TVgids - Play 6

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 Undercover Boss
De directrice van The Vitamin Shoppe gaat undercover om nieuwe manieren van groei te ontdekken voor haar merk. Ook zal ze ervaren hoe haar operationele veranderingen een impact hebben op de frontlinie.
«
»
02:10 UFO Cowboys
Een groep veeboeren, bekend als de Cowboy Sky Watchers, onderzoekt paranormale gebeurtenissen in het westen van Amerika. Het spoor leidt hen naar een reeks ontdekkingen en het besef dat ze niet alleen zijn.
«
»
02:35 UFO Cowboys
De cowboys gaan een wilde rit tegemoet. Jeff stuit op een mysterieus symbool in een verlaten boerderij die zijn wereld op zijn kop zet, wat aanleiding geeft tot een zoektocht om een 30 jaar oude puzzel op te lossen.
«
»
03:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:10 NCIS: Los Angeles
Er worden twee lijken gevonden in een steegje. Het blijkt te gaan om twee voormalige militairen die als huurling aan het werk waren. Het onderzoek brengt een teamlid in serieus gevaar.
«
»
07:55 Undercover Boss
Andrew Simon is de directeur van Fremont Street Experience, een attractie in Las Vegas. Hij gaat undercover en ontdekt problemen die de oorzaak kunnen zijn voor het tekort aan werk wat zorgt voor een verlies in winst.
«
»
08:35 Lock Up
In Wichita, Kansas, zegt een jonge vrouw dat ze uit zelfverdediging een man heeft neergestoken. Een skinhead met een gewelddadig verleden laat zijn vriendin gehavend en gekneusd achter.
«
»
09:20 Blue Bloods
Danny en Baez racen tegen de klok om een seriemoordenaar te pakken die het op jonge vrouwen heeft gemunt. Erin en Eddie komen in conflict wanneer Eddie ingrijpt bij een moordzaak en in Erins persoonlijke leven.
«
»
10:00 Blue Bloods
Eddie's voormalige partner keert terug en beschuldigt een officier van buitensporig geweld. Danny en Baez botsen met een onrustig pleegkind dat centraal staat in hun laatste onderzoek. Erin moet een moeilijke beslissing nemen over haar campagne.
«
»
10:45 Blue Bloods
Danny werkt samen met Texas Ranger Waylon Gates om een beruchte baas van een drugskartel voor de rechter te brengen, maar de missie wordt ingewikkeld wanneer de crimineel dreigt de Reagans schade toe te brengen.
«
»
11:25 Heavy Rescue: 401
Sonny behandelt een katrol tijdens de eerste winterstorm. John behandelt een wrak onder een viaduct.
«
»
12:20 Heavy Rescue: 401
Kevin organiseert het noodteam dat op de snelweg een klus zal moeten opknappen. Gary's groep begint aan een een lange opdracht.
«
»
13:15 Heavy Rescue: 401
De bemanning strijdt tegen vermoeidheid. Eric heeft bijna zijn breekpunt bereikt. Sonny moet enkele ploegen bevrijden die vastzitten op de snelweg.
«
»
14:10 Heavy Rescue: 401
Er ontstaat dikke mist op de snelweg, waardoor een simpele reddingsactie een van de gevaarlijkste klussen van Gary's carrière wordt. Door een gehavende aanhangwagen is het Ross-team gedwongen een zeer ongebruikelijke manoeuvre uit te proberen.
«
»
15:05 Heavy Rescue: 401
Als Highway 402 getroffen wordt door een whiteout, vecht Gary's team om de wegen open te houden. Maar als de wegen moeten worden afgesloten door de storm, schiet de OPP gestrande chauffeurs te hulp.
«
»
16:00 Bar Rescue
Jon Taffer moet een muzikant in spe zien te veranderen in een verantwoordelijke bareigenaar om zo een wegrestaurant en een huwelijk te redden.
«
»
16:55 Bar Rescue
Taffer bezoekt opnieuw Tradewinds om te kijken hoe het met de nalatige manager Chase gaat. Taffer keert terug om de eigenaar van de militaire bar 22 Klicks aan te spreken op zijn amateuristische fouten.
«
»
17:45 Bar Rescue
Een afwezige eigenaar keerde zijn rug naar de zaak. Het café draaide verlies en nu zit hij in de schulden.
«
»
18:40 Bar Rescue
Een eigenaar heeft alleen familieleden in dienst en dat zorgt voor problemen binnen de familie.
«
»
19:30 Bar Rescue
Een broer en zus uit Puerto Rico kunnen het niet meer aan sinds orkaan Maria hun kroeg heeft verwoest.
«
»
20:25 The Terminator
Een ogenschijnlijk onverwoestbare cyborg reist vanuit de toekomst naar Los Angeles in 1984. Zijn doel is het doden van een serveerster, wiens ongeboren zoon de oorlog tegen de machines zal leiden.
«
»
22:25 RoboCop 3
RoboCop beschermt de bewoners van een ruige buurt in Detroit tegen een Japanse multinational die daar op korte tijd Delta City wil bouwen. Met een speciaal commando probeert ze de laatste bewoners weg te jagen.
«
»
00:25 Transcendence
Will Caster is een grote autoriteit op het gebied van kunstmatige intelligentie en een belangrijk onderzoeker. Nadat extremisten een aanslag op hem plegen, probeert zijn vrouw, Evelyn, hem te redden door zijn bewustzijn aan de computer te koppelen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reünie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers