TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
12:30 Lentebeelden
Sfeerbeelden vanuit verschillende Europese vakantiebestemmingen.
«
»
13:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
15:15 Sporza: Baloise Belgium Tour
Rit 4: Durbuy - Durbuy (177,1 km)
«
»
17:35 Sporza: UEFA EURO 2024
Spanje neemt het in Berlijn op tegen Kroatië in groep B van het EK 2024. Deze landen ontmoeten elkaar voor de vierde opeenvolgende keer op een EK. De laatste keer won Spanje met 5-3 na verlenging in de laatste zestien van EURO 2020.
«
»
20:00 VRT NWS Update
Kort nieuwsoverzicht. Met het laatste nieuws, sport en de weersverwachting voor de komende dagen.
«
»
20:10 Vranckx
Aan de kust van de Salomonseilanden in de Stille Oceaan liggen duizenden wrakken op de zeebodem. Deze dreigen een ecologische ramp te veroorzaken en inwoners van het eiland Guadalcanal vinden bijna dagelijks oude handgranaten.
«
»
20:40 Mystery Road
Inspecteur Jay Swan moet in het afgelegen stadje Patterson een mysterieuze verdwijning onderzoeken, maar al snel blijkt dat dat geen eenvoudige klus wordt. Hij moet samenwerken met de stoere inspecteur Emma James, die haar eigen geheimen heeft.
«
»
21:35 Mystery Road
Twee onaangekondigde bezoekers zorgen voor chaos in het onderzoek van Jay en Emma: de veroordeelde pedofiel Larry en een meisje dat een van de vermisten herkent als haar verdwenen vriendje Simon. De spanningen tussen Jay en Emma lopen op.
«
»
22:30 Furia
In een ware race tegen de klok moet Ragna Cato opsporen en de aanval stoppen waar Ole haar voor waarschuwde. De apotheose van de terreur is aangebroken.
«
»
23:20 My Life as a Rolling Stone
Gitarist Keith Richards vertelt over zijn tomeloze passie voor muziek en zijn leven als rockidool.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kotmadam' (VTM)

Odilon wil na zijn dood zijn organen afstaan. Samen met Hugo registreert hij zich als donor. Gentil vangt dit op en denkt ten onrechte dat Odilon zijn testament aan het opstellen is. Hij alarmeert meteen Jeanne. Weet zij al dat Odilon nog maar enkele weken te leven heeft?

'De Kotmadam', om 18.20 uur op VTM.

Dossiers