Lorraine Broughton van de Britse inlichtingendienst MI6 reist naar Oost-Berlijn - waar de muur op het punt staat te vallen - om een kostbaar dossier te vinden en een groep spionnen te verslaan.
«
»
22:40 9-1-1
De 118 schiet te hulp om een gezin te redden wiens pick-up is uitgerust met een pijpbom. Eddie heeft moeite met de overgang naar zijn nieuwe baan, en Buck neemt een impulsieve beslissing in zijn relatie.
«
»
23:35 Magnum P.I.
Nadat TC neergeschoten is, wordt Rick gegijzeld. Hij kan nog net een bericht naar Magnum sturen om hem te informeren over de huurlingen die de dood van Ahmad Hadid hebben geregeld.
«
»
00:30 Mr Inbetween
Een uitwisseling loopt mis als hebzucht in de weg staat. Ray brengt Brittany in verlegenheid.
«
»
01:00 Mr Inbetween
Ray's vrienden werken om zijn aanklacht te laten vallen. Brittany doorziet Ray's leugens.
«
»
01:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers