TVgids - Play Crime

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:40 Ex-Wife Killer
Wanneer Josie's ex-man, Michael, haar bloemenwinkel binnenloopt met een zakelijk aanbod dat ze niet kan weigeren, komt ze terecht midden in een wrede scheiding tussen Michael en zijn zelfverklaarde gekke ex-vrouw Cora.
«
»
10:05 Hidden Murder Island
Een vrouw lijdt aan geheugenverlies nadat ze een aanval heeft overleefd tijdens het kamperen in het bos. Nu ze terug is op het landgoed van haar ouders, gaat ze op zoek naar antwoorden over wat er echt gebeurd is.
«
»
11:35 Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
Kees en zijn team onderzoeken een mogelijke handel in overleden menselijke embryo's tussen Suriname en Nederland. In Suriname doet Kees een reeks ontdekkingen die hem op het spoor zetten naar een erf net buiten Paramaribo.
«
»
12:25 Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
Kees en Richard Bruynzeel uit Zandvoort verloren anderhalf miljoen euro aan een bevriende investeerder in Zuid-Afrika. Hun verlies zou het gevolg zijn van nieuwe wetgeving in dat land.
«
»
13:10 Snapped
Een onderzoek naar de verdwijning van een echtpaar uit Arkansas leidt een team van wetshandhavers op een klopjacht door het ruige terrein van de Ozarks en ze komen onvoorzien in gevaar.
«
»
13:55 Snapped
Een brandweerluitenant wordt neergeschoten op zijn oprit. Detectives stuiten op een langdurige burenruzie en proberen een complot te ontwaren waarbij jonge mensen gemanipuleerd worden door een sluw meesterbrein.
«
»
14:45 Snapped
Een man wordt neergeschoten op een paar meter afstand van zijn huis in New York. Het onderzoek leidt naar een huurmoordenaar die vooral handelt uit hebzucht.
«
»
15:30 Snapped
Wanneer de politie op zoek gaat naar een vermiste man in Indiana en een lichaam ontdekt op de oever van een rivier, starten ze een onderzoek dat een verrassend verhaal aan het licht brengt over een open huwelijk en bewijs van wrede marteling.
«
»
16:15 Snapped
De politie van een klein stadje in Pennsylvania reageert op een ooggetuigenverslag van een moord achter een kruidenierswinkel en ontdekt dat het slachtoffer geen onbekende is van de politie.
«
»
17:05 World's Most Evil Killers
Toen Carol Jarvis verdween, waren er veel twijfels over het verhaal van haar man Harry. Zijn sinistere brieven die hij naar zijn minnares had gestuurd, hielpen in ieder geval niet om zijn leugens te verdoezelen.
«
»
17:55 World's Most Evil Killers
In 2003 verdwijnt lerares Jane Longhurst uit haar huis in Brighton. Politieonderzoek leidt naar Graham Coutts, die, vier weken voordat haar lichaam wordt gevonden, een afspraak had met Jane.
«
»
18:45 World's Most Evil Killers
Nadat hij zijn twee kinderen in hun huis in Blackburn had vermoord, speelde Jordan Monaghan de rol van rouwende vader met overtuiging. Bij een derde dood in 2019 sloten rechercheurs eindelijk het net voor de seriemoordenaar.
«
»
19:35 World's Most Evil Killers
Na de moord op Billy Bryan en Annie Castle ontsnapte Danville Neil dertig jaar lang aan justitie. Innovaties op forensisch gebied leidden uiteindelijk tot zijn veroordeling in 2020.
«
»
20:30 Oscar Pistorius: Blade Runner Killer
Drama over de Zuid-Afrikaanse atleet Oscar Pistorius, die beschuldigd wordt van de moord op zijn vriendin, fotomodel Reeva Steenkamp. Op Valentijnsdag 2013 werd zij getroffen door vier kogels.
«
»
21:55 Stolen by My Mother: The Kamiyah Mobley Story
Kamiyah Mobley werd in 1998 bij haar geboorte ontvoerd door een vrouw bij wie ze opgroeide in de overtuiging dat het haar moeder was. Kamiyah Mobley vertelt haar verhaal aan de bekroonde journalist Robin Roberts.
«
»
23:25 The First 48
Een gulle man wordt vermoord in Atlanta en de detectives denken dat hij het slachtoffer is van zijn eigen goedheid. In Tulsa wordt een man neergeschoten bij wie onlangs was ingebroken.
«
»
00:10 The First 48
In Atlanta sterft een tiener als gevolg van een ruzie in de buurt. Een jonge vrouw verdwijnt in Tulsa en haar familie is bang dat ze is vermoord.
«
»
00:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kotmadam' (VTM)

Odilon wil na zijn dood zijn organen afstaan. Samen met Hugo registreert hij zich als donor. Gentil vangt dit op en denkt ten onrechte dat Odilon zijn testament aan het opstellen is. Hij alarmeert meteen Jeanne. Weet zij al dat Odilon nog maar enkele weken te leven heeft?

'De Kotmadam', om 18.20 uur op VTM.

Dossiers