TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:35 The Block NZ: On Point
Wolf houdt Angi verantwoordelijk. De teams worden geconfronteerd met hun meest uitdagende ruimte tot nu toe. En team wordt betrapt bij het rondneuzen.
«
»
02:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:25 The Block NZ
Een verandering van de dynamiek binnen het Blok schudt de teams wakker tijdens een kameronthulling.
«
»
07:30 The Block NZ
De teams staan voor een raadselachtige teamuitdaging en beoordelen elkaars kamers. Mark introduceert ondertussen een nieuwe ruimte: het buitenterras.
«
»
08:20 The Block NZ
De terrasweek gaat van start, en de moed zit er goed in als het budget van de teams wordt verhoogd. Stacy en Adam willen een overdekte wintertuin maken om zich te kunnen meten met de luxe buitenterrassen van de andere deelnemers.
«
»
09:05 The Block NZ
De teams worstelen met de beperkingen voor de buitenruimtes. Er is een dief ter plaatse en na een aantal waarschuwingen, worden de koppels gestraft voor het achterlaten van meubels op straat.
«
»
10:05 The Block NZ
Nadat ze toestemming hebben gekregen om de bouwvoorschriften te negeren en hun balkons naar wens in te richten, hebben de teams eindelijk het gevoel dat ze een kans maken tegen Stacy en Adam. Ethan en Sam proeven hun eerste overwinning.
«
»
11:15 Blind Gekocht NL
Jeroen en Carlijn wonen in een koophuis in Utrecht aan een drukke straat. En dat laatste is meteen het grootste probleem. Het stel wil terug naar het veilige gevoel van vroeger. Dat lijkt een moeilijke opgave in de huidige huizenmarkt.
«
»
12:20 Blind Gekocht NL
Lotte en Rob hebben elkaar leren kennen tijdens het reizen. Rob is snel daarna ingetrokken bij Lotte en haar huisgenoten in Den Bosch. Ze zoeken iets voor hen samen, maar Lotte wil in Den Bosch blijven en Rob wil liever naar de dorpjes daaromheen.
«
»
13:35 Blind Gekocht USA
Na een desastreuze ontdekking werken experts Anna, Jen en Michel de hele nacht door om een nieuw huis af te krijgen. Zij doen dit voor een pasgetrouwd stel dat hun kleine appartementje ontgroeid is.
«
»
14:20 Blind Gekocht USA
De experts proberen aan alle wensen van het veeleisende stel Gigi en Adrian tegemoet te komen. Dit stel heeft al twee huizen afgewezen en de experts willen een huis omtoveren in iets wat aan Gigi's smaak n aan Adrian's voorkeur voor gemak voldoet.
«
»
15:10 Blind Gekocht USA
Met drie kinderen hebben Savannah en Brian geen tijd om een huis te vinden dat geschikt is voor hun groeiende gezin. De experts gaan op zoek naar een huis in een mooie schoolwijk dat kan worden aangepast aan de behoeften van dit drukke gezin.
«
»
15:55 Emergency
Op de spoedeisende hulp wordt een zwangere vrouw geholpen die betrokken is geraakt bij een auto-ongeluk op hoge snelheid.
«
»
16:50 Emergency
Artsen haasten zich om een man met een inwendige bloeding te redden nadat hij van een paard is gegooid. De toestand van een rechtenstudent zorgt voor verbazing bij dr. Luke. Dr. George helpt een klusjesman die van zes meter hoog op beton is gevallen.
«
»
17:40 Emergency
Op de spoedeisende hulp van het Royal Melbourne Hospital behandelen doktoren Michelle Thornhill en Martin Dutch een man die moeite heeft met ademhalen. Dr. Jonathan Papson verzorgt een oude vriend die ernstig gestoken is door bijen.
«
»
18:35 Emergency
Dokter Luke De La Rue behandelt een vader van drie die ernstig gewond is geraakt door een vallende boom. Ondertussen wordt er een tiener binnengebracht. De jongen heeft een lelijke val gemaakt in Hanging Rock.
«
»
19:30 Emergency
Dr Caitlin en Dr Michael vrezen dat een motorrijder zijn voet verliest na een schokkende crash. Dr Laura en Dr Mark doen hun best om een vrouw met een ontwrichte heup te helpen. Dr Emma onderzoekt een jonge man die comfortabel verdoofd is.
«
»
20:25 Botched
Danielle Milian bezoekt de dokters om haar gehavende buik en gesprongen implantaat te herstellen. Een politieagent wil dat haar varkensneus verdwijnt, zodat ze weer op haar tweelingzus kan lijken.
«
»
21:15 Botched
De doktoren gaan vliegvissen in de vrije natuur van Montana en kijken naar een vrouw die tijdens een motorongeluk met haar hoofd tegen een hek aanliep.
«
»
22:15 Chateau Meiland
Erica overweegt om een tijdje met Montana mee naar Nederland te gaan, maar de vraag is of de familie dat zich wel kan veroorloven. Er is namelijk een lek in het kasteel en daarnaast moet ook het bijgebouw verder verbouwd worden.
«
»
23:10 Chateau Meiland
Terwijl Martien aan het tonknuppelen is in Nederland, gebeurt er van alles in Frankrijk. Het harde werken op het kasteel begint bij Caroline zijn tol te eisen en ze komt tot het besluit dat ze het chateau wil verlaten.
«
»
00:10 Naked Attraction
De zesentwintigjarige Alesia is het zat om 'jongens' te ontmoeten en wil een echt man. Na tweehonderd dates over de hele wereld, is Louise klaar om haar zielsverwant te vinden.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-renie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers