TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:40 All Saints
Luke's carrière wordt bedreigd wanneer een eenvoudige medische procedure vreselijk misgaat. Ondertussen worden Ben en Bron opgeroepen voor een vermoedelijke overdosis, maar ze komen in de problemen wanneer er een achtervolging volgt.
«
»
06:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
09:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
15:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:45 Joe
Muziekprogramma.
«
»
16:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
16:45 Slisse & Cesar
Melanie en Slisse zijn vandaag 24 jaar getrouwd. Zij is ervan overtuigd dat haar familie dit vergeten is, maar in het grootste geheim worden er volop plannen gesmeed voor een prachtige viering.
«
»
17:20 Slisse & Cesar
Tijdens een razzia in de stad heeft de politie Rik gearresteerd. Melanie en Slisse zijn woedend.
«
»
17:55 Slisse & Cesar
Slisse schept altijd op over zijn kwaliteiten als verzekeringsagent. Vandaag zal hij moeten bewijzen wat hij waard is, want Tinneke en Joe hebben zijn hulp meer dan ooit hard nodig.
«
»
18:25 Slisse & Cesar
De auto van Slisse is total loss verklaard. De fietsen worden van stal gehaald, maar dat gaat niet van een leien dakje. Misschien moet er toch naar een nieuwe wagen worden uitgekeken.
«
»
18:55 Slisse & Cesar
Slisse heeft de onhebbelijke gewoonte om grappen uit te halen. Jan en Rik besluiten hem een loer te draaien en begraven in de tuin een zilveren potje. Hopelijk denken Slisse en Cesar dat ze een schat gevonden hebben.
«
»
19:30 Bompa
Familieleden komen op bezoek bij Bompa om naar Sonja's toestand te informeren. Tante Josée maakt van de gelegenheid gebruik om Bompa met Julia te verzoenen. Invalide Roger laat zich verzorgen en bedienen als een prins.
«
»
20:00 Bompa
Bompa wil Sonja liever niet alleen laten, maar beslist uiteindelijk toch naar Amerika te vertrekken. Leo mag met hem meereizen. Tante José heeft de nodige bedenkingen bij deze beslissing. Julia neemt een gedurfde beslissing.
«
»
20:30 Bompa
Leo heeft zijn hoogzwanger Sonja naar het ziekenhuis gebracht. Bompa zit eenzaam op nieuws te wachten. Via tante José wordt de hele familie op de hoogte gebracht. Met alle gevolgen van dien. Op de kraamafdeling is Leo zijn zenuwen niet meer de baas.
«
»
21:00 Bompa
Bompa heeft een achterkleinzoon en Roger is Bompa geworden. Dat de kleine Joske zal heten naar Bompa, vindt Roger maar niks, ook al omdat niemand hem om zijn mening vroeg. Albert doet eveneens een duit in het zakje.
«
»
21:30 Bompa
Sonja wil weer gaan werken en Joske naar de crèche brengen, maar Bompa Roger is niet opgetogen met dit idee. Bompa Albert ziet het wel zitten, maar 'den Bompa' laat duidelijk voelen wie van de drie bompa's de baas is.
«
»
22:05 The Golden Girls
Blanche's dochter Rebecca heeft geweldig nieuws. Ze is zwanger, als gevolg van kunstmatige inseminatie. Blanche is echter niet zo blij en keurt het ten zeerste af.
«
»
22:35 The Golden Girls
Als het bedrijf waar Rose's echtgenoot voor werkte haar pensioen stopzet, moet ze onder ogen zien dat ze een nieuwe baan moet zoeken die beter betaalt. Ze krijgt echter geheel onverwacht te maken met leeftijdsdiscriminatie.
«
»
23:05 The Golden Girls
Dorothy heeft een serieuze relatie met een advocaat en denkt dat hij op het punt staat haar een aanzoek te doen. Hij kondigt echter iets schokkends aan: hij stopt met z'n werk als advocaat om circusclown te worden. Rose en Blanche organiseren.
«
»
23:35 The Golden Girls
Rose heeft een relatie met universitair docent Miles Webber, maar het enige wat ze delen is een liefde voor dansen. Als Miles haar uitnodigt voor een feest, voelt Rose zich als een vis op het droge met al die intelligente vrienden van hem.
«
»
00:00 The Golden Girls
Sophia's vriendin komt met een verzoek dat haar hele leven op z'n kop zet. Ze wil euthanasie laten plegen en ze wil dat Sophia erbij is om haar hand vast te houden.
«
»
00:30 All Saints
Kylie werkt aan een jonge man die gelooft dat hij bezeten is door het hart dat hij van een donor heeft gekregen. Ondertussen heeft Luke een vergadering met het ziekenhuisbestuur en wordt Steph gedwongen tegen hem te getuigen.
«
»
01:25 All Saints
Een jonge man heeft moeite om een deel van zijn gezicht te verliezen om zijn leven te redden. Ondertussen werken Mitch en Steph aan een dame met een vermeend geval van anorexia die ongelooflijk close is met een televisieverslaggever.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kotmadam' (VTM)

Odilon wil na zijn dood zijn organen afstaan. Samen met Hugo registreert hij zich als donor. Gentil vangt dit op en denkt ten onrechte dat Odilon zijn testament aan het opstellen is. Hij alarmeert meteen Jeanne. Weet zij al dat Odilon nog maar enkele weken te leven heeft?

'De Kotmadam', om 18.20 uur op VTM.

Dossiers