TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Plop Vertelt - Verjaardag
Klus prikt zomaar de ballonnen van Kwebbel stuk.
«
»
06:05 De avonturen van Lolly Lolbroek
Lex heeft Floepspillen uitgevonden die verwelkte plantjes terug laten bloeien. Hubert ziet ze aan voor gewone snoepjes en eet ze allemaal op. Al snel begint hij te veranderen in een plant.
«
»
06:20 Wickie de Viking
De Vikingen komen in de woestijn een echte kalief tegen. Zijn naam is Sabu en hij is afgezet door zijn vizier Harun. Als de Vikingen hem terug op de troon helpen, belooft hij ze te belonen met bergen goud.
«
»
06:30 Nils Holgersson
Nils ontmoet een vleermuis die muziek maakt. De vleemuis neemt Nils mee naar een feestje, maar daar blijkt hij een deal te hebben gesloten met de Zwarte Elf.
«
»
06:45 Trolls: The Beat Goes On!
Poppy wil dat haar vader, koning Peppy, zijn verplichtingen nakomt en zich weer nuttig voelt. Ze vraagt daarom haar vrienden om bij hem aan te kloppen met kleine problemen. Knoest krijgt een ongewenste kamergenoot: Wolkie.
«
»
07:10 Iedereen K3
Klaasje maakt de lippenslingers uit de clip Kusjessoldaten na. Kobe van Herwegen komt langs en geeft een spoedcursus goochelen. Hanne leert iedereen de enige echte K3-dansopwarming en op het einde zingen ze met z'n allen 'Kusjessoldaten'.
«
»
07:25 De Buurtpolitie Extra
Koen en Tineke van de buurtpolitie praten tijdens hun koffiepauze over ditjes en datjes en mijmeren samen over hun gekste, grappigste of spannendste avonturen.
«
»
07:40 De Buurtpolitie Extra
Koen en Tineke Buurtpolitie praten tijdens hun koffiepauze over ditjes en datjes en mijmeren samen over hun gekste, grappigste of spannendste avonturen.
«
»
07:55 VLOGLAB Forever #Stories
Tristan, Marnix en Chakir voeren de opdracht van de bende uit, maar die verloopt niet zo goed. Ruben probeert Stien de waarheid te vertellen. Cédric beleeft zijn eerste dag als student.
«
»
08:15 Move On
De tweede ronde van de dance competition gaat van start, waar Aurélie onverwachts de plek van Freya moet innemen. Steffi is teleurgesteld dat Noah niets over haar verteld heeft tegen zijn ex. Tijdens de wedstrijd probeert Noah haar gerust te stellen.
«
»
08:40 Het Lichaam van Coppens
De broers Coppens blikken terug op de meest spectaculaire momenten uit de twee afgelopen seizoenen. Met ongeziene beeldfragmenten, bloopers en speciaal voor deze uitzending gemonteerde filmpjes, gunnen ze iedereen een blik achter de schermen.
«
»
09:35 Slisse & Cesar
De familie Slisse verhuist, en dat verloop niet zonder slag of stoot. Dan blijkt dat Sander met een van de verhuizers in het leger gediend heeft. Melanie is er niet mee opgezet dat Sander met een van de verhuizers in het leger heeft gediend.
«
»
09:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:00 Chicago Med
Scott en Halstead kampen met een oneerlijke patiënt. Een rijke donor doet ongepaste avances in de richting van Hammer. Vanessa, Marcel en Charles vinden dat een jonge vrouw zich moet laten opereren.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer (middag)
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:35 SOS Piet XL
Nicky's zwezerik hangt erbij alsof het een slappe handdoek is en zijn saus lijkt verdacht veel op behanglijm. Karen, een BBQ-beginner, staat ook voor een uitdaging: ze heeft geen idee hoe ze de grill moet aansteken.
«
»
14:15 Kan ik het ook?
TE:14 In 'Kan ik het ook?' worden we geïnspireerd en geïnformeerd over diverse vakgebieden en beroepen. Door samen te werken met een expert krijgen we mee hoe het er in die beroepsgroep aan toe gaat. Kortom: zou jij het ook kunnen?
«
»
15:25 Chicago P.D.
Halsteads verleden wordt opgerakeld als een oud-legercollega betrokken raakt bij een explosie. De FBI start een onderzoek naar Roys verdwijning. Upton voelt de druk van het geheim van haar en Voight.
«
»
16:25 Superstore
Als Cloud 9 een nieuwe cerealbar krijgt, vragen Amy en Jonah zich af wat Zephra's motieven zijn. Dina roept de hulp in van Cheyenne vanwege een scammer. Garrett wil betaald verlof versieren.
«
»
17:05 Helden Van Hier: De Kust
Met man en macht wordt een zoekactie op poten gezet naar een zesjarig jongetje dat vermist is. Zijn bezorgde ouders wachten vol angst af. Elders op het strand breekt er een vechtpartij uit.
«
»
18:15 Verschoten & zoon
Hoewel het weekendje Parijs één grote ramp was, blijft Conny vastbesloten om haar baas aan de haak te slaan. Wetende dat de liefde van de man door de maag gaat, verwent ze hem met een champagne-ontbijt.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
19:55 Het Echte Leven in de ZOO NL
Orang-oetan Tjintah verwacht een kind van oppermannetje Bako en net als bij mensen komt dan de gynaecoloog langs. De giraffen riskeren hun sierlijke nek wanneer ze die door een gescheurde afrastering steken.
«
»
20:35 Footloose
Ren MacCormack krijgt een hevige cultuurshock als hij naar een dorp verhuisd waar geen luide muziek gespeeld mag worden sinds een ongeluk een paar jaar eerder. Ren gaat de strijd aan met het dorp om muziek en dans terug te brengen.
«
»
22:50 Special Forces
Eén dag voor de eindmissie ervaren de rekruten misschien wel de zwaarste fase van hun opleiding: de RTI, ofwel Resistance To Interrogation.
«
»
00:20 Boer zkt Vrouw - 20 jaar
Voor de laatste keer blikken we terug op twintig jaar 'Boer zkt Vrouw'. Nog één keer reist Dina heel Vlaanderen door om herinneringen op te halen bij enkele boeren van de afgelopen seizoenen.
«
»
01:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kotmadam' (VTM)

Odilon wil na zijn dood zijn organen afstaan. Samen met Hugo registreert hij zich als donor. Gentil vangt dit op en denkt ten onrechte dat Odilon zijn testament aan het opstellen is. Hij alarmeert meteen Jeanne. Weet zij al dat Odilon nog maar enkele weken te leven heeft?

'De Kotmadam', om 18.20 uur op VTM.

Dossiers