TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Een hondenmozaïek. Een micro macro wereld van brandweerlieden. Boekenmeisje geniet van een broodje.
«
»
06:05 Bumba
Bumba speelt muziek. Hij volgt Bumbalu op de bongo's. Bumbina, Bumbalu en Bumba doen een parade met trommels. Bumba speelt samen met Zinzi trom en ze zien een leeuw. Tumbi en Pantoef doen ondertussen de stopdans.
«
»
06:10 Stoppeltje
Stoppeltje ontmoet drie vervelende, kleine varkentjes op motoren die een wolf lastigvallen. Omdat de wolf zijn tanden mist, is hij al zijn zelfvertrouwen kwijt. Stoppeltje besluit de wolf te helpen om voor zichzelf op te komen.
«
»
06:15 Sarah doet yoga
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad en betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met Sokpop probeert ze leuke yogahoudingen uit. Iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Kaatje is bang als ze moet gaan slapen, want ze denkt dat er monsters onder haar bed zitten. Frits en Frats lachen haar daarmee uit. Kameraadje Lucien heeft een oplossing bedacht om monsters uit zijn slaapkamer te houden.
«
»
06:25 Rintje
Rintje, Tobias en Henriëtte liggen lamlendig in het gras. Het is zo warm dat ze nergens zin in hebben. Mama lacht: ze zijn net hotdogs. Dat brengt Henriëtte en Rintje op een idee: met twee broodjes en een blaadje sla maken ze van Tobias een hotdog.
«
»
06:30 Dinostad
Ricky en Boo kunnen niet met elkaar opschieten, omdat ze allebei vinden dat hun hobby interessanter is dan die van de ander. De moeders van de jongens komen met een oplossing.
«
»
06:35 Pingu in de stad
Pingu maakt een trainingsprogramma voor zijn zaden om ze sneller te laten groeien.
«
»
06:40 Wolfje's verhalen
Grappige animatiereeks over de avonturen van Wolfje, die ervan droomt om in de voetsporen te treden van de helden uit zijn verhalenboeken.
«
»
06:50 Dropje
Dropje vraagt Max om mee te spelen in de modder, maar Max is bang dat zijn prinsessenjurk vies wordt. Uiteindelijk rollen ze toch samen met veel plezier in de modder en dan is Max een 'Modderprinses'.
«
»
06:55 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
07:00 Simon Superkonijn
Simon, Lou en Gaspard spelen met een bal die per ongeluk op een oude man landt die op een bankje ligt te dommelen. Geïrriteerd houdt de man de bal en gaat weer slapen.
«
»
07:05 Pop Papierstad
Het is de grote Pop Papierstad Vriendjesparade en iedereen doet mee. Nou ja, bijna iedereen want Plom besluit af te haken als hij het dansje niet onder de knie krijgt. Gelukkig leert hij al snel dat het niet om perfectie gaat.
«
»
07:15 Saïd & Anna
Zonia heeft een op afstand bestuurbare raceauto gerepareerd. Saïd wil ermee spelen. Dan trekt Anna de controller uit Saïds handen. De raceauto springt de lucht in en komt met een smak op de grond.
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson en Marie krijgen van Alberto te horen dat Prinses Albertia komt uit het verre Oosten.
«
»
07:30 Molang
Molang en Piu Piu vinden een magische lamp als ze verdwaald zijn in de woestijn. Een geest verschijnt en biedt hen drie wensen aan, maar de twee vrienden hebben heel verschillende wensen.
«
»
07:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Mush-Mush snapt niet waarom zijn voetstammen aan het bewegen zijn. Al snel komt er een aardbeving en Mush-Mush is ervan overtuigd dat hij de toekomst kan zien. Binnenkort wil iedereen zijn voorspellingen horen.
«
»
07:45 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
07:50 Lou
Elke woensdag gaat Lou's oogappel Tristan 's middags naar gitaarles en daarna naar een computerspelletjeswinkel. Er zijn dus genoeg gelegenheden voor Lou om hem toevallig tegen het lijf te lopen en hem eindelijk te spreken.
«
»
08:00 Kids on the block
Mourad haalt slechte punten op school. Hij durft het niet aan zijn vrienden te vertellen. De Boefjes proberen er munt uit te slaan en schakelen stiekem de hulp in van de slimme Younes.
«
»
08:15 De Raad van Soekie
De verkiezingsstrijd wordt hard gespeeld. Pedro hackt het digitale dagboek van Soekie. Hij zoekt zaken die ze fout heeft gedaan in het verleden. Die wil hij naar buiten brengen om haar imago te schaden. Soekie weigert om hetzelfde te doen met Pedro.
«
»
08:30 Nachtwacht
Sacha maakt kennis met Jim, een leuke jongen. Maar Wilko vertrouwt hem helemaal niet. Hij verbergt iets in de oude schuur, nabij het bos.
«
»
08:55 GameKeepers
Mats en Sari arriveren in Villa Forêt. Daar maken ze kennis met medestudenten Lizzy, Idris, Pepper en Quinten. De mysterieuze Lelia vertelt dat ze uitverkoren zijn als GameKeepers. Hun doel: winnen tegen de duivelse Gamemaster in het spel.
«
»
09:25 Onze natuur
Lucht, een onzichtbaar biotoop rond alles, vol leven. Met warmte drijft ze de vogels en insecten de hoogte in. Als snelste dier ter wereld stort de slechtvalk zich met een waanzinnige vaart op z'n prooi.
«
»
09:50 Meisjes
Compilatie van videofragmenten van de webreeks 'Meisjes' die gedurende de week op de online platformen van Ketnet te zien waren. De reeks volgt hartsvriendinnen Luna, Amélie, Cleo en Fleur. Ze steunen elkaar door dik en dun, op school en daarbuiten.
«
»
10:10 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
10:25 Stel je voor: compilatie
Gloria, Axelle, Xander, Nina, Yonas en drie kippen komen met grommende magen aan op een lege boerderij. Ze ontdekken dat er nergens nog voedsel is en proberen hun honger te stillen met een proteïneshake.
«
»
10:50 Competitiebeesten
Topsporters Nina Derwael, Laurens Devos, Chyara Onia, Jolien Corteyn, Jules De Sloover en Gianni Vertrepen worden gedurende vier maanden tijdens trainingen en wedstrijden gevolgd.
«
»
11:15 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
11:20 De Faker
Heritier moet in deze aflevering ontdekken wie er niet thuishoort bij de Familie De Medts.
«
»
11:40 Galactic Agency
Animatiereeks over de avonturen van Dany Oven en zijn team van reparatiespecialisten die door de Melkweg reizen.
«
»
11:55 De week van Karrewiet met VGT
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
12:10 Ket & Doc
Een luie zomerdag in de Matongéwijk in Brussel. Een meisje probeert de tijd te doden terwijl ze in het kapsalon van haar tante de ene klant na de andere ziet passeren. Ze kijkt naar de voorbijgangers met de radiozender op de achtergrond.
«
»
12:25 GameKeepers
Mats en Sari komen terecht in een dinoreservaat, waar ze het ei van een T-Rex in de broedmachine moeten leggen. Ze moeten niet alleen nachtwakers omzeilen, maar worden ook belaagd door moordzuchtige skeletten van dinosaurussen.
«
»
12:50 Helden
kettingreactie en reuzenkatapult.
«
»
13:05 Onze natuur
Alvorens een scheut hout kan worden, is er tijd nodig. Met voldoende tijd en rust groeien bomen tot echte reuzen, zelfs tot een bos. De Belgische bossen zijn allemaal aangeplant en relatief jong.
«
»
13:30 Het Gala van de Gouden K's 2022
Awardshow van Ketnet waarin bepaald wordt wie of wat het afgelopen jaar in de media en de showbizz het populairst was bij de Vlaamse kinderen. Tijdens het Gala worden onderscheidingen uitgereikt in tien categorieën met telkens vier genomineerden.
«
»
15:10 Mega Mindy
Als er kaartjes voor het concert van een beroemde zanger worden verkocht, blijkt dat dezelfde man ook in Amerika is. Dat kan natuurlijk niet kloppen! Mega Mindy onderzoekt de zaak.
«
»
15:35 Samson & Marie ijsjestijd
Marie maakt als verrassing voor Florentine een nieuwe bakkersmuts, voor het jubileum van de bakkerij. Florentine merkt dat Marie een bakkersmuts opzet en denkt dat zij zelf een bakkerij gaat beginnen. Daar is Florentine het niet mee eens.
«
»
15:40 Mush Mush en de Zwammetjes
Lilit hoort Zwoemie neuriën en dringt erop aan dat ze een zangconcert geeft, tot ontzetting van alle andere Zwammetjes. En dan komt Lilit erachter dat Zwoemie weliswaar prachtig kan neuriën, maar totaal niet kan zingen.
«
»
15:50 Mr. Magoo
Als er een vlooienepidemie uitbreekt in de stad, maakt Fizz er gebruik van om een fluit uit te vinden die de parasieten afweert. Als Wezel naar het park wordt gestuurd, verschijnt Mr Magoo en verwart zijn buurman met een zeeleeuw.
«
»
15:55 Mr. Magoo
Meneer Magoo vindt de pop uit zijn kindertijd en wil hem laten repareren, maar hij gaat naar het huis van Wezel en denkt ten onrechte dat het de speelgoedreparatiewerkplaats is. Wezel stopt Fizz in de pop.
«
»
16:00 Imago
Zayn wordt wakker in de lamp en beseft dat Soutekh hem daar heeft getraind om hem te genezen. Hij ontmoet de andere Primagos, die hem vertellen dat hij de afstammeling van Isbanir is. Samen bedenken ze een plan om uit de lamp te komen.
«
»
16:25 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Piya slaapwandelt en maakt 's nachts een puinhoop van het huis. De kakkerlakken genieten van de show. Maar wanneer ze door Oggy worden beschuldigd, blijkt het bewijzen van hun onschuld ingewikkelder dan verwacht.
«
»
16:30 Rox
Er wordt een cyborg uit één van de gebouwen van de geheime dienst gestolen. Het team moet alles op alles zetten om de dieven op tijd in de kraag te vatten.
«
»
17:00 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Onbedoeld prikt Piya Kevins ballon door. Ze staat op het punt hem terug te geven en zichzelf aan te geven. Maar Oggy is te bang voor een confrontatie met Bob. Zeer beschermend neemt Oggy het heft in eigen handen.
«
»
17:10 Nachtwacht
Een weerwolf is naar Schemermeer gekomen tijdens het dorpsfeest en ontvoert Sacha. De Nachtwacht moet er alles aan doen om haar te redden.
«
»
17:35 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
17:50 Kapot gaan
Maksim uit #LikeMe, Jean-Romy uit Hoppers en Ketnet-wrapster Gloria nemen het tegen elkaar op in de gekste uitdagingen.
«
»
18:00 Ket & Doc
Drie skaters dwalen door de stad, op zoek naar een plek om te skaten. Overal krijgen ze het deksel op de neus. Uiteindelijk gaan ze zelf op het stadhuis hun rechten opeisen. Daar is veel lef voor nodig.
«
»
18:15 Helden
Domotica & koorddansen.
«
»
18:30 Wannabe's
Wanneer Lisette met haar tarotkaarten voorspelt dat Mike dringend zijn kinderdroom moet waarmaken, of dat hem anders iets ergs overkomt, vraagt Mike zich af waar hij als kind van droomde. Een oude foto biedt het antwoord: een speeltuin.
«
»
18:45 De Hoppers
Wanneer Arno en Mo ontdekken dat je met het uitzenden van sportwedstrijden veel geld kan verdienen, besluit Arno zijn eigen sport uit te vinden: Hopperbal. Hij streamt de wedstrijd online en ronselt de andere Hoppers om mee te spelen.
«
»
19:00 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
19:05 GameKeepers
De GameKeepers arriveren bij een hoge blokkentoren. Sari moet die beklimmen om de bel bovenaan de toren te luiden. Maar de toren is te laag. Mats moet op een identieke kleine toren de blokjes wegtrekken en stapelen zodat Sari hogerop kan.
«
»
19:30 De Raad van Soekie
Rudyard wordt lid van het schoolbasketbalteam om populair te zijn. Eén probleem: hij kan niet basketten. Hun eerste wedstrijd is meteen tegen het sterkste basketbalteam van de competitie. Ze hebben 48 uur om hun basketskills op te krikken.
«
»
19:45 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Volgens de legende komt een maankat op een nacht met volle maan naar beneden om een peperkoek te ruilen voor een mooie tekening. Maar als de kat niet komt, wordt Piya depressief en stopt met tekenen. Om haar hoop te geven, vermomt Oggy zich.
«
»
19:55 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
20:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kotmadam' (VTM)

Odilon wil na zijn dood zijn organen afstaan. Samen met Hugo registreert hij zich als donor. Gentil vangt dit op en denkt ten onrechte dat Odilon zijn testament aan het opstellen is. Hij alarmeert meteen Jeanne. Weet zij al dat Odilon nog maar enkele weken te leven heeft?

'De Kotmadam', om 18.20 uur op VTM.

Dossiers