TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
00:25 The Outlaws
De Outlaws ontmoeten een soort van kok en er vindt een vreemde date plaats tijdens een pubquiz. Twee Outlaws ontsnappen aan een groot gevaar, terwijl een geest uit het verleden een emotionele afrekening teweegbrengt.
«
»
01:25 Murdoch Mysteries
Wanneer filantroop Howard Rockwood dood wordt aangetroffen, wijst alles erop dat hij is doodgetrapt door een kudde paarden. Nader onderzoek wijst echter anders uit dan de hoeven van de paarden.
«
»
02:10 Peaky Blinders
De mol ontdekt wanneer en waar Arthur alleen zal zijn. Michael is net op vrije voeten en gaat op zijn missie. Finns loyaliteit aan de Shelby's wordt op de proef gesteld.
«
»
03:35 Traces
Sarah werkt samen met McKinven om een nieuwe aanslag te voorkomen, voordat ze een besluit neemt over hun toekomst samen. Kathy beseft dat er iets moet veranderen, zowel in haar persoonlijke leven als in haar werkende bestaan.
«
»
04:20 Silent Witness
Nikki is ontvoerd en Jack doet er alles aan om haar te redden. Dan belt een mysterieuze man die eisen begint te stellen.
«
»
05:10 Murdoch Mysteries
Murdoch en Ogden worden uitgenodigd voor een ontmoeting met een groep wetenschappers die als doel hebben een nieuwe supermens te creëren door middel van genetisch onderzoek. De leider van de groep blijkt James Pendrick te zijn.
«
»
06:00 Ghosts
De vervelende buurman van Alison en Mike ziet een zakelijke kans die vervolgens een complete oorlog tussen hen veroorzaakt. Ondertussen maken de geesten onverwacht een nieuwe vriend.
«
»
06:30 All Creatures Great and Small
Het is het voorjaar van 1938 en James gaat voor een bezoek terug naar Glasgow. Wanneer zijn oude mentor hem een baan in zijn praktijk aanbiedt, komt James voor een dilemma te staan en moet hij kiezen tussen de mensen van wie hij houdt.
«
»
07:15 Father Brown
Mallory voelt zich genoodzaakt om Father Brown om hulp te vragen na de moord op een plaatselijke politieagent.
«
»
08:05 Death in Paradise
De presentator van een televisieprogramma wordt dood aangetroffen. Hij is verdronken. Iedereen kijkt al snel met argusogen naar de crew.
«
»
09:00 Midsomer Murders
Een man beweert een vreemde vogel te hebben gespot en wordt van bedrog beschuldigd. De volgende dag wordt de beschuldiger dood aangetroffen.
«
»
09:50 Midsomer Murders
Een man beweert een vreemde vogel te hebben gespot en wordt van bedrog beschuldigd. De volgende dag wordt de beschuldiger dood aangetroffen.
«
»
10:35 Hope Street
Leila en Finn onderzoeken de diefstal van een paar therapieschapen op de boerderij van therapeute Kate en haar dochter Hollie, die autistisch is. Leila ontdekt dat de dieven in een witte bestelbus reden.
«
»
11:20 The Coroner
Een vrouw valt dood neer vlak voor de aanvang van een festival in Lighthaven. Terwijl Jane en Davey erover discussiëren, verdwijnt het lijk plotseling uit het mortuarium.
«
»
12:10 Death in Paradise
Florence heeft het moeilijk als ze onderzoek doet naar de dood van een oude klasgenoot, die aan de voet van een klif dood teruggevonden is.
«
»
13:05 The Chelsea Detective
Een man ontdekt een geschreven boodschap op zijn spiegel. Vervolgens komt hij onder een trein. Het is de vraag of het een ongeluk betreft, of dat er meer aan de hand is. Inspecteur Max Arnold en zijn team onderzoeken de zaak.
«
»
13:55 The Chelsea Detective
Een man ontdekt een geschreven boodschap op zijn spiegel. Vervolgens komt hij onder een trein. Het is de vraag of het een ongeluk betreft, of dat er meer aan de hand is. Inspecteur Max Arnold en zijn team onderzoeken de zaak.
«
»
14:55 Father Brown
Father Brown ontrafelt een duister mysterie na de moord op een deelnemer bij een danswedstrijd.
«
»
15:55 Midsomer Murders
Barnaby moet de dood van een oude feminist onderzoeken, Mildred Danvers. Tijdens zijn onderzoek wordt een vrouwhatende dominee door het hoofd geschoten tijdens een vernederende race met ezels.
«
»
17:00 Midsomer Murders
De feministe Mildred Danvers wordt dood aangetroffen. Niet lang na het begin van Barnaby's onderzoek wordt een tweede persoon gedood.
«
»
18:00 Death in Paradise
Het team krijgt na de dood van een koffiemagnaat te maken met een familie vol conflicten om de waarheid te onthullen.
«
»
19:00 All Creatures Great and Small
Aangemoedigd door Tristan vraagt James aan Helen of ze mee gaat naar het voorjaarsbal. Maar de afspraak met Helen komt in gevaar wanneer dorpsgenoot Gerald met zijn gewonde hond Rock naar de praktijk komt.
«
»
20:00 Murdoch Mysteries
Wanneer de vondst van een gemummificeerd lichaam Murdoch op het spoor brengt van een liefdesdrama, zet hem dat aan het denken over zijn relatie met Dr. Ogden.
«
»
21:00 The Mallorca Files
Als de beroemde icoon van St. Nicholas voor het oog van een geschokte menigte door een gemaskerde aanvaller wordt gestolen, betreden Miranda en Max de wereld van de Russische oligarchen.
«
»
22:00 Death in Paradise
Het team wordt in verwarring gebracht wanneer een toerist wordt neergestoken terwijl hij in zijn eentje een verdieping naar beneden reist in een hotellift. Het blijkt dat het slachtoffer ziek was en naar St Marie komen stond op haar bucketlist.
«
»
23:10 Silent Witness
Het team ontrafelt het mysterie van een man die dood is aangetroffen op de oever van de Theems en ondertussen begint het leven van een ontevreden hoogleraar criminologie te ontsporen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers