TVgids - NPO 1

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:16 EenVandaag
O.a. Bewoners appartementencomplex Oegstgeest willen af van vuurwerkopslag * 'Trial by media' in de rechtszaak tegen rapper Ali B. vanwege vermeend seksueel misbruik.
«
»
02:43 NOS Journaal met gebarentaal
Het laatste binnenlandse en buitenlandse nieuws met een gebarentolk.
«
»
03:11 NOS Journaal
Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen.
«
»
03:31 NOS Journaal
Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen.
«
»
06:45 Nederland in Beweging
Programma voor volwassenen waarin lichaamsbeweging centraal staat. De presentatoren begeleiden enkele gasten bij de oefeningen en zo tegelijkertijd ook de kijker, die geholpen wordt in diens gezondheid te investeren.
«
»
07:05 NOS Het Oranjegevoel van '74
In aanloop naar het EK in Duitsland een nostalgisch feelgood-programma over de legendarische zomer van 1974, waarin wordt teruggekeken op het voetbal van toen en ook op de mode en de muziek.
«
»
07:55 Ossip - Van vader op zoon
Kunstenaar Ossip bewerkt foto's van anonieme personen, vaak uit een ver verleden, tot objecten en installaties. Het resultaat is licht verontrustend en raadselachtig. Een verhaal over verloren vaders en zonen en de prijs van leven voor de kunst.
«
»
08:50 Planet Earth III: Making Of
In het oerwoud van Oeganda wordt de crew met argwaan bekeken door de chimpansees. Het enige dat ze te zien krijgen, zijn veel achterwerken.
«
»
09:00 Planet Earth III
Als thuis voor een tiende van alle soorten op aarde is zoet water een rijke en diverse habitat vol eindeloze verrassingen.
«
»
09:55 Bed & Breakfast
We beginnen bij Mirjam en Richard, zij hebben een B&B in een verbouwde stal. Bij het tweede koppel logeren we in een omgebouwde paardenstal. Op de derde locatie gaat het gezelschap suppen en nemen ze hun gasten mee op hun eigen fluisterboot.
«
»
10:50 Leven zonder letters
Frans ontmoet Ria en Dirk-Jan. Ria had op school moeite om mee te komen en dat zorgde voor frustratie. Dirk-Jan heeft zijn droom om dj te worden opgegeven door zijn laaggeletterdheid.
«
»
11:39 Socutera
Het leven van miljoenen wordt ontregeld door spijsverteringsziekten. De Maag Lever Darm Stichting strijdt voor een gezonde spijsvertering, cruciaal voor je gezondheid.
«
»
11:50 Sterren NL Top 25
Overzicht van de populairste Nederlandstalige hits. Met clips van de nieuwkomers, snelste stijgers, de nummer een en de nieuwe Sterren NL Paradeplaat. Ook gaan we terug in de Top 25 met een clip uit het verleden.
«
»
12:30 NOS Sport: Libema Open 2024
Verslag van de Libema Open tennis.
«
»
14:30 NOS EK Voetbal 2024
Voorbeschouwing van de EK-wedstrijd Hongarije - Zwitserland.
«
»
14:50 NOS EK Voetbal 2024
Hongarije neemt het in Keulen op tegen Zwitserland in groep A van de Europese kampioenschappen van 2024. Het enige eerdere duel op een toernooi tussen de twee landen vond plaats in de kwartfinales van het WK van 1938. Hongarije won in Lille met 2-0.
«
»
17:05 NOS EK Voetbal 2024
Nabeschouwing van de EK-wedstrijd Hongarije - Zwitserland.
«
»
17:20 NOS Journaal 17.00 uur
Met het laatste nieuws en de weersverwachting.
«
»
17:30 NOS EK Voetbal 2024
Voorbeschouwing van de EK-wedstrijd Spanje - Kroatië.
«
»
17:50 NOS EK Voetbal 2024
Spanje neemt het in Berlijn op tegen Kroatië in groep B van het EK 2024. Deze landen ontmoeten elkaar voor de vierde opeenvolgende keer op een EK. De laatste keer won Spanje met 5-3 na verlenging in de laatste zestien van EURO 2020.
«
»
19:55 NOS EK Voetbal 2024
Nabeschouwing van de EK-wedstrijd Spanje - Kroatië.
«
»
20:20 NOS Studio Fußball
Talkshow rond het EK Voetbal in Duitsland. Aan het woord komen analitici en wisselende gasten. De gesprekken worden gehouden rondom de avondwedstrijd.
«
»
20:50 NOS EK Voetbal 2024
Italië speelt in Dortmund tegen Albanië in groep B van het EK 2024. Italië heeft alle vier de vorige ontmoetingen met Albanië gewonnen. Meest recent een 3-1 vriendschappelijke overwinning in Tirana op 16 november 2022.
«
»
23:05 NOS Studio Fußball
Talkshow rond het EK Voetbal in Duitsland. Aan het woord komen analitici en wisselende gasten. De gesprekken worden gehouden rondom de avondwedstrijd.
«
»
23:40 NOS Journaal Laat
Met het laatste nieuws, de sport van de dag en de actuele weersverwachting.
«
»
23:50 Midsomer Murders
Barnaby gaat met zijn vrouw en dochter naar het jaarlijkse stropoppenfestival, maar dat pakt spannender uit dan hij had verwacht, want de eigenaresse van een vintagezaak wordt vermoord en verkleed als stropop in haar eigen etalage gevonden.
«
»
01:25 NOS Journaal
Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen.
«
»
01:40 EenVandaag
Actualiteitenprogramma met het laatste nieuws en achtergronden uit binnen- en buitenland. Via het EenVandaag Opiniepanel kunnen 50.000 leden hun stem laten horen en reageren op actuele thema's.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kotmadam' (VTM)

Odilon wil na zijn dood zijn organen afstaan. Samen met Hugo registreert hij zich als donor. Gentil vangt dit op en denkt ten onrechte dat Odilon zijn testament aan het opstellen is. Hij alarmeert meteen Jeanne. Weet zij al dat Odilon nog maar enkele weken te leven heeft?

'De Kotmadam', om 18.20 uur op VTM.

Dossiers