TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:30 How I Met Your Mother
In de grootste zaak van zijn carrière moet Marshall het opnemen tegen Brad, zijn aartsrivaal. De groep denkt terug aan momenten uit hun tienerjaren.
«
»
12:55 How I Met Your Mother
Robin wil Barney hoe dan ook terug. Ted past op Marvin, waardoor Marshall en Lily erachter komen dat Ted Marvin gebruikt om z'n eigen kindje te vervangen: het GNB-gebouw.
«
»
15:50 National Treasure: Book of Secrets
Door een ontbrekende pagina uit het dagboek van John Wilkes Booth, blijkt één van de voorvaderen van Ben Gates betrokken te zijn geweest bij de moord op Abraham Lincoln. Ben moet de onschuld van zijn voorouders bewijzen.
«
»
18:00 The Big Bang Theory
Sheldon vraagt zich af of zijn onderzoek met betrekking tot de snaartheorie wel de moeite waard is. Ondertussen hebben Howard en Raj een ongemakkelijke dubbeldate wanneer Raj' vriendin onthult een geheim over Howard te weten.
«
»
18:25 The Big Bang Theory
Bernadette doet dienst als vredesonderhandelaar tussen Howard en Sheldon. Intussen helpt Amy Raj met een date en maakt Penny zich zorgen over haar professionele carrière.
«
»
18:50 The Big Bang Theory
Sheldon heeft het moeilijk wanneer hij te horen krijgt dat jeugdheld Professor Proton is overleden. Tegelijkertijd viert de gang 'Star Wars Day'.
«
»
19:15 The Big Bang Theory
Raj' geweten begint op te spelen als hij uitgaat met twee vrouwen tegelijkertijd. Tegelijkertijd krijgt Penny een rol in een film aangeboden en heeft Sheldon een gaming-dilemma.
«
»
19:40 The Big Bang Theory
Sheldons poging to spontaniteit leidt tot onverwachte frictie tussen Amy, Penny en Bernadette. Tegelijkertijd geeft Howard advies aan Raj wat betreft zijn date met Emily.
«
»
20:05 The Big Bang Theory
Penny wordt ontslagen van haar rol in een film, ze vindt het tijd om na te denken over haar toekomst. Tegelijkertijd zit ook Raj in de put nadat hij zijn ex Emily heeft gezien met een andere man in de bioscoop.
«
»
20:30 The Amazing Spider-Man 2
Peter Parker voelt zich goed in zijn nieuwe rol als held en verdeelt zijn tijd tussen Gwen Stacy en het beschermen van New York tegen misdadigers. Zijn grootste strijd komt wanneer Electro verschijnt.
«
»
22:55 Snowpiercer
Nu Big Alice het lot van Snowpiercer in handen heeft, is Layton van plan terug te vechten. Melanie gaat de confrontatie aan met Mr. Wilford en wordt vervolgens herenigd met haar dochter.
«
»
23:50 Snowpiercer
Layton en Wilford ontmoeten elkaar na Melanies wetenschappelijke ontdekking. Till onderzoekt een aanval op een Staartje. Zarah doet een schokkende vondst in de kliniek.
«
»
00:55 Anoniem
Saar denkt terug aan haar jeugd en twijfelt hoe eerlijk zij tegen Jurre zal zijn over de video-opname met Tom. Jurre kijkt uit naar zijn date met Saar, maar die lijkt op zich te laten wachten.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers