TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Labor of Love
Kristy brengt een bezoek aan de thuisbasis van de drie resterende kandidaten om hen nog beter te leren kennen. Voor één van hen stopt het avontuur hier.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:25 Foodtruck gezocht
Menno en Linda noemen hun grote samengestelde gezin 'de bende van acht'. Delen staat centraal in hun leven en dit is ook wat ze willen doen met de Mexicaanse quesadillas die ze willen verkopen met hun foodtruck.
«
»
13:25 Labor of Love
Voordat ze een beslissing neemt, trekt Kristy samen met de twee resterende kandidaten naar Chicago.
«
»
14:25 Bridezillas
De frustratie van Amber bereikt een hoogtepunt op haar huwelijksdag. Een vestimentair probleem slaat iedereen met verbazing. Roshonda kan maar geen beslissing nemen over haar trouwplannen.
«
»
15:20 Ik Vertrek
Maarten van Eerd is na 25 jaar als verpleegkundige te hebben gewerkt toe aan een nieuwe uitdaging. Gelukkig houdt zijn vrouw Dominique Stol ook wel van avontuur en gaat met hem mee naar het land van de pizza's en de pasta's.
«
»
16:25 Villa Zuid-Afrika
Kathleen en Steven storten zich op de renovatie van hun toekomstige vakantieoord in Franschhoek.
«
»
17:35 Een huis vol emigreert
Het is eindelijk zo ver voor de familie Kraan: de dag van de grote emigratie is aangebroken. En nu hét huis definitief gevonden is, staan Johan en Janneke te trappelen om het aan hun drie oudste dochters te laten zien.
«
»
18:35 De Bauers - 20 jaar later
Het is drie weken voor Frans zijn 50e verjaardag. Frans wil niet te veel aandacht besteden aan zijn aankomende verjaardag. Maar Mariska heeft andere plannen en wil dit niet zomaar voorbij laten gaan.
«
»
19:20 Mr. Bean
Mr. Bean besluit de kerstperiode dit jaar uitgebreid te vieren, daargelaten serveert hij de kalkoen wel met een typerend Bean-sausje.
«
»
19:55 Flodder
Vittorio, een Italiaanse kennis van Johnnie, moet zich verschuilen voor de politie. Johnnie stemt toe hem onderdak te verlenen, maar wanneer Vittorio een zwaardere crimineel blijkt te zijn dan Johnnie dacht, lopen de problemen steeds verder op.
«
»
20:30 Red Sparrow
De Russische ballerina Dominika wordt opgeleid tot een `sparrow', een getrainde verleidster van de veiligheidsdienst. Ze leert haar lichaam te gebruiken als een sensueel wapen. Voor haar eerste missie moet Dominika een mol ontmaskeren.
«
»
23:05 Deep Impact
Een komeet nadert in razend tempo de Aarde. Wanneer blijkt dat het voortbestaan van de mens wordt bedreigd, wil de president een schuilkelder bouwen waarin een miljoen uitverkorenen kunnen overleven.
«
»
01:20 American Ninja Warrior
In het allereerste kampioenschap voor vrouwen nemen twaalf elitedeelneemsters het tegen elkaar op op twee uitdagende hindernissenparcours. Daarna zal een nek-aan-nekrace op de Power Tower tussen de vier beste kandidaten bepalen wie de geldprijs wint.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kotmadam' (VTM)

Odilon wil na zijn dood zijn organen afstaan. Samen met Hugo registreert hij zich als donor. Gentil vangt dit op en denkt ten onrechte dat Odilon zijn testament aan het opstellen is. Hij alarmeert meteen Jeanne. Weet zij al dat Odilon nog maar enkele weken te leven heeft?

'De Kotmadam', om 18.20 uur op VTM.

Dossiers