TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:11 Studio Pinkpop
Studio Pinkpop neemt de kijker mee door het blokkenschema van dit jaar. Wat zijn de headliners? Welke nieuwe namen mag je absoluut niet missen? Welke festivaloutfit moet je dragen en wat is nou dat ultieme Pinkpop-gevoel?
«
»
03:08 Studio Pinkpop
Studio Pinkpop neemt de kijker mee door het blokkenschema van dit jaar. Wat zijn de headliners? Welke nieuwe namen mag je absoluut niet missen? Welke festivaloutfit moet je dragen en wat is nou dat ultieme Pinkpop-gevoel?
«
»
04:06 Studio Pinkpop
Studio Pinkpop neemt de kijker mee door het blokkenschema van dit jaar. Wat zijn de headliners? Welke nieuwe namen mag je absoluut niet missen? Welke festivaloutfit moet je dragen en wat is nou dat ultieme Pinkpop-gevoel?
«
»
04:58 NOS Jeugdjournaal met gebarentaal
Nieuwsprogramma voor de Nederlandse jeugd. Geschikt voor kinderen van negen tot twaalf. Met gebarentolk.
«
»
05:18 Tekst-TV
Een samenvatting van de hoogtepunten van het dagelijks nieuws, van het nieuws tot voetbal tot het weerbericht.
«
»
05:31 Timmy tijd
Timmy heeft veel lol op zijn driewieler, maar Ruffy lukt het niet om te leren het ding te besturen. Timmy heeft helemaal geen zin om het hem te leren, maar al snel komt hij erachter hoe hij anderen kan helpen.
«
»
05:36 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
05:41 Hoi Duggee
Duggee en de eekhoorns blijven binnen om wat te gaan tekenen. Ze proberen te raden wat Duggee uiteindelijk heeft gemaakt.
«
»
05:48 Raad eens hoeveel ik van je hou
Hazeltje krijgt van Grote Haas een mooi gekleurd veertje, waar hij erg blij mee is. Samen met Kleine Veldmuis ontdekt hij wat je allemaal met het veertje kan doen: laten drijven bijvoorbeeld of er iemand mee kietelen. .
«
»
05:59 Jojo & Ouma
JoJo en Gran Gran zijn op reis naar de zonnige kust met een missie om het grootste zandkasteel te bouwen dat ooit voor Panda is gebouwd om erin te spelen; JoJo heeft geen geluk met het bouwen van haar zandkasteel en voelt zich ontmoedigd.
«
»
06:10 Vos en Haas
Boubou had graag aan een tekenwedstrijd willen meedoen, maar uit angst dat zijn tekening niet goed genoeg was, gooide hij het weg. Bernard haalt de tekening op en brengt hem naar Lola. Samen besluiten ze de tekening in het geheim op te sturen.
«
»
06:20 Tip de Muis
Tip vindt een rups in de tuin. Hij wil 'm graag houden als huisdier.
«
»
06:28 Charlie en Lola
Charlie en Lola kijken uit naar een poppenkastvoorstelling, maar ze zijn in kibbelende buien.
«
»
06:39 Peppa Pig
De familie Big gaat een kanotochtje maken. Ze huren een kano bij mevrouw Konijn en varen de rivier af op kano-avontuur. Ze doen alsof ze in de jungle zijn en komen toevallig mevrouw Krokodil tegen.
«
»
06:44 Peppa Pig
De familie Big gaat op vakantie. Ze verblijven in een piepklein vakantiehuis aan zee. Het is een mooie zonnige dag, dus pakken ze hun strandspullen en gaan naar het strand. Het begint te regenen, dus gaan ze snel naar binnen, het kleine huis in.
«
»
06:49 Splat & Seymour
Opa en oma komen onverwacht op bezoek en Seymour moet zich snel verstoppen. Maar door een verspreking van Flo horen ze Seymour lachen. Het gevolg is een wilde muizenjacht. De spanning loopt hoog op wanneer opa en oma Seymour vinden.
«
»
07:01 Lucas de spin
Findley ontdekt een laars op de trap die al snel wordt gebruikt als fort. Een meningsverschil leidt ertoe dat Lucas besluit zijn eigen laarzenkasteel te creëren, genaamd 'Castle Boot'.
«
»
07:08 Klumpies
Chip wordt vrienden met een spin en raakt verdwald. Mevrouw Plank probeert hem te vinden. Ze valt van een klif en hangt aan een tak.
«
»
07:15 Knofje
Knofje en mama spelen verstoppertje. Samen met Knofjes knuffels. Mama moet zoeken.
«
»
07:22 Casper en Emma
Het is tijd om de aardappels uit de grond te halen die de kinderen op de basisschool hebben geplant, maar Casper denkt dat zijn vingers niet groen genoeg zijn om mee te doen.
«
»
07:34 Samson en Marie
Samson en Marie willen vogels spotten. Ze hebben nog geen enkele vogel kunnen zien. Ze hebben een plan om de vogels naar hen te lokken. Ze hangen hun busje vol vogelhuisjes. Nu is het wachten. Lang wachten.
«
»
07:37 Jottum
Het is huisdierendag op school. Faye en haar klasgenootjes mogen hun huisdier meenemen in de klas, want er komt iemand die heel veel van dieren weet. Max neemt zijn hamster mee, Jente haar konijn en iemand heeft zelfs wandelende takken.
«
»
07:45 De magische auto
Soy Kroon gaat op avontuur met kinderen die een lievelingsauto hebben. Dat kan een brandweerwagen, dierenambulance, tank of racewagen zijn. Maar de avonturen spelen zich af in de echte auto's.
«
»
07:57 Stop!
Abbe heeft nieuwe vrienden gemaakt en ze spelen graag buiten. Daar is buurman Kurt niet blij mee.
«
»
08:07 Trex
Simon wacht vol spanning tot de postbode zijn lievelingsstripboek komt bezorgen. Maar de postbode pikt het stripboek om het zelf te lezen.
«
»
08:12 Kindertijd
Sean gaat op ziekenbezoek bij zijn beste vriend Evan, die aan zijn arm is geopereerd. Samen brengen ze een bezoekje aan de kinderboerderij in de Bijlmer in Amsterdam, waar ze lol hebben met de kalkoenen.
«
»
08:20 Beestenbrigade missie
De missie draait deze keer om nieuwe natuur.
«
»
08:36 Zappsport The Battle
Nathan en Marije nemen het tegen elkaar op. Welk team rent met een homerun naar de overwinning?
«
»
08:53 Zara en de magische kicksen
Zara ligt na een val met een flink gekneusde enkel in het ziekenhuis. De twee boeven dringen binnen om Zara en haar magische voetbalschoenen mee te nemen.
«
»
09:05 De Dodelijkste 60
In Zuid-Afrika komt Steve oog in oog te staan met een woedend nijlpaard en een giftige schorpioen.
«
»
09:34 Troublemakers
De kinderen zijn Dag te slim af en vieren samen Kaspers verjaardag onder de nieuwe boomhut.
«
»
09:47 Freeks Jungle School
Freek vertelt over gepantserde dieren met enorme scharen en een grote gifstekel, schorpioenen. Als het donker wordt, ontpoppen deze uitstekende jagers zich tot romantische danspartners.
«
»
09:58 Zapp Kids Top 20
De Top 20 is samengesteld door kinderen die via de website hebben gestemd op hun favoriete muziek. Zapp Kids Top 20 danst met kinderen op een basisschool, ontvangt daar artiesten en praat over de actualiteit.
«
»
10:26 Koen Kampioen
De grootste voetballer is klein begonnen. Het team van Koen staat hoog in de competitie. Maar nu dreigen ze een beslissende wedstrijd te verliezen door een valse wegomlegging en een valse scheidsrechter. Niels verzint een list.
«
»
10:51 Zappsport Kantine
Theo laat zijn beste dansmoves zien. Russel krijgt hulp van snowboarder Sam Vermaat bij een coole trick en het is de beurt aan PSV om te Latjetrappen.
«
»
11:12 Back to the hype
Sommige hypes zijn kort, andere komen steeds terug. Elke generatie heeft zijn eigen favoriete speelgoed, idolen en mode. Denk aan flippo's of lavalamp. Een spel met twee teams van drie generaties.
«
»
11:42 Earth Challenge
We ontrafelen de geheimen van de onderwaterwereld en krijgen een inkijk in het zeeleven van vroeger. Expeditielid Nizar maakt zich klaar voor een bijzondere opdracht op maar liefst 300 meter diepte.
«
»
12:22 Peperbollen
Er wordt een lading drugs gevonden in de visstal van Sven. De Peperbollen geloven in zijn onschuld en gaan op onderzoek uit.
«
»
12:50 Peperbollen
Lou krijgt van haar tante Jenny een jurk die is afgezet met strass-stenen. Bij een deel van deze stenen blijkt het echter om geroofde diamanten te gaan.
«
»
13:18 Peperbollen
Pippa blijkt een geheimzinnige beschermengel te hebben. Ze komt erachter dat dit iemand uit haar verleden is, die iets goed te maken heeft met haar.
«
»
13:46 Peperbollen
Wanneer er een verkeerd pakket bij de moeder van Jet bezorgd wordt, komen de Peperbollen in aanraking met dierensmokkelaars.
«
»
14:15 Klaas kan alles
Klaas duikt in de wereld van kunstmatige intelligentie èn gaat op tafeltennisles bij Nederlands tafeltenniskampioen Barry Berben. In Japan komt Klaas oog in oog te staan met een heuse pingpongrobot. En Klaas is voor één dag professioneel cosplayer.
«
»
14:31 Klaas kan alles
Kan Klaas een boodschap de ruimte in sturen? Met behulp van ruimtevaartechniek, een enorme radiotelescoop in Dwingeloo en met satellietcamera's, doet Klaas diverse pogingen. En Klaas is voor één dag taikodrummer bij de succesvolle Japanse band Gocoo.
«
»
14:48 Klaas kan alles
Het is de elfde van de elfde en dat betekent de start van het carnavalsseizoen. Klaas is voor twee dagen carnavalswagenbouwer bij CV de Black Eagles. Klaas staat weer voor een bijna onmogelijke missie: Kan Klaas een monowheel besturen?
«
»
15:03 Klaas Kan Alles Kort
Klaas is voor één dag buikspreker. Na het uitkiezen van een pop krijgt Klaas een spoedcursus buikspreken van Bart Juwett. En verder is Klaas in Japan een professioneel cosplayer.
«
»
15:20 Klaas kan alles
Klaas krijgt zijn missie van deze winterspecial van Kjeld Nuis. De bijna onmogelijke missie van Klaas is: Kan Klaas sneller over het ijs dan Kjeld Nuis? Verder is Klaas voor één dag werkzaam bij de skipatrol.
«
»
15:35 Mees Kees langs de lijn
Mees Kees moet voor zijn moeder zorgen, waardoor Team 6B volledig ontspoort. Tobias moet iets bedenken om Mees Kees weer terug te krijgen. Ze helpen Mees Kees met zijn moeder en tijdens de voetbalfinale staat hij weer langs de lijn.
«
»
16:51 Checkpoint
Onderzoek naar welke stunts er te doen zijn met een stuntvliegtuig. Rachel gaat botsen en beuken met een auto. Er wordt supersnel een auto gewassen. Natuurlijk is er weer een nieuwe afvaller in Checkpoint Champion.
«
»
17:16 Zapp detective: survivalkamp Summer Vibes
Appie en Tim zijn spoorloos verdwenen. Weet de Belgische boswachter misschien meer?
«
»
17:32 Steven en Jamie Kazàn - Road to Vegas
Terwijl Jamie werkt als taxichauffeur, denkt Steven rijk te worden door te zoeken naar een schat met een metaaldetector. Zijn vriend Bram Krikke heeft hele andere plannen: online geld verdienen.
«
»
17:54 Wat maak je Menu?
In hun veldkeuken bereiden Jasper en Marius samen met een jonge gastkok verrassende maaltijden met vreemde ingrediënten voor hun vrienden en familie in het Testaurant. Ondertussen staat Freddy te koken voor een koelkastgast die iets niet lust.
«
»
18:16 Heel Vlaanderen bakt kids
Voor de technische proef maken de bakkers een peperkoekenhart met hun levensmotto. Als spektakelstuk maken ze een open boek-taart, waarin ze iets meer vertellen over zichzelf. Acht bestsellers voor de jury om van te proeven.
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.
«
»
19:21 Bommetje!
Verschillende duo's, bestaande uit pubers met één van hun ouders, nemen het in dit spectaculaire, spannende spel tegen elkaar op om uiteindelijk de hoogst mogelijke vlucht, vrije val en enorme plons in het water te maken.
«
»
19:47 Enkeltje Verweggistan
De achtjarige Kaatje verhuist met haar ouders naar Griekenland. Haar grote broers en zus blijven achter in Nederland. Zal het haar mee- of tegenvallen om zonder hen te verhuizen naar een ander land?
«
»
20:11 Socutera
Het leven van miljoenen wordt ontregeld door spijsverteringsziekten. De Maag Lever Darm Stichting strijdt voor een gezonde spijsvertering, cruciaal voor je gezondheid.
«
»
20:21 Blue Lights
Na een rampzalig verlopen nachtdienst wordt er een onderzoek ingesteld naar het team. Helen brengt een schandaal aan het licht en Grace gaat door problemen thuis twijfelen of ze wel het goede beroep heeft gekozen.
«
»
21:12 Blue Lights
Mo gaat door met zijn geheime deal en zet daarmee de relatie met zijn vader op het spel. Het vuurwapenexamen van Tommy wordt vervroegd en Stevie probeert Grace over te halen om weer terug te komen.
«
»
22:11 Dertigers
Voor het eerst genieten Bart en Carmen van het huis voor hen alleen. Alex en Elias weten niet zeker of ze wel verder willen met pleegzorg, vooral Alex heeft twijfels na het afscheid van Renee. Saars moeder gaat steeds verder achteruit.
«
»
22:43 Dertigers
Pieter is bezorgd om Saar en doet zijn verhaal bij Alex. Bart raakt steeds geïrriteerder op zijn werk. Ondertussen denkt Nora na over een grote beslissing. Alex kan slecht aarden nu Renee weg is en regelt een leenhondje.
«
»
23:14 Dertigers
Lot vindt het nog steeds wat ongemakkelijk met Carmen. Pieter weet niet wat hij moet denken wanneer Bart voorstelt om samen het café over te nemen. Hannah biecht tegen Saar op dat ze iemand heeft uitgenodigd terwijl ze op Luuk aan het oppassen was.
«
»
23:45 Dertigers
Lot heeft voor het eerst in tijden een date, Hannah en Bart geven Lot allebei datingadvies. Noor stelt een belangrijke vraag aan Alex en Elias. Met Saars moeder gaat het steeds slechter en Saar is verrast wanneer haar vader plots op komt dagen.
«
»
00:16 Dertigers
Saar en de vrienden nemen afscheid van haar moeder. Carmen zoekt toenadering tot Lot die haar weer afwijst. Hannah vertrouwt Saar toe dat het dik aan is met haar vriendje. Alex en Elias twijfelen over het co-ouderschap.
«
»
00:45 Dertigers
Saar besluit toch om een DNA-test te gaan doen en spreekt af met haar vader om de lucht tussen hen te klaren. Bart vindt het werkloze leven moeilijker dan hij dacht en er is steeds meer spanning tussen hem en Thomas. Lot en Michiel gaan weer op date.
«
»
01:16 NOS Jeugdjournaal met gebarentaal
Nieuwsprogramma voor de Nederlandse jeugd. Geschikt voor kinderen van negen tot twaalf. Met gebarentolk.
«
»
01:36 Tekst-TV
Een samenvatting van de hoogtepunten van het dagelijks nieuws, van het nieuws tot voetbal tot het weerbericht.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kotmadam' (VTM)

Odilon wil na zijn dood zijn organen afstaan. Samen met Hugo registreert hij zich als donor. Gentil vangt dit op en denkt ten onrechte dat Odilon zijn testament aan het opstellen is. Hij alarmeert meteen Jeanne. Weet zij al dat Odilon nog maar enkele weken te leven heeft?

'De Kotmadam', om 18.20 uur op VTM.

Dossiers