TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:35 How I Met Your Mother
Marshall moet een berichtje van Lily's telefoon verwijderen en heeft hulp van zijn vrienden nodig. Hij smeekt Ted om haar kamer in te sluipen terwijl ze slaapt en het berichtje te verwijderen.
«
»
12:00 How I Met Your Mother
Barney zit midden in de ruzie tussen Robin en Loretta. Marshall en Daphne ontdekken een verstekeling in de auto tijdens de rit. Ted en Cassie bezoeken een vuurtoren.
«
»
12:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:55 Las Vegas
Ed probeert het Montecito te heropenen terwijl hij voor zijn nieuwe baas werkt. Ook probeert hij zijn oude personeel terug te lokken.
«
»
15:55 Buffy the Vampire Slayer
Na hun gruwelijke verlies in de wijngaard keert de bende zich tegen Buffy en begint Faith in plaats daarvan te volgen. Ondertussen reizen Spike en Andrew naar een oude kerk om een priester te ondervragen over Caleb.
«
»
16:45 Buffy the Vampire Slayer
Terwijl Faith zich tracht in te leven in haar leidersrol, gaat Buffy alleen naar de wijngaard voor een confrontatie met Caleb, waar ze in een ondergrondse kamer een formidabel wapen vindt.
«
»
17:40 Buffy the Vampire Slayer
Buffy gaat de confrontatie met Caleb aan, maar weet niet dat hij de krachtige essentie van de First tot zijn beschikking heeft. Echter, op het moment dat Caleb een dodelijke slag wil toebrengen, komt een oude vriend Buffy te hulp.
«
»
18:40 Buffy the Vampire Slayer
In een wanhopige gok besluiten Buffy en de potentiële Slayers dat ze, in plaats van te wachten tot ze worden aangevallen, het Zegel van Danthalzar zullen openen en de strijd direct met de First zelf zullen aangaan.
«
»
19:35 Magnum P.I.
Magnum gaat tot het uiterste om de waarheid te achterhalen over een misdaad waar zijn overleden vriend Nuzo mogelijk bij betrokken is.
«
»
20:35 Spider-Man: Far From Home
Spider-Man bundelt zijn krachten met Nick Fury en Mysterio om te voorkomen dat vier gigantische elementaire wezens, die elk aarde, lucht, water en vuur vertegenwoordigen, gigantische schade aanrichten in heel Europa.
«
»
22:55 I Spy
Kelly Robinson, een extravagante bokskampioen, moet de Amerikaanse overheid, en in het bijzonder geheim agent Alex Scott, helpen om een verloren vliegtuig terug te vinden in Boedapest.
«
»
00:45 Mr Inbetween
Freddy's vriendin biedt Ray, die gewond is, hulp aan. Intussen probeert Ray een deal te sluiten met de gangster aan wie Freddy nog geld verschuldigd is.
«
»
01:15 Mr Inbetween
Er is een reden waarom de minder bereisde weg minder bereisd is.
«
»
01:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kotmadam' (VTM)

Odilon wil na zijn dood zijn organen afstaan. Samen met Hugo registreert hij zich als donor. Gentil vangt dit op en denkt ten onrechte dat Odilon zijn testament aan het opstellen is. Hij alarmeert meteen Jeanne. Weet zij al dat Odilon nog maar enkele weken te leven heeft?

'De Kotmadam', om 18.20 uur op VTM.

Dossiers