TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:55 Police Interceptors
Interceptor Martin klokt een bestuurder die de snelheidslimiet overschrijdt met meer dan 100 mph. Al snel wordt hij achter in de politieauto op zijn recht gestoten, wordt de bestuurder lippy en zijn houding brengt hem in nog meer problemen.
«
»
14:45 Police Interceptors
Steve reageert op een lopende inbraak en achtervolgt een verdachte door achtertuinen. Onderscheppers overspoelen een woonwijk op zoek naar verdachten die betrokken zijn bij een schietpartij en vallen vermoedelijke winkeldieven aan.
«
»
15:45 MacGyver
MacGyver en Pete Thornton reizen af naar Zuidoost-Azië om een groep wezen, een non en Macs oude vlam Debra Easton te redden, die in levensgevaar zijn door een onderdrukkend regime.
«
»
16:45 Stargate SG-1
Terwijl Teal'c op een missie is met SG-3 op P9J-333, ontdekt hij dat een beest dorpelingen aanvalt. Hij slaagt erin het wezen te doden en brengt zijn lichaam terug naar de SGC voor autopsie.
«
»
17:40 Airwolf
Radicale anti-oorlogsdemonstranten dreigen 20 buitgemaakte kernraketten te laten ontploffen om wereldwijde ontwapening af te dwingen.
«
»
18:40 Police Interceptors
Er ontstaat een spannende achtervolging nadat een vluchtende overvaller Paul Faulkner met 130 km per uur van de weg ramt. Terwijl Faulko met spoed naar het ziekenhuis wordt gebracht, probeert het team de dader op te sporen.
«
»
19:35 Top 20 Funniest
Wees getuige van het hilarische huwelijksadvies van een ouder koppel, zie hoe een vrachtschip zich een weg baant door een haven vol jachten en zit op de eerste rij bij een schoolexperiment dat niet geheel volgens plan verloopt.
«
»
20:35 Seraphim Falls
Vijf jaar na de Amerikaanse Burgeroorlog is kolonel Carver op jacht naar de man die hem tijdens de oorlog heeft verraden. De strijd voert hen dwars door de Amerikaanse wildernis, ver weg van de bewoonde wereld.
«
»
22:40 Ultimate Police Interceptors
Agent Duncan Mathews reageert op een oproep over een bedreiging met een jachtgeweer.
«
»
23:35 Godfather of Harlem
Om zijn drugsschuld aan de Italianen te voldoen na de rellen in Harlem, steelt Bumpy Johnson van zijn eigen gemeenschap.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers