TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
09:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:05 Chicago Fire
Mouch, Gallo, Ritter en Mackey melden zich voor de training. Een nare klap op het hoofd brengt Casey onvoorstelbare pijn.
«
»
14:55 Chicago Fire
Firehouse 51 gaat op zoek naar de oorzaak van enkele verdachte branden. Ondertussen gaat het de verkeerde kant op met Casey en probeert Mouch zijn langverwachte droom waar te maken.
«
»
15:45 All New Traffic Cops
Traffic Cop Matt Copestake sluit zich aan bij een snelle achtervolging van twee gezochte personen. De agenten hebben geen andere keuze dan de auto te rammen, nadat deze weigert te stoppen.
«
»
16:45 Top Gear
Paddy laat Chris en Freddie kennismaken met zijn nieuwste creatie: een elektrische ijswagen voor alle terreinen voor de 21e eeuw. Ze testen ook de Honda E, Vauxhall Corsa-e en Mini Electric op batterijen in een race rond een verlaten Alton Towers.
«
»
17:40 World's Deadliest Drivers
Een overzicht met filmpjes van falende takelwagens, krankzinnige vrachtwagens en roekeloze chauffeurs in het verkeer. Ook is er aandacht voor een aantal adembenemende persoonlijke verhalen over tragische incidenten.
«
»
18:15 Police Interceptors
Enkele inbrekers stelen de sleutels van een luxe wagen en vluchten in drie gestolen auto's.
«
»
19:10 Police Interceptors
Hondenbegeleider Duncan en het team belanden in een gespannen confrontatie met verdachte drugsdealers die bewapend kunnen zijn. Duitse herder Tia wordt eropuit gestuurd en vindt meer dan het team had verwacht.
«
»
20:05 Police Interceptors
Chris Spencer is op missie met de pas afgestudeerde politieagent Vicky. Ze proberen een Audi tegen te houden die alle snelheidslimieten heeft genegeerd en die iets te verbergen lijkt te hebben voor de politie.
«
»
21:05 Police Interceptors
Carl heeft moeite om een auto te stoppen. Na een aantal mislukte pogingen worden versterkingen ingeschakeld en als ze zien wie er achter het stuur zit, is de politie in shock. Chris volgt een geschokte man.
«
»
22:00 Police Interceptors
De situatie is kritiek wanneer Sophie en Adie een man achtervolgen die wordt verdacht van seksuele misdrijven. De man weigert mee te werken. Een gekke automobilist is onderweg in Wakefield en Nick ziet een voertuig met gestolen kentekenplaten.
«
»
23:00 Sudden Death
Wanneer het dochtertje van Darren tijdens een ijshockeywedstrijd wordt gegijzeld, start voor de brandweerman een dodelijk kat-en-muisspel met zijn meedogenloze en koelbloedige tegenstander.
«
»
00:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kotmadam' (VTM)

Odilon wil na zijn dood zijn organen afstaan. Samen met Hugo registreert hij zich als donor. Gentil vangt dit op en denkt ten onrechte dat Odilon zijn testament aan het opstellen is. Hij alarmeert meteen Jeanne. Weet zij al dat Odilon nog maar enkele weken te leven heeft?

'De Kotmadam', om 18.20 uur op VTM.

Dossiers