TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
21:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
De bende ontdekt hoe een ananasmozaïek wordt gemaakt, kinderen leren over een konijnendisco en het Boekenmeisje wordt een sterrenkijker.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Tee & Mo
Mama is net klaar met stofzuigen als Tete per ongeluk een vlek op het pas schoongemaakte tapijt in de woonkamer maakt.
«
»
06:15 Sarah beweegt
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met haar vriendjes gaat ze op avontuur vol bewegingen. Iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Viktor verliest een spelletje en wordt kwaad. Kameraadje Jack weet alles over verliezen. Hij laat zien dat een spel verliezen het einde van de wereld niet is.
«
»
06:25 Ollie
Na een uitputtende wandeling besluit Ollie een kortere weg naar huis te nemen. Hij vraagt zich al snel af of dat wel een goed idee was.
«
»
06:30 Meneer Papier
Meneer Papier heeft zin in bouwen. Hij tekent een mooi kasteel. Maar dan raakt het papier op. Met het laatste velletje knipt Meneer Papier een kiosk en van de snippers maakt hij geld. Hij koopt alles wat hij nodig heeft voor het kasteel.
«
»
06:35 Hongerige berenverhalen
Terwijl de beren gedroogde appels bereiden, ontvangen ze een ansichtkaart van Mika's oom. Hij stuurt dat hij graag naar mensen gromt vanwege hun eten. De twee vrienden besluiten het eens te proberen, maar vinden dat mensen bang maken niet zo leuk is.
«
»
06:40 Vos en Haas
Wanneer Bernard aan Boubou uitlegt dat Lola zijn beste vriend is, besluit Boubou ook een beste vriend te hebben. Op een ochtend verschijnt er een rode ballon in zijn boom. Hij wordt de nieuwe beste vriend van Boubou.
«
»
06:50 Sarah: Sokpop en de klanken
Sarah en Sokpop ontdekken de wereld van de klanken. Doen jullie mee?
«
»
06:55 Simon Superkonijn
Om te beslissen wie het laatste koekje krijgt, besluiten Simon en Gaspard een wedstrijd te houden. Ze maken gekke gezichten. Niemand kan het weerstaan om te lachen om Simons gekke gezichten. Gaspard baalt, hij is helemaal niet grappig.
«
»
07:00 Edmond & Lucy
Edmond de eekhoorn en Lucy de beer zijn samen opgegroeid. Ze wonen in een prachtige kastanjeboom midden in het bos. Samen met hun vrienden lossen ze raadsels op, beleven ze spannende avonturen en ontdekken ze de wonderen van de natuur.
«
»
07:10 Casper en Emma
Casper en Emma schommelen op het schoolplein, maar Emma springt van de schommel af en zegt tegen Casper dat hij dat ook moet doen. Wanneer Casper valt en daarbij gewond raakt, wordt hij met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
«
»
07:25 Samson en Marie
Marie leest Samson een eng griezelverhaal voor. Samson wordt er heel bang van. Die nacht kan hij maar niet slapen. Hij denkt van alles te horen en te zien en houdt Marie zo heel de tijd wakker.
«
»
07:30 Kleine dingen
De Ukkepukkies vinden een stukje papier waarop interessante vormen en patronen te zien zijn. Ze realiseren al snel dat ze hun eigen meesterwerk kunnen maken met behulp van hun eigen lichamen.
«
»
07:35 Boomhutverhalen
Elk jaar, als de maan de lente aankondigt, verstoppen de dorpelingen zich in de velden. Dit is wanneer de demon Nian Shou tevoorschijn komt.
«
»
07:40 Lou
Animatiereeks over het dagelijkse leven van het twaalfjarige meisje Lou en haar vrienden die op de drempel van de adolescentie staan.
«
»
07:55 Dodo
Na een aantal lessen waarin zijn vrienden lachen om zijn piepende schoen, pakt Joe Frisbo terug.
«
»
08:10 Wannabe's
Video King heeft een sponsor te pakken: ze gaan geld verdienen door de frituursnacks van het Nederlandse merk Snacky in de kijker te zetten. Helaas heeft Mike zich overslapen, net op de dag dat Becky langskomt, de strenge topvrouw van Snacky.
«
»
08:25 De Smurfen
Nadat ze de telescoop van Grote Smurf hebben gebroken, besluiten Bange Smurf en Potige Smurf zich als meisjes te verkleden en zich te verstoppen om hun straf te ontlopen.
«
»
08:35 Grizzy & the Lemmings
Grizzy ontdekt een nieuw Tamagotchi-spel op de tablet van de boswachter. De camera scant de speler en geeft hem een avatar waar hij voor moet zorgen.
«
»
08:40 Grizzy & the Lemmings
Grizzy en de Lemmings vinden een vaas waar een geest inzit die dromen laat uitkomen. Het enige nadeel is dat de magie ophoudt zodra de geest weer in de vaas zit.
«
»
08:50 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
09:00 Kleine dingen
De Ukkepukkies ontdekken allerlei objecten die dierengeluiden maken. Ze doen de geluiden na.
«
»
09:05 Molang
Molang en Piu Piu denken dat ze een monster in het bos hebben gezien. Eerst geschrokken, dan geïntrigeerd, proberen ze meer te weten te komen over dit wezen.
«
»
09:10 Ziggy en de Zootram
Wanneer Tony zijn koekjes deelt met een stel meeuwen, willen ze alleen maar meer. Hoe komt hij weer van ze af?
«
»
09:20 Where's Chicky?
Chicky neemt zijn vrienden Poyo en Bekky mee op een reisje naar de magische ketel.
«
»
09:25 De Smurfen
Een buitenaards kind bezoekt de Smurfen en betovert hen zodat ze zijn vrienden worden.
«
»
09:35 De Smurfen
Bange Smurf is het beu om bang te zijn. Hij besluit een superheldenkostuum aan te trekken om zijn angst te overwinnen.
«
»
09:50 Interstellar Ella
Priya maakt voor school een vlog over Mars. Ella en Slippy laten haar allerlei nieuwe en spannende dingen zien, maar het wordt Priya allemaal een beetje te veel.
«
»
10:00 Interstellar Ella
Ella is vastbesloten een wedstrijd te winnen die haar moeder ook vaak heeft gewonnen. Maar vlak voor de eindstreep moet ze de keuze maken of ze iemand helpt of voor de overwinning gaat.
«
»
10:09 Grizzy & the Lemmings
Grizzy vindt een eeuwenoud amulet die de wind kan besturen. De Lemmings willen ermee spelen.
«
»
10:15 Idefix en de onverzettelijken
Het jaar is 52 voor Christus. Heel Lutetia is bezet door de Romeinen. Alleen het huis van Camulogenes is vrij. Deze is gebarricadeerd en veroordeeld door de indringer, want het wordt bezet door de onverzettelijken, geleid door Idefix.
«
»
10:25 Idefix en de onverzettelijken
Iedereen komt erachter dat de nieuwe producten eigenlijk gemaakt zijn van het afval van Lutherianen.
«
»
10:40 Berry Bees
Een hond die wereldkampioen is in wendbaarheid verdwijnt plotseling. De Berry Bees helpen het baasje door dit te onderzoeken. Ze vertrouwen Fluffy's reukvermogen en arriveren bij het Clover-museum tijdens een roofoverval.
«
»
10:50 Berry Bees
Iemand wil de beroemde parels stelen die de prinses van Navia zal dragen voor de balkonceremonie.
«
»
11:05 Squish
Nadat hij door zout is gekrompen, moet Squish vertrouwen op de piepkleine pestkop Shirley de Microgarnaal. Ze kan hem namelijk laten zien hoe hij als een van de kleinste kinderen op school kan overleven.
«
»
11:15 Squish
Squish denkt dat de grote, stoere student Lynwood achter hem aan zit. Hij vormt dus gauw een beschermende cyste om zich heen.
«
»
11:30 Galactic Agency
Animatiereeks over de avonturen van Dany Oven en zijn team van reparatiespecialisten die door de Melkweg reizen.
«
»
11:40 Galactic Agency
Animatiereeks over de avonturen van Dany Oven en zijn team van reparatiespecialisten die door de Melkweg reizen.
«
»
11:55 Oma en Oma
Twee oma's duiken het Ketnet-archief in en bespreken zowel nieuwe als oude programma's. De twee oma's houden van elkaar, maar kunnen ook behoorlijk kibbelen.
«
»
12:05 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings vinden eenwapen van het Canadese leger dat mensen geweldloos maakt. Ze gebruiken het al snel op Grizzy.
«
»
12:10 Grizzy & the Lemmings
Grizzy en de Lemmings activeren per ongeluk een magische schijf die de aarde symboliseert, waardoor ze worden teruggestuurd naar het prehistorische tijdperk.
«
»
12:15 Ket & Doc
Sommige kinderen worden vaak zo boos dat het thuis of op school niet meer houdbaar is. Verschillende kinderen zitten in het kinderziekenhuis op de afdeling psychiatrie. Via een collage van gesprekken, foto's en beelden wordt hun verhaal getoond.
«
»
12:30 GameKeepers
Mats en Sari komen terecht in een spannende racegame. Met een sleutel moeten ze de wagen starten, om vervolgens de race te winnen. Als ze verliezen is het voor altijd game over. Maar dan verschijnt er plots een muur voor hen op straat.
«
»
12:55 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeën werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
13:05 Ik u ook
Lou wil een reisprogramma maken en besluit naar Parijs te gaan. Maar wanneer Barry ontdekt dat Lou een van zijn treintjes kapot heeft gemaakt, krijgt ze huisarrest en kan ze niet vertrekken. Bobbi maakt een droevig schilderij voor moeke en vake.
«
»
13:20 Grizzy & the Lemmings
Grizzy en de Lemmings ontdekken een app waarmee je jezelf als een konijn of robot kan zien. Ze willen allebei de app gebruiken en het is al snel ruzie.
«
»
13:25 Squish
Squish en Pod ontwikkelen een amoebe-achtige gave en zitten aan elkaar vast als een Siamese tweeling. Hoewel het eerst grappig is, raken ze al snel geïrriteerd en proberen ze met alle mogelijke middelen van elkaar los te raken.
«
»
13:40 Berry Bees
Iemand heeft geheime informatie van alle BIA-spionnen gestolen, en dreigt deze te verspreiden als hij geen sleutel krijgt om de genetische laboratoria van de planeet te openen.
«
»
13:50 Molang
Molang en Piu Piu komen aan in een Mexicaans dorp. Een stel mariachi's zoeken een paar muzikanten om hun band compleet te maken. Enthousiast roept Molang Piu Piu op om zich ook bij hen te voegen.
«
»
13:55 Idefix en de onverzettelijken
Idéfix en zijn vrienden gaan de strijd aan met het nieuwe verbod om Toutatis te vieren.
«
»
14:10 Interstellar Ella
Ella, Madhu en Slippy gaan naar planeet X, waar ze vreemde verschijnselen zien. Even zijn ze bang dat het spoken zijn, maar al snel wordt duidelijk dat het gaat om magnetische aantrekkingskracht.
«
»
14:20 Prinsessia
Iris is verdrietig over het einde van haar sprookjesboek. Roos wil haar als troost hypnotiseren met een hanger die ze geërfd heeft. De hypnose werkt echter wel heel goed en ze hypnotiseert iedereen om klusjes voor haar te doen.
«
»
14:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Mushpot was vroeger de grote schors-surf-dude van Zwamdorp, en nu komt hij erachter dat het tijd wordt dat stokje door te geven aan de jongere generatie. Plus een schatkaart die eigenlijk nog cooler is dan schorssurfen.
«
»
14:45 Mush Mush en de Zwammetjes
Snackslak is verliefd op Reisslak, maar die loopt voor hem weg, en daarom gaat Snackslak achter haar aan. En dat betekent dat pannenkoekendag tot groot verdriet van Mush-Mush niet doorgaat, totdat Chep zich ermee gaat bemoeien.
«
»
14:55 Mega Mindy
Migrain wordt gevraagd om mee te helpen gratis teddyberen te verspreiden in de stad. Dan wordt er plotseling veel ingebroken in het dorp. Zouden de twee dingen iets met elkaar te maken hebben?
«
»
15:20 Molang
Nadat een storm al hun proviand heeft vernietigd, vinden Molang en Piu Piu de eerste kerstboom uit.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Wanneer de Burgemeester hoort dat er een anonieme inspecteur langskomt bij Samson en Marie om een ster uit te delen aan het ijssalon, besluit hij zich te verkleden om op die manier aan gratis ijs te raken. Dat loopt niet helemaal snor.
«
»
15:30 Kleine dingen
De Ukkepukkies ontdekken hun spiegelbeeld nadat Blauw een bril heeft gevonden met een zeer intrigerende glimmende vlek. Ze gaan op zoek naar andere voorwerpen die hetzelfde doen. Eén voorwerp in het bijzonder zorgt ervoor dat ze er vreemd uitzien.
«
»
15:35 Idefix en de onverzettelijken
Padgachix is jaloers dat het Hondenlegioen Dogmatix de meest geduchte lijkt te vinden.
«
»
15:45 De Smurfen nieuw
Potige Smurf en Smurfstorm nemen het tegen elkaar op in de eerste gemengde pompoenenrace.
«
»
16:00 Lou
Animatiereeks over het dagelijkse leven van het twaalfjarige meisje Lou en haar vrienden die op de drempel van de adolescentie staan.
«
»
16:15 Dodo
De belevenissen van de elfjarige Joe Connolly die in het eerste jaar van de middelbare school zit.
«
»
16:25 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings vinden een boek over origami en maken al snel papieren vogels. Grizzy wil een papieren vlinder maken voor de berin.
«
»
16:30 Molang
Wanneer Molang in een tuin een roos plukt om aan Piu Piu te geven, realiseert hij zich niet dat deze roos toebehoort aan iemand die heel eng en heel egoïstisch is.
«
»
16:35 Rox
In de rechtbank verdwijnen de laatste tijd heel wat belangrijke dossiers. Team Rox komt in actie.
«
»
17:00 De Faker
Gloria moet dit keer zien te ontdekken wie er niet thuishoort bij de Familie Verpoten.
«
»
17:20 3Hz
Felix ontdekt dat een ruzie met Ella in het heden zware gevolgen zal hebben in de toekomst. Jolien vertrekt naar Zwitserland en Luca zoekt een nieuwe businesspartner. Noor ontdekt dat ze in de toekomst in coma zal belanden.
«
»
17:45 Grizzy & the Lemmings
Grizzy is moe en wil slapen, maar de Lemmings besluiten een kinderprogramma te kijken.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 Boomhutverhalen
Elke aflevering komen kinderen samen in hun boomhut, waar hun avontuur start met een probleem dat ze met behulp van het lezen van een prachtig prentenboek oplossen.
«
»
18:10 Nachtwacht
Een visser keert niet terug van zijn laatste uitje. Onze helden en Cooper gaan naar hem op zoek, maar er is geen spoor van hem te vinden. Aan het meer voelt Keelin een aanwezigheid, en ze vermoedt dat ze te maken hebben met een waterwezen.
«
»
18:35 De Hoppers
Mo zit in de put. Hij heeft al zoveel audities gedaan, maar krijgt nooit een rol aangeboden. Daria, Esra en Arno beslissen hem te helpen. Ze maken samen een tv-reeks waarin Mo de hoofdrol mag spelen. De reeks wordt een succes.
«
»
18:55 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings gebruiken een lamp om zichzelf zo groot als een beer te maken.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:10 Wannabe's
Trix heeft een jongen leren kennen: Max. Hij komt vandaag naar Video King om Trix' vrienden te leren kennen. Trix is gek op Max, al is er één ding dat haar stoort: Max goochelt af en toe. En Trix haat goochelen.
«
»
19:25 Zotte dieren
Liveactionreeks waarin Gary, de vloggende hond de grappigste dierenclips laat zien.
«
»
19:30 Zotte dieren
Liveactionreeks waarin Gary, de vloggende hond de grappigste dierenclips laat zien.
«
»
19:40 Jenny
Na slecht nieuws te hebben ontvangen, wil Jenny troost zoeken bij Charles. Wanneer haar vader midden in de nacht weigert uit te gaan, sluipt zij naar buiten. In hun strijd tegen de ziekte waakt een nieuwe ster over hen.
«
»
19:55 Homo Universalis Ketnet
Een echte homo universalis moet ook goed kunnen proeven. De 22 ketnetters moeten bij deze proef inschatten welk fruit in welk sapje zit. Ze krijgen een reeks sapjes voorgeschoteld en laten telkens zien welk fruit erin zit.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers