TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:30 Dickensian
Dramatische gebeurtenissen brengen Frances en Honoria dichter bij elkaar dan ooit. Beiden worden echter gedwongen beslissingen te nemen die hun leven voor altijd zullen veranderen.
«
»
02:55 Dickensian
Inspecteur Bucket doet een verrassende ontdekking die hem in staat stelt om eindelijk op te lossen wie Jacob Marley heeft vermoord. Compeyson probeert juffrouw Havisham over te halen hem een tweede kans te geven.
«
»
03:20 Blue Lights
Grace, Annie en Tommie zijn nu een jaar politieagent worden geconfronteerd met een door drugs veroorzaakte misdaadgolf. Een aanvaring brengt de werkrelatie van Stevie en Grace in gevaar.
«
»
04:20 Silent Witness
Het team probeert de waarheid achter een sterfgeval te achterhalen en vraagt zich af of de zaak verband houdt met het eerder gevonden lichaam. Ondertussen brengt het onderzoek van DI Torres onverwachte zaken aan het licht.
«
»
05:15 Murdoch Mysteries
Julia ontdekt een geheim over haar vader na zijn dood. Brackenreid neemt een onderzoek over.
«
»
06:00 Ghosts
Mary vertelt Julian hoe ze haar stem heeft gevonden. Thomas besluit te stoppen met zijn Alison-verslaving. Mike wordt door oude vrienden verleid met een zakelijk plan dat te mooi is om waar te zijn.
«
»
06:30 Hope Street
Wanneer er een auto wordt opgevist uit de haven van Port Devine, gaat de hele stad op zoek naar een vermiste moeder. Ondertussen kust Al iemand die hij beter niet had kunnen kussen.
«
»
07:15 Hope Street
Terwijl de agenten proberen te voorkomen dat de dochter van een overleden vrouw van haar rechtmatige erfenis wordt beroofd, doet Al iets afschuwelijks om zijn eigen dochter te beschermen.
«
»
08:00 Father Brown
Wanneer Father Brown en Mallory plotseling verdwijnen, moeten hun vrienden hen zien te vinden en redden van een man die wanhopig graag wraak wil nemen.
«
»
08:45 Father Brown
Goodfellow en Mallory zijn buiten werking gesteld, en daarom keert Sullivan terug naar het politiekorps van Kembleford.
«
»
09:30 All Creatures Great and Small
James is zeer in zijn nopjes dat hij dierenarts van dienst is tijdens de Darrowby Show, maar Siegfried en Tristan gaan een weddenschap aan over hoe lang hij het er zal volhouden.
«
»
10:20 All Creatures Great and Small
De Dales zijn in de greep van een bittere winter. Siegfried heeft griep en de werkdruk van James is verdubbeld. Tristan ploegt door zijn leerboeken om te proberen zijn vriend te helpen de koe te redden.
«
»
11:05 Inspector George Gently
Wanneer George Gently bezig is met het oplossen van een verkrachtingszaak, komt hij erachter hoe er bij de politie wordt omgegaan met dit soort zaken.
«
»
12:35 Father Brown
Er wordt een voedselmarkt georganiseerd in Kembleford, en Father Brown en zijn vrienden nemen deel aan de organisatie. De ontspannen sfeer neemt een nare wending wanneer een gerespecteerde voedselcriticus dood wordt aangetroffen.
«
»
13:20 Midsomer Murders
De eigenaar van een plaatselijk tijdschrift wordt een verdachte als er een lichaam in de bossen wordt gevonden. Terwijl Barnaby en Jones zich in de zaak verdiepen, dwingt een andere moord hen hun onderzoek te herzien.
«
»
14:10 Midsomer Murders
De eigenaar van een plaatselijk tijdschrift wordt een verdachte als er een lichaam in de bossen wordt gevonden. Terwijl Barnaby en Jones zich in de zaak verdiepen, dwingt een andere moord hen hun onderzoek te herzien.
«
»
15:05 Murdoch Mysteries
Tijdens het onderzoek naar een in beton gestort lichaam komt Murdoch in conflict met Dr. Francis.
«
»
16:00 Murdoch Mysteries
Murdoch stelt een onderzoek in wanneer in een boom het lijk van een soldaat wordt aangetroffen.
«
»
17:00 Death in Paradise
Een vrouw maakt melding van een moord, maar wordt later zelf gewurgd gevonden. Dit roept meerdere vragen op bij het team. Misschien heeft ze wel melding gemaakt van haar eigen moord.
«
»
18:00 Death in Paradise
Een rappende reggae-artiest wordt doodgeschoten tijdens een soundcheck voor een concert. Het wordt pas echt oncomfortabel voor Marlon als hij een persoonlijke link met deze misdaad ontdekt.
«
»
19:00 Death in Paradise
Als een potje schaken uitloopt op moord moet het team samenwerken om erachter te komen hoe en waarom dit heeft plaatsgevonden. De commissaris wordt geconfronteerd met zijn verleden door de laatste persoon die hij verwacht had te zien.
«
»
20:00 Grantchester
Leonard is ontdaan wanneer een bewoner van het opvanghuis dood wordt aangetroffen. De man had bij Will opgebiecht dat hij zelfmoordgedachten had. De vraag blijft of het zelfmoord of moord was.
«
»
21:00 Stath Lets Flats
Michael and Eagle Lettings belandt na de dood van Julian in een crisis. De medewerkers zijn hun kantoor kwijt en niemand krijgt loon uitbetaald. Ondertussen kan Carole elk moment bevallen.
«
»
21:30 Stath Lets Flats
Stath wil dolgraag een goede vader zijn, maar Carole houdt hem en Katia weg van de pasgeboren baby. Stath maakt alles nog erger door een gewelddadige vete te beginnen met een rivaliserend verhuurkantoor.
«
»
22:00 Friday Night Dinner
Adam en Jonny nemen eindelijk hun 'vrouwen' mee naar huis om aan hun ouders voor te stellen.
«
»
22:30 Inside No. 9
Twee politieagenten leren elkaar tijdens hun nachtdienst beter kennen. De vorige partner van agent Thompson is omgekomen bij een gewelddadige aanslag en agent Varney stelt heel veel ongemakkelijke vragen.
«
»
23:10 Silent Witness
Tijdens het onderzoek naar een verdacht sterfgeval in een gevangenis spitst Nikki haar aandacht toe op de celgenoot van het slachtoffer, een gevaarlijke crimineel die in het verleden al eens haar pad heeft gekruist.
«
»
00:15 Silent Witness
Terwijl het team een tweede sterfgeval onderzoekt, begint Nikki's theorie onwaarschijnlijk te worden. Nikki vraagt zich af of ze haar obsessie voor Scott opzij kan zetten en de moordenaar kan vinden.
«
»
01:10 New Tricks
Als het lichaam van een filmcriticus in een riool gevonden wordt, moeten Ned en Sasha samenwerken. Dat zorgt ervoor dat de frustraties hoog oplopen. Het onderzoek wijst uit dat de zaak verbonden is met een moord van 20 jaar geleden.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kotmadam' (VTM)

Odilon wil na zijn dood zijn organen afstaan. Samen met Hugo registreert hij zich als donor. Gentil vangt dit op en denkt ten onrechte dat Odilon zijn testament aan het opstellen is. Hij alarmeert meteen Jeanne. Weet zij al dat Odilon nog maar enkele weken te leven heeft?

'De Kotmadam', om 18.20 uur op VTM.

Dossiers