TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:05 vier-nul
Voetbalpodcast waarin vier kenners het voorbije weekend op de grasmat bespreken.
«
»
02:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:55 Blind getrouwd: Australië
Als Confession Week van start gaat voelen de stellen nog steeds de gevolgen van het drama dat zich afspeelde tijdens het etentje. Opnieuw stappen twee koppels in het huwelijksbootje.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Dinner Date
Love Island's Anton Danyluk krijgt vijf menu's waaruit hij drie blind dates moet kiezen, maar als de dates voorbij zijn, komt er maar één terug voor een tweede.
«
»
10:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:25 Achter gesloten deuren
Wanneer Hidde hoort dat hij ongeneeslijk ziek is, besluit hij zijn dubbelleven op te biechten aan zijn gehandicapte vrouw. Sinds twintig jaar heeft hij een andere relatie. De vraag is of het op zijn sterfbed nog goed kan komen.
«
»
13:15 Dinner Date
Komiek Donna Preston krijgt vijf menu's waaruit ze drie blind dates kan kiezen, maar wanneer de maaltijden zijn gegeten en de dates eindigen, zal er slechts één persoon voor een tweede keer terugkomen.
«
»
14:05 Blind getrouwd: Australië
Het huwelijk van Sam en Coco dreigt op de klippen te lopen, dus vraagt Coco advies aan een van de andere koppels. Na de huwelijksreizen komen de stellen bij elkaar voor een etentje.
«
»
15:20 Achter gesloten deuren
Leon en een vriend plegen al een tijdje ' kleine' inbraken op bouwplaatsen in de omgeving. Het geeft hun gezinnen net dat kleine beetje extra. Bij een laatste inbraak zijn ze betrapt.
«
»
16:15 MasterChef Australië
Vier chefs hebben zich geplaatst voor de immuniteitsproef. In de eerste ronde krijgen ze 45 minuten de tijd om een gerecht te bereiden met de ingrediënten uit de koelkast van topchef Shannon Bennett.
«
»
17:20 Help, Mijn Man Is Klusser
Annechien is de klusachterstand in haar huis zat. Haar man, Ricardo, besteedt liever tijd aan zijn hobby's. Hoe meer Annechien klaagt, hoe minder hij doet. Tijdens het gesprek met John doet het stel bijzondere onthullingen over hun relatie.
«
»
18:35 Home and Away
Kahu laat zijn oog vallen op Mackenzie, maar Tane maant hem aan om haar met rust te laten. Intussen doet Tane ook een verontrustende ontdekking over zijn neef. Andrew worstelt met zijn nieuwe woonsituatie.
«
»
19:05 Moordenaars Open & Bloot
Rechtenstudent Jesse Valencia wordt niet ver van zijn appartement dood aangetroffen. Hij werd de keel overgesneden. In 1982 wordt David Harmon vermoord aangetroffen in zijn bed. Zijn vrouw claimt dat het komt door gemaskerde inbrekers.
«
»
20:00 Premier League Darts
De achtste speeldag vanuit Dublin, Ierland.
«
»
23:40 Horrorhuurders & Huisjesmelkers
Een Londense huisbaas doet onderzoek nadat haar eigendom verstrikt is geraakt in een reeks problemen met onderaannemingsovereenkomsten. Verhuurmakelaars in Wigan worstelen met een destructieve huurder die asociaal gedrag vertoont.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers