TVgids - VRT 1

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
02:35 Journaallus
Doorlopende herhalingen van het journaal in lusvorm tot de volgende ochtend.
«
»
09:00 Lentebeelden
Sfeerbeelden vanuit verschillende Europese vakantiebestemmingen.
«
»
10:00 Erediensten
Verslag vanuit de Grote Synagoge van Brussel en Europa van de huldiging van kardinaal De Kesel en aartsbisschop Terlinden. Israël Muller, Boleslaw Bieniasz, Yossi Fries, en het Vocaal Ensemble van de Grote Synagoge zorgen voor de muziek.
«
»
11:00 De zevende dag
In de weken voor 9 juni besteedt De Zevende Dag uitgebreid aandacht aan de Europese, federale en regionale verkiezingen. Elke week wordt een politieke partij helemaal doorgelicht.
«
»
13:00 VRT NWS journaal 13u
Met het laatste nieuws, sport, nationale en internationale gebeurtenissen en de weersverwachting.
«
»
13:25 Het weer (middag)
Dagelijks programma waarin de weersvoorspelling wordt gepresenteerd.
«
»
13:30 Dublin zoo
Kildare, een 23-jarige zebra, heeft de aandacht getrokken van de dierenverzorgers wegens gewichtsverlies. Het dier wordt onder verdoving onderzocht, een riskante onderneming. Bij de gorilla's zijn er twee pasgeboren jongen.
«
»
14:00 Les petits meurtres d'Agatha Christie
Marlène koopt een liefdesdrankje bij Sybille, een duistere helderziende die beweert je ergste vijand op afstand te kunnen vermoorden door een vloek uit te spreken. Commissaris Laurence gelooft echter niet in kristallen bollen of bovenaardse krachten.
«
»
15:30 Clips
Clips.
«
»
15:35 Sporza op zondag
Hockey: liveverslag van de terugwedstrijd in de play-off finale (mannen) in Antwerpen. Met ook een samenvatting van de heenwedstrijd van gisteren en de play-off finale bij de vrouwen. Commentaar: Floris Geerts.
«
»
18:00 VRT NWS Update
Kort nieuwsoverzicht. Met het laatste nieuws, sport en de weersverwachting voor de komende dagen.
«
»
18:10 Dagelijkse kost
Jeroen Meus zet elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen. Op zondag krijgen we het beste van Jeroens culinaire kunsten van de afgelopen week voorgeschoteld.
«
»
19:00 VRT NWS journaal 19u
Met het laatste nieuws, sport, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen.
«
»
19:22 Sportweekend
Een uitgebreid overzicht van de sportactualiteit.
«
»
19:55 Het weer (vooravond)
Dagelijks programma waarin de weersvoorspelling wordt gepresenteerd.
«
»
20:00 Vrede op aarde special Moederdag
Presentator Sven de Leijer en co-host Soe Nsuki zetten in hun studio in Oostende bijzondere moederfiguren in het zonnetje. Met fijne gasten, verrassende video's en uiteraard ook de Vrede op aarde-awards.
«
»
21:05 Flikken Maastricht
Een man die op straat loopt te schelden en tieren, wordt door Romeo en Marion aangehouden. Romeo incasseert enkele klappen. Dan blijkt dat hij een tas met een behoorlijke som geld bij zich heeft. Hij blijkt ook nog lid van een motorclub te zijn.
«
»
21:55 First dates
Sofie en Tom hebben veel gemeen, maar wat gebeurt er als Tom aan tafel met zijn dochter belt? Ruben en Milan studeren beiden in Gent en schrikken dat ze elkaar nooit eerder hebben ontmoet. Lieze toont bewust haar rare humor. Kan Axl daar om lachen?
«
»
22:50 VRT NWS laat
Compleet nieuwsoverzicht. Met het laatste nieuws, interviews, sport en de weersverwachting.
«
»
23:04 Keno
Spelprogramma dat wordt georganiseerd door de Nationale Loterij. Mensen maken vaak kans op enorme geldprijzen.
«
»
23:05 Het weer (laat)
Dagelijks programma waarin de weersvoorspelling wordt gepresenteerd.
«
»
23:10 Sporza: Giro magazine
Rit 9: Avezzano - Napoli (214 km).
«
»
23:25 Ruiters
De Belgische paardensport wordt aangevoerd door enkele familiedynastieën die het land op de kaart hebben gezet als paardenmekka. Elk seizoen sparen ze kosten noch moeite om hun Grand Prix- paarden topfit aan de start te krijgen.
«
»
00:10 Thuis
Eddy wordt afgewezen en zoekt elders troost. Emma en Niels leggen hun bevindingen samen en komen tot minder fijne conclusies. Karin krijgt het deksel op de neus. Abel praat met Nancy over zijn plannen met Britney.
«
»
00:35 De zevende dag
In de weken voor 9 juni besteedt De Zevende Dag uitgebreid aandacht aan de Europese, federale en regionale verkiezingen. Elke week wordt een politieke partij helemaal doorgelicht.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers