TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:05 Sturm der Liebe
Greta wil Noah zelf de waarheid vertellen en zoekt hem op de stoeterij als ze het eten ontdekt dat Valentina voor Otto uit de keuken heeft gehaald. Ze realiseert zich dat Otto hen twee verschillende verhalen heeft verteld.
«
»
11:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:20 The Box
Norma en Arthur Lewis komen voor een duivels dilemma te staan wanneer ze een houten doos met daarin een rode knop ontvangen. Als ze op de knop drukken, zullen ze een miljoen dollar krijgen - maar tegelijkertijd zal er ergens een onbekende sterven.
«
»
16:25 The Goldbergs
Adam bedenkt een plan om niet te hoeven zwemmen op school, ook al kan het ten koste gaan van een vriendschap. Barry gaat bij een schoolclub die Erica heeft opgericht.
«
»
16:50 Buffy the Vampire Slayer
Tara's familie komt haar onverwacht opzoeken in Sunnydale om haar verjaardag te vieren, waarna ze haar dodelijke geheim dreigen te onthullen. Ondertussen roept Glory een groep demonen op om Buffy te vangen.
«
»
17:45 How I Met Your Mother
Marshall en Barney maken ruzie over de sloop van het Arcadian Hotel en Robin en Lily proberen de juiste combinatie van cocktails te mixen om hen te dwingen om het weer goed te maken. Teds weekendje met Zoey gaat niet zoals gepland.
«
»
18:10 The Goldbergs
Murray's snor zorgt voor een vete tussen Beverly en zijn beste vriend Bill. Barry is ervan overtuigd dat hij Lainey is kwijtgeraakt aan Boy George. Lainey probeert Barry iets te leren over relaties.
«
»
18:40 The Simpsons
Homer wordt wakker met geheugenverlies. Lisa, Bart en Milhouse hebben plots superkrachten nadat ze bestraald werden. Wanneer de laatste donutleverancier ter wereld verdwijnt, wordt het zeemonster Homerzilla gek.
«
»
19:10 The Simpsons
Lisa sluit op school vriendschap met Harper, een rijkeluiszoon. Homer raakt bevriend met Harpers vader en geniet van het goede leven, ook wanneer Lisa de vriendschap met Harper verbreekt.
«
»
19:40 The Big Bang Theory
Als Bernadette haar doctoraal behaalt, is dit voor de jongens een aanleiding om Howard te plagen met het gegeven dat hij de enige is die geen doctor is. Ondertussen wordt Raj de nieuwe huisgenoot van Sheldon.
«
»
20:10 The Big Bang Theory
Na haar nacht met Raj denk Penny dat ze de orde binnen de groep verstoord heeft. Tegelijkertijd neemt Sheldon de leiding over het het paintball team.
«
»
20:35 Way Down
Wanneer een ingenieur hoort over een mysterieus, ondoordringbaar fort dat verborgen ligt onder de Bank van Spanje, sluit hij zich aan bij een bende meesterdieven. Zij zijn van plan de legendarische verloren schat te stelen.
«
»
22:50 Basic Instinct
Rechercheur Nick Curran onderzoekt de moord op rockster Johnny Boz. Verdachte is de vriendin van het slachtoffer, Catherine Tramell, schrijfster van misdaadverhalen. Een van haar verhalen lijkt tot in de kleinste details op de moord.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers