TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:20 CSI: Crime Scene Investigation
Een jonge opkomende Hollywood actrice komt om het leven bij een verkeersongeval. Het lijkt een zaak van drank en verkeer te zijn, maar zo simpel ligt het allemaal niet.
«
»
07:05 CSI: Crime Scene Investigation
De geadopteerde zoon van seriemoordenaar Paul Millander wordt verdacht van moord. Het team moet hun vooroordelen opzij zetten tegen de jongen om de echte schuldige te vinden.
«
»
07:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:20 CSI: Crime Scene Investigation
Twee collega's plannen een overval op een casino, maar de dingen lopen niet zoals bedacht en de zaak eindigt in een gruwelijke moord. Ondertussen wordt Ray Langston met zijn verleden geconfronteerd na zijn DNA onderzoek.
«
»
09:10 CSI: Crime Scene Investigation
Een politieman doodt zijn collega en het team onderzoekt of de schietpartij vooropgezet was of dat er sprake was van een ongeluk.
«
»
10:05 CSI: Crime Scene Investigation
Het team wordt bij de moord gehaald op een populaire voetbalcoach. Als de zaak in verband wordt gebracht met de verdrinkingsdood van een callgirl, zijn de sterspeler en een sponsor hoofdverdachten.
«
»
11:00 NCIS
In Soedan vallen rebellen een groep vrijwillige artsen aan. Ook de man van DiNozzo's ex-vriendin, Jeanne Benoit, wordt aangevallen.
«
»
11:55 Bones
Brennan en het team onderzoeken de moord op een mannenrechtenactivist. Brennan verliest haar geduld tijdens een ondervraging.
«
»
12:50 Bones
Een seriemoordenaar doet iets sinisters met de lichamen van zijn slachtoffers voordat hij ze dumpt. Booth en Aubrey zoeken hulp bij een gedragsanalist.
«
»
13:50 Bones
Het team vindt een verband tussen de hoofdverdachte en Booth. Brennan getuigt bij een verhoor over de ongewapende man die ze aanviel.
«
»
14:45 Bones
Het team onderzoekt de dood van een privé-detective wiens lijk bevroren is aangetroffen. Aubrey ontdekt schokkende informatie over de verblijfplaats van haar vader.
«
»
15:45 Bones
Het team onderzoekt de dood van een lid van een a-capellagroep. Booth probeert een zomervakantie met Parker te plannen.
«
»
16:45 Criminal Minds
Het team gaat op zoek naar een seriemoordenaar die het gemunt heeft op machtige zakenlui. De vrouw in kwestie verleidt haar slachtoffers in een vermomming als luxe callgirl.
«
»
17:45 Criminal Minds
Het team doet onderzoek naar een reeks moorden met een duivelse inslag. Agent Prentiss raakt, door een connectie met een slachtoffer, persoonlijk betrokken bij de zaak.
«
»
18:35 Criminal Minds
Het team reist af naar Boston, om te zoeken naar één van de meest beruchte seriemoordenaars uit de geschiedenis New England.
«
»
19:35 Criminal Minds
Een pyromaan slaat genadeloos toe in het dorpje Royal in Indiana. Wanneer het dodental oploopt tot 31, wordt de hulp van het team ingeroepen.
«
»
20:25 CSI: Vegas
Met hun gerespecteerde collega Josh Folsom onder arrest voor de dood van Kahn Schefter, de man verantwoordelijk voor de moord op zijn moeder, doorzoekt het CSI-team elk kruimeltje aan forensisch bewijs om zijn onschuld of schuld vast te stellen.
«
»
21:15 CSI: Vegas
Met een nieuw bewijsstuk in het spel heropent Catherine Willows een onderzoek uit haar verleden dat nooit werd opgelost nadat een gewelddadige aanval haar in het ziekenhuis deed belanden. Interne zaken begint Folsom te ondervragen.
«
»
22:15 Bull
Bull en het TAC team moeten hun ervaring gebruiken om Bull's ontvoerde dochter terug te vinden. Bull begint te vermoeden dat de ontvoerder iemand is die met zijn verleden te maken heeft.
«
»
23:10 Bull
Een cliënt staat terecht omdat hij geheime overheidsdocumenten openbaar heeft gemaakt. Bull ervaart emotionele onrust na de ontvoering van zijn dochter. Het team heeft moeite in de rechtbank.
«
»
00:05 NCIS: New Orleans
Tammy en Carter gaan door met het onderzoek naar een verdachte dood aan boord van een COVID-geïnfecteerd humanitair schip. Pride en het team ontdekken wat de sleutel kan zijn tot het vinden van de moordenaar en Wade helpt een rouwende vrouw.
«
»
01:05 Big Sky
Jenny neemt een verregaande beslissing die een Bhullar-doelwit op haar rug plaatst. Veer twijfelt aan het vermogen van zijn kinderen om leiding te geven en neemt een personeelsbeslissing. Een rouwende vader verscheurt de stad.
«
»
01:45 Big Sky
Overal in de stad worden relaties getest als Jenny merkt dat er iets niet juist is met Travis. Ren en Jags achterdocht richting Alicia en hun vader groeit. Cassie, Jerrie en Lindor bevinden zich op een kruispunt.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers