TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
06:00 Tik Tak
Ontdek hoe een dolfijn speelt met de tekening van een drijver, teken een man met een walvis en kijk hoe het Boekenmeisje piano speelt door te toveren.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Simon
Het heeft veel geregend en een klein spinnetje wordt meegesleurd door de stroming in de beek van het park. Simon en Gaspard haasten zich om het diertje nog te redden.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Kaatje is gevallen tijdens het fietsen. Nu durft ze niet meer. Viktor haalt een kameraadje erbij. Kameraadje Nora laat zien dat Kaatje geen schrik moet hebben op de fiets.
«
»
06:30 Odo
Odo heeft almaar ongeluk. Hij en Doedel gaan op zoek naar een klavertjevier om de vloek te breken.
«
»
06:35 Lu en de dolle boel minis
Biba raakt gefrustreerd als Lu hun kussenkasteel verlaat om met baby Bo te spelen.
«
»
06:40 Monty & Co
Lulu verwelkomt Monty als leerling op haar school, maar hij vindt het vervelend dat Lulu hem commandeert en beledigt. Monty maakt Lulu van streek, maar hij maakt het goed met haar door een kinderrijmpje uit te beelden.
«
»
06:50 Edmond & Lucy
De muizen verhuizen naar de kastanjeboom nadat een leger mieren hun huis is binnengedrongen.
«
»
07:00 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
07:05 Toet Toet Cory Carson
Cory's moeder helpt hem een prachtig kasteel te maken voor een schoolproject. Maar misschien werkt het eenvoudige ontwerp van Cory toch het best.
«
»
07:15 Saïd & Anna
David helpt mee in de Repair Shop en repareert de föhn van mevrouw Groen. Saïd wil graag helpen, maar David vindt hem daar nog te klein voor. Beledigd bedenkt Saïd een plan om David een lesje te leren.
«
»
07:25 Samson en Marie
De Burgemeester is jarig. Marie heeft een leuk idee. Ze wil doen alsof ze de verjaardag van De Burgmeester vergeten is om daarna extra toe te slaan met een groots feest. Maar de Burgemeester is er stiekem echt van aangedaan.
«
»
07:30 Samson & Marie ijsjestijd
Bill heeft tandpijn en durft niet naar de tandarts. Samson en Marie overtuigen hem om toch te gaan.
«
»
07:35 Interstellar Ella
Als Ella een golfbal de ruimte in schiet, lijkt dat haar geen probleem. Totdat ze hoort dat de kleine golfbal een kettingreactie kan veroorzaken die haar vader in gevaar brengt. Samen met Slippy en Madhu onderneemt ze een reddingsactie.
«
»
07:45 De Smurfen
Niemand wil naar de vreselijke muziek van Muzieksmurf luisteren. Om hem te troosten geeft Grote Smurf hem een drankje waarmee hij zijn publiek tijdens een concert kan betoveren.
«
»
07:55 Welkom in de Wilton
Senior heeft een nieuw computerprogramma om de financiën van de Wilton te beheren. Senior komt erachter dat het hotel verlies maakt.
«
»
08:10 Wannabe's
Shoana wordt achttien en daar is ze niet blij mee. Ze is nu officieel te oud voor alles wat ze leuk vindt, jammert ze. De Wannabe's doen van alles om haar op te beuren, maar het gaat mis wanneer Mike een bejaarde en vergeetachtige clown laat komen.
«
»
08:30 Kingsize Live
Knetterende live ochtendshow met geschifte spelletjes, bekende gasten, leuke babbels, muziek en natuurlijk een bende enthousiaste Ketnetters.
«
»
08:50 GameKeepers
Mats en Sari belanden in een fantasywereld, waar door de vloek van de boze tovenaar Mornvyr alle kleur verdwenen is. Aan de GameKeepers om Mornvyr te vinden en hem te verslaan. Om de tocht te overleven krijgen ze elk drie toverspreuken.
«
»
09:15 Kingsize Live
Knetterende live ochtendshow met geschifte spelletjes, bekende gasten, leuke babbels, muziek en natuurlijk een bende enthousiaste Ketnetters.
«
»
09:35 Oma en Oma
Twee oma's duiken het Ketnet-archief in en bespreken zowel nieuwe als oude programma's. De twee oma's houden van elkaar, maar kunnen ook behoorlijk kibbelen.
«
»
09:45 Goed gezien!
Door de vele oorlogen die het land gekend heeft, liggen er nog veel landmijnen in Cambodja. Dat zorgt nog steeds voor vele slachtoffers. Het is dus belangrijk dat die mijnen zo snel mogelijk gevonden en vernietigd worden.
«
»
10:10 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
10:20 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Omdat Oggy de kakkerlakken te hard heeft gestraft, besluit Piya bij hen in de luchtkanalen te gaan wonen. Ze realiseert zich al snel dat dit geen makkelijke situatie is voor een olifant.
«
»
10:30 Tik Tak
Er is een mozaïek van theezakjes en citroenen dansen in de tuin. Boekenjongen maakt een fiets.
«
»
10:35 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
10:40 Simon
Simon is in het pretpark De Strandclub met zijn neef Benjamin en zijn vriendin Maelle. Hij wil met zijn neef een ritje maken op de zipline, maar hij is een beetje bang.
«
»
10:45 Sarah: Sokpop en de klanken
Sarah en Sokpop ontdekken de wereld van de klanken. Doen jullie mee?
«
»
10:50 Kaatjes Kameraadjes
Kamiel durft niet in een vliegtuig. Kaatje haalt er een kameraadje bij. Seppe heeft al veel gevlogen, want zijn papa is piloot. Hij laat zien hoe het is om te vliegen.
«
»
11:00 Odo
Odo heeft nog één veer nodig om zijn collectie compleet te maken: van een Steenarend. De enige Steenarend die hij kent is Inspecteur Veren, die te belangrijk is om om een veer te vragen, dus zal Odo een manier moeten verzinnen om er een te krijgen.
«
»
11:05 Lu en de dolle boel minis
Gus nodigt Lu uit om een spelletje te spelen, maar hij verwacht dat ze zich aan de regels houdt. Maar Lou gebruikt liever haar verbeelding. Uiteindelijk stelt ze een spel voor dat iedereen leuk vindt.
«
»
11:10 Monty & Co
Als Sam ziek is, besluiten de anderen een leider voor de dag te kiezen, maar ze willen allen gekozen worden. Monty wint door dingen te beloven die hij nooit kan waarmaken. Hij leert dat hij zich aan zijn woord moet houden om zijn vrienden te houden.
«
»
11:20 Edmond & Lucy
Terug in de boom na een rodelrace, realiseert Edmond zich dat hij zijn favoriete pompon kwijt is.
«
»
11:30 Sarah beweegt
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met haar vriendjes gaat ze op avontuur vol bewegingen. Iedereen doet mee.
«
»
11:35 Toet Toet Cory Carson
Chrissy neemt een vissenvriendje mee naar huis, dat eigenlijk in de zee had moeten blijven. Cory probeert hem te verstoppen voor zijn ouders voordat hij te groot wordt.
«
»
11:45 Casper en Emma
Tijdens het ontbijt komt er plotseling een walm uit het broodrooster. Snel grijpt Emma's moeder in en voorkomt brand. Later, op school, vertelt een brandweercommandant tijdens een oefening aan alle leerlingen wat ze moeten doen in een noodsituatie.
«
»
11:55 Samson en Marie
Samson zegt Marie de hele tijd na. Marie raakt al snel geïrriteerd en bedenkt een plannetje om Samson te laten stoppen.
«
»
12:00 Molang
Molang, een grillig en dromerig konijn, en zijn vriend Piu Piu, een verlegen en emotioneel kuiken, delen een geweldig verhaal over vriendschap. In een nieuw avontuur zijn ze vliegeniers en hebben ze een missie te vervullen.
«
»
12:05 Interstellar Ella
Ella en Slippy doen allebei heel koppig en gaan in volle vaart op een hevige ontploffing van twee sterren af. Maar er is ook een ontploffing tussen twee vrienden.
«
»
12:15 Interstellar Ella
Priya maakt voor school een vlog over Mars. Ella en Slippy laten haar allerlei nieuwe en spannende dingen zien, maar het wordt Priya allemaal een beetje te veel.
«
»
12:30 De Smurfen nieuw
De slakken van Boerensmurf zijn moe van al hun harde werk en gaan in staking.
«
»
12:40 Idefix en de onverzettelijken
Voldenuix draagt een magisch poeder, raakt ermee bedekt en verandert in een marmeren standbeeld in de lucht. Hij valt op het hoofd van Labienus, die ijlt en hem voor een afgezant van de goden aanziet wanneer hij beseft dat het beeld geluiden maakt.
«
»
12:50 Zig & Sharko
Marina experimenteert met haar nieuwe benen en ontdekt dat ze magisch zijn. Ze heeft grote moeite om ze onder controle te houden, dus maakt Zig van de gelegenheid gebruik om haar te bijten.
«
»
13:00 Mega Mindy
De boswachter vraagt om hulp om konijnenstropers te vinden. De commissaris wil de zaak zelf oplossen, omdat de boswachter heel mooi is. Hij gaat met Toby op onderzoek uit, maar het is Mega Mindy die de zaak weer moet redden.
«
»
13:25 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
13:30 Mijn Robot Vriend A.R.I
Tiener Noah vindt een afgedankte robot tussen het afval van het laboratorium waar zijn vader werkt. Noah neemt de robot - genaamd A.R.I. - mee naar huis, waar A.R.I door een ontmoeting met een magnetron tot leven komt.
«
»
14:55 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Nadat Oggy een blunder heeft gemaakt, maakt Olivia het hem moeilijk. Spijtig om haar oom zo verdrietig te zien, besluit Piya hem te helpen, maar haar initiatieven maken de situatie alleen maar erger.
«
»
15:00 Rox
Er wordt een belangrijk wapentransport van het leger onderschept. Het team gaat undercover om erachter te komen wie achter deze operatie zit.
«
»
15:30 Wannabe's
Er is geen internet omdat Mike de rekening niet kon betalen. Mike ziet de oplossing in een hoop rommel die hij denkt voor een mooi prijsje te verkopen. Tussen de rommel vinden de Wannabe's ook een oude radio, en dus besluiten ze radio te gaan maken.
«
»
15:50 Molang
Molang en Piu Piu gaan aan boord van de Titanic nadat ze met geluk een kaartje hebben gewonnen. Helaas worden de twee vrienden van elkaar gescheiden. Piu Piu zit in de eerste klasse en Molang in de tweede klasse.
«
»
15:55 Zouk
Mevrouw Samey en haar vier heksendochters bezoeken de ouders van Zouk, wiens taak het is de jonge gasten te vermaken. Alles lijkt goed te gaan, maar problemen liggen altijd om de hoek.
«
»
16:05 Abraca
Doornroosje is een slaapwandelende prinses geworden. Carabosse moet haar rustig laten slapen.
«
»
16:30 Presto's magische school
Dylan is ervan overtuigd dat als hij een spannend onderwerp wil vinden, hij het moet beleven. Hij begint aan verschillende experimenten. Uiteindelijk realiseert hij zich dat hij alleen zijn verbeelding nodig heeft om een goed verhaal te vertellen.
«
»
16:40 Molang
Molang en Piu Piu zijn op zoek naar werk. Ze merken echter al snel dat de meeste banen in de Middeleeuwen kracht vereisen. Piu Piu lijkt veel te klein om welke taak dan ook uit te voeren.
«
»
16:45 Coop Troep
Agnes roept de troep om hulp om Reggie's verrassingsverjaardagsfeestje te organiseren. Flo probeert Reggie weg te houden van het huis totdat hij besluit weg te sluipen en een wilde tijd te beleven.
«
»
16:55 Shaun het schaap
Het is tijd voor de jaarlijkse hondenshow. De boer is ervan overtuigd dat Bitzer dit jaar een kans heeft om te winnen. Wanneer dingen niet lopen zoals gepland, bedenkt de boer een ingenieus idee.
«
»
17:00 Oma en Oma
Twee oma's duiken het Ketnet-archief in en bespreken zowel nieuwe als oude programma's. De twee oma's houden van elkaar, maar kunnen ook behoorlijk kibbelen.
«
»
17:15 Mijn leven in Versailles
Violette heeft onlangs haar ouders verloren. Nu gaat het achtjarige weesmeisje bij haar oom wonen, die het onderhoud doet van het beroemde paleis van Versailles. Violette heeft een hekel aan hem: hij stinkt, heeft geen tafelmanieren en snurkt.
«
»
17:45 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeën werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
18:00 Ket & Doc
Hoe gaan mensen om met iemand missen, bijvoorbeeld een papa of een beste vriend.
«
»
18:15 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
18:25 Wannabe's
Mike heeft een nieuwe opdracht te pakken: Video King mag een filmpje maken om kinderen aan te zetten hun tanden goed te poetsen. Mike wil er meteen werk van maken en zelf de hoofdrol spelen in het filmpje als de knotsgekke 'Billie Borstel'.
«
»
18:45 Kingsize Live
Knetterende live ochtendshow met geschifte spelletjes, bekende gasten, leuke babbels, muziek en natuurlijk een bende enthousiaste Ketnetters.
«
»
19:05 GameKeepers
Mats en Sari belanden in een fantasywereld, waar door de vloek van de boze tovenaar Mornvyr alle kleur verdwenen is. Aan de GameKeepers om Mornvyr te vinden en hem te verslaan. Om de tocht te overleven krijgen ze elk drie toverspreuken.
«
»
19:30 Kingsize Live
Knetterende live ochtendshow met geschifte spelletjes, bekende gasten, leuke babbels, muziek en natuurlijk een bende enthousiaste Ketnetters.
«
»
19:50 Shaun het schaap
Shaun haalt Bitzer over om deel te nemen aan een cricketwedstrijd, maar Bitzer maakt zich meer zorgen over de staat van het veld, dan over het spel.
«
»
19:55 Opa
Opa vertelt grappige verhalen en neemt je mee in zijn absurde en rijke fantasiewereld. Beleef samen met Arthur en Frida zotte avonturen vol bananen, dino's, eenhoorns en andere wonderlijke figuren.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
20:40 Sportweekend met VGT
Een uitgebreid overzicht van de sportactualiteit. Getolkt in Vlaamse Gebarentaal, oftewel VGT.
«
»
21:15 Ferry: De Serie
Na een beginnersfout grijpt Ferry een riskante kans waarbij een motorbende betrokken is. Maar daarmee trekt hij al snel de aandacht van een wraakzuchtige vijand.
«
»
22:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers