TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
00:30 The Block NZ: On Point
Chlo en Em hebben een beperkt budget en moeten zonder hun projectmanager James verdergaan. Maar er is niet alleen maar kommer en kwel, want Chlo en Ben hebben een speciale verrassing voor Ems.
«
»
01:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:20 Next Level Chef
Gordon Ramsay, Nyesha Arrington en Richard Blais laten zien dat ze allemaal de koksmessen met elegantie en precisie kunnen hanteren. Na een korte demonstratie is het de beurt aan de deelnemers om verse vis te fileren.
«
»
08:05 Next Level Chef
Iedereen pakt een doos met de vlag van een land erop en krijgt de opdracht om het kenmerkende gerecht van het land te maken. De droom van één van de chef-koks komt tot een einde.
«
»
08:50 Next Level Chef
De chef-koks worden uitgedaagd om één perfect aperitiefgerecht te creëren en dit te combineren met een prachtige ambachtelijke cocktail. De dromen van één chef-kok komen tot een einde.
«
»
09:35 Extreme Makeover: Home Edition
Ty Pennington en het team gaan naar Maple Heights, Ohio om de familie Anderson te helpen een speciaal huis te bouwen voor hun blinde vader en moeder. Het echtpaar heeft veel voor de buurt gedaan en krijgen nu er iets voor terug.
«
»
10:20 The Block NZ
De teams racen om hun familiebadkamers klaar te krijgen voor het betegelen, maar één team zit vast en heeft hulp nodig van de anderen. Shelley geeft de teams een Rubiks kubus uitdaging.
«
»
11:10 Love It or List It
Greg en Rodolfo vinden het leuk om veel mensen over de vloer te hebben. Ze hebben echter weinig ruimte en ook de kelder, die nog steeds niet af is, werkt hun plannen tegen. Ze moeten besluiten of ze willen renoveren of verhuizen.
«
»
12:00 Dr. Phil
Een vastgoedmakelaar zegt dat hij getuige is geweest van eigenaren van onroerend goed die weigeren te verkopen aan iemand met een andere etnische achtergrond. De vooroordelen eisen hun tol bij zwarte Amerikanen.
«
»
12:45 Love Island
Een overzicht van de grootste verhalen en de beste ongeziene momenten van de eerste week in de villa. Iain Stirling onthult exclusieve beelden.
«
»
13:35 Ja, Chef!
Na de drukke zomer bereiden de koks zich voor op het najaar. Lode heeft zijn restaurant weer naar binnen verhuisd en draait op volle toeren. Pajtim reist naar Frankrijk om een deal te sluiten met een champagnehuis. Chef Martijn bezoekt de visveilig.
«
»
14:30 De Eregast
In het prachtige heuvelland verwelkomen Peppe, Dominque en Jeroen Driesterrenchef Tim Boury als eerste eregast. Ze verwennen hun culinaire held met een feestelijk menu en polsen naar de toekomst en de druk die bij drie sterren komt kijken.
«
»
15:25 The Block NZ
De teams halen alles uit de kast om de badkamerplannen groots te verwezenlijken. De andere teams zijn jaloers op het geheime voordeel van één team.
«
»
16:20 Obsessive Compulsive Cleaners
Andy helpt Hayley uit Surrey, en Charlie helpt de gepensioneerde zakenvrouw Antoinette uit Dorset.
«
»
17:15 Dr. Phil
Forensisch expert Joseph Scott Morgan, ex-FBI-agent Jonathan Gilliam, criminoloog Casey Jordan, journalist Caitlyn Becker en cyberspeurder Lisamarie bespreken de moorden op de universiteit in Idaho en de frustratie van de familie van de slachtoffers.
«
»
18:00 Masterchef USA
De winnaar van het elfde MasterChef-seizoen is te gast. De deelnemers moeten gerechten bereiden die zich richten op de gemiddelde sportfan en tegelijkertijd elementen uit hun eigen regio bevatten.
«
»
18:50 Love It or List It
Mason wil een groter huis met meer ruimte, privacy en functionaliteit voor alle familieleden. Shannon, daarentegen, wil hun geadopteerde tienerdochter Carmen wat stabiliteit bieden.
«
»
19:45 Chateau Meiland
Nu de familie Meiland terug naar Nederland verhuist, willen ze alle schepen achter zich verbranden, bijna letterlijk. Afval en overtollige spullen verdwijnen in het vuur achter het chateau en dat dreigt gruwelijk uit de hand te lopen.
«
»
20:35 Extreme Food Phobics
Dr. Ranj ontmoet een chef-kok die zijn eigen eten niet kan verdragen, en een thuisblijvende moeder die haar eetgewoonten niet wil doorgeven aan haar kind.
«
»
21:30 Extreme Food Phobics
Een achttienjarige leeft van wel 100 kipnuggets per week vanwege angst voor voedseltexturen, en een moeder is bezorgd dat haar fruit- en groentefobie een negatief effect heeft op haar zoontje.
«
»
22:25 The Real Housewives of Amsterdam
De confrontatie tussen de dames aan tafel tijdens de Girls' Night Out wordt voor Sheila overweldigend en ze voelt zich geïsoleerd binnen de groep. De spanning tussen Maria, Hella en Djamila lijkt voorlopig opgelost.
«
»
23:20 Love Island
De eilandbewoners bespreken de gevolgen van de herkoppeling en het vertrek van Callum. Tommy vertelt aan Lucie dat hij blij is dat ze samen is met Joe.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers